Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Astept sa vad daca mi se face oferta si cred ca o sa accept pentru ca pana la urma trebuie sa ma leg undeva.

cand vine raspunsul?

dragastoasa de Dragos

have no idea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..eu ama vut o noapte relativ ok..ai mei pcii au dormit bine, Andrei singur ca tati e ind elegatie..si dimineata m,-a intrebat:"mami..eu am dormit singur ca un baiat mare?"oricum eu nu aveam cum sa dorm cu el..ca doarme in pat supraetajat..si a adormit aseara acolo singur.
Gianina.imi pare foarte rau, sanatate multa

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata, buna dimineata,
(doar paine - dar aia nu-i trecuta in meniu)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

super tare hai ca papa si desert

Sanatate micsunicii si sa accepte cu bine tratamentul iar tie spor la intalnire.
dar meniul de azi unde e ?

19+

Mergi la inceput

DENISAMADA, nu am nimic cu oamenii din provincie. Nu sunt rea cu soferii de provincie daca merg ok (Cei din Pitesti, de exemplu, cand vad masina inmatriculata in Bucuresti mai mai sa o alerge). Eu am ce am cu taximetristii si soferii care nu stiu ce e cu ei pe strada (in mare parte masini cu studenti carora le-au luat parintii masini si au venit la BUcuresti la facultate).

Ca sa iti dau un exemplu, duminca il aduceam pe Vladimir de la mama. La Piata Victoriei trebuia sa fac stanga sa intru pe 1 Mai. IN fata mea o fatuca cu ma'sa in dreapta, masina de Calarasi, face si ea stanga. In sptaiul acesta in care se face stanga se fac 6 benzi- 4 pentru stanga (Buzesti) si inainte Titulescu si 2 pentru 1 Mai (Actual Mihalache).

Fata asta s-a oprit fix in mijlocul celor 6 benzi sa ii arata mamei orasul (ca ii explica in stanga si in dreapta). Nu i s-a oprit motorul ci pur si simplu s-a oprit ea de buna voie. Ca la Calarsi nu e aglomeratie si se merge la pas, stiu. Dar aici mai sunt si altii in trafic. Nu sunt o vitezomana. dar sa se opreasca unul in fata ta pentru a poza obiectivele turistice te apuca dracii.

Mergi la inceput

Si ca sa inchei subiectul cu soferii si sa nu fiu inteleasa gresit.

Sambata am fost martora unui accident pe trecerea de pietoni (verde la pietoni). Accidentul s-a intamplat la 10 metri in spatele meu si la 4-5 secunde "distanta de mine". Traversam din Herastrau la Arcul de Triumf inspre Casin. Verde la pietoni, repet. Tine mult semaforul pe verde acolo. Cand mai aveam 3 pasi (pe numarate) pana la trotuarul pe care trebuia sa ajung aud o bubuitura de accident auto si cand ma intorc o femeie se rostogolea pe trecerea de pietoni. Se intamplase ca un fratior de-ai lui Scumacher, intr-un BMW venea cu viteza de la Arc, a pus frana de a scratait rotile mult timp, a lovit masina care astepta la trecere sa traverseze lumea, si a izbit-o atat de tare incat a intors-o pe contrasens si a lovit lumea de pe trecere. Tanarul sofer era din Constanta.

Apoi, cand am ajuns la masina un altul cu masina de Ialomita s-a gandit sa parcheze fix la iesirea din parcare ca in mintea lui masinile pot iesi si pe trotuar.

Deci eu la astia ma refer, care-si iau permisul pe oua si in plus se mai urca si pe claxon aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

uite alt motiv pt care urasc Bucurestiul: aglomeratia.ne-am dus luni la capitala ca era ziua nepoatei. am facut de la Gara de Nord pana unde se iese spre Jilava-nu stiu cum se cheama- prin Cotroceni, 2 ore. ii tot ziceam la B sa nu se grabeasca, important e sa mai fie ziua fetei cand ajungem noi- era deja 6 seara. a, si noi avem masina de BFiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Elena bun venit, Eva este o simpatica.Alina ,La multi ani sotului! Gianina, multa sanatate micsunicei.Noi suntem mai bine,pana vineri cred ca ne trece raceala.A inceput sa doarma si noaptea.Azi trebuie sa gatesc, cred ca fac niste spaghete si o ciorbita, da mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

fetele si multumesc pentru sustinere

si acum sa ma prezint si cu meniul de astazi:

9 - Lapte cu cereale; tartine cu unt si dulceata
11-Fructe asortate
12.30 - Bors de pasare; piure de cartofi cu ficatei de pui; salata de sezon; bascute cu branza
16 - Tartina cu unt si cascaval; compot de fructe

si elena nou venita + eva din dotare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Pupicei mamici de ghiocei!Si pentru ghioceii mei preferati pupicei!
Sunt prinsa cu multa treaba la servici, chiar nu ajung niciodata sa povestesc mai mult cu voi...Mai vreau un bebe...sa pot sa stau si eu acasa, sa ma bucur de mai multa liniste...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

vaccinul de an il facem si noi deabia acum, deci dupa 18 luni dar dr a zis ca e ok deci sper sa fie ok.

elena, bine ati venit. f frumoasa eva pitica

crina are giardia. nu stiu de pe unde a reusit sa ia dar important e sa scapam. nu are nici un simptom...poate doar ca nu doarme dar asta e de cand s/a nascutnoroc ca am facut analizele ptr cresa si am aflat. maine mergem sa vedem ce zice dr.
a avut vreun ghiocel asa ceva? cum ati scapat?

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput