Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena
Eva nu a fost la marea neagra, doar la piscina anul acesta!

http://www.albumdefamilie.ro/poze/52930_d93026ec/ aici unde e?

dragastoasa de Dragos
Adri aici nu e Eva, scrie sub poza, e Stefan ,nepotelul meu
da, intr-adevar, e la Eforie Nord!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Neata,

vin eu azi cu cafeluta pentru fete

novus imi pare tare rau pt colega ta,poate de la o suparare mai mare i s-o fi tras

elena bun venit in gashca
vazut pozici superbe

fetele multumim de urari noi azi iar sarbatorim ziua sotului de data asta

bianca bafta la job

19+

Alina mersi de urare, multi ani sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi8
crina are giardia.
a avut vreun ghiocel asa ceva? cum ati scapat?

am facut tratam cu flagyl si helmiflores de la plafar si trebuie sa reluam analiza sa vedem cum stam. din babe stiu remedii asta cu conditia crinutza sa vrea: ceai coaja de soc uscata sau verde 1 cana/zi la copil si 3cani/zi la adult; lapte cald cu usturoi pus in el pus in olita si sa stea pe olita cam 10 min; tot de la plafar Garlic-capsule uleioase cu usturoi 3/zi sau nikvorm, giardomin si mai e anitibiotic zinat.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata, buna dimineata,

astazi arat ca o doamna ca am o mega-ultra intalnire (si-s si aproape integral nedormita - ca am pazit micsunica si sotu sa vina de la concert)

intru la raport: de aseara dam antibiotic - zinnat si ... nici nu vreau sa ma gandesc
sfatul dr ca sa nu avem probleme cu refluxul: sa-i dau mai putina mancare - nici nu am putere si nervi sa mai comentez

legat de gradi:PRECIZARI- eu va prezint zilnic meniul pentru a avea idei pt ghioceii vostri , sa nu va inchipuiti ca noi tot mancam ce-i acolo (doar paine - dar aia nu-i trecuta in meniu)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Gianina, ideea cu meniul e grozava! Eva mananca 2 feluri de obicei, mi se pare ca-i cam grasuta asa ca o tin la "regim"
P.S. Sotul tau merge la concerte sa asculte sau sa cante?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Sapt trecuta am fost numai 3, dar s-ar putea sa fim pana la urma 5-6. Sper sa fim numai 5, pt ca sala, desi e maricica, nu e indeajuns de mare pt copii de varsta asta.

din ce am vazut eu in poze mi s-a parut destul de incapatoare sala chiar si ptr 5-6 copii. ce sa mai zic de sali de la noi unde incap mult mai multi copii

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

fetelor- giardia v-a iesit la coproparazitologic sau la analiza din sange?
din ce stiu eu, trebuie toti din casa sa faca tratamentul pentru giardia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Buna,

Elena bun venit, Eva este o simpatica.

Alina ,La multi ani sotului!

Gianina, multa sanatate micsunicei.

Noi suntem mai bine,pana vineri cred ca ne trece raceala.A inceput sa doarma si noaptea.

Azi trebuie sa gatesc, cred ca fac niste spaghete si o ciorbita, da mai pe seara.

Multumim mireal, sanatate tuturor puiutilor bolnaviori! Noi stam bine cu sanatatea si dormim 10-12 ore noaptea in general fara intreruperi, doar cand ne chinuiesc dintii si maselele mai miorlaim, deci per-ansamblu, am niste parinti fericiti!

Mergi la inceput

coproparazitologic cu met eliza
din sange stiu ca nu are cum iesi giardia
edit: da toti din casa trebuia sa faca tratam
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah simo, sala de sport e incapatoare (de acolo sunt pozele), e cat un teren de handbal, acolo sed strang si cate 40 si nu simti ca fiind aglomerat. Dar am mai primit pt 2 ore pe sapt o sala de la o biserica in care sa mergem cu copiii. La asta din urma ma refeream. De acolo n-am poze. Si ce ma enerveaza ca acolo o sa vina si un baietel care pe mine ma streseaza. Se duce pur si simplu la fiu-meu si-l trage de bluza sa-l tranteasca jos. De unde naiba vin apucaturile astea la un copil de un an si 5 luni?

Eu m-am ramolit de tot- E ok sa fie rosu si tare la locul vaccinului? Stiu ca am mai avut asa, dar nu stiu daca e reactie normala sau ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Eu m-am ramolit de tot- E ok sa fie rosu si tare la locul vaccinului? Stiu ca am mai avut asa, dar nu stiu daca e reactie normala sau ba.

da, se mai intampla
comprese cu rivanol de la frigider
dar, din cate-mi amintesc, chiar tu ai mmai trecut prin asa ceva si mi-ai spus de comprese si masaj

la noi a trecut in 2 spatamani gogoloiul (roseata in cateva zile)

Mergi la inceput