Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 17
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena.elena P.S. Sotul tau merge la concerte sa asculte sau sa cante? ![]() |
sa asculte
aseara a fost concertul celor de la guns n'roses la romexpo

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Kea spune:
Cand ma bucuram ca sting focul si ma culc, s-a trezit copilul.
Nu stiu pe ce a apasat ca am vazut doar " multumim pt contributie"
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 coproparazitologic cu met eliza din sange stiu ca nu are cum iesi giardia edit: da toti din casa trebuia sa faca tratam dragastoasa de Dragos ![]() |
eu stiam ca se face analiza: ag giardia care arata daca sunt prezenti anticorpii in cazul infectarii cu giardia; daca rezultatul este pozitiv exista crocobaurul. imediat ce dispare rezultatul se negativeaza pentru ca nu se obtine imunitate pe viata, din pacate.
am mai citit de cazuri in care rezultatele copro erau negative iar analiza din sange pozitiva si crocobaurul exista
in cazul vostru a iesit pozitiv de la prima proba sau la ulterioarele?

Gianina34 spune:
adrisimo - v-ati facut si voi, parintii, analizele ? sau ati luat pur si simplu tratamentul si gata?
adrisimo28 spune:
toti executat analize + tratam
de facut giardia a putut face de la orice; in primul rand apa si nu ma refer la apa bauta de la robinet(ca nu ii dau) se poate lua si at cand il spal pe dinti cu apa de la robinet, sau spal fructele, vase, pe maine etc de la alti copii, de la bagat in gura orice de pe oriunde si alte cauze.
dragastoasa de Dragos 
dyana27 spune:
ce fac fetele???
eu am servit ca taranu' cafea la galeata de la alina![]()
(raman datoare pe o luna daca-mi dai cata am nevoie azi
)
s-a trezit mutzu la 3 in miorlaieli, a stat la titi pana la 4 cand efectiv n-am mai rezistat sa ma rontaie de sfarcurile mele umflate ca naiba

... si s-a declansat jalea; a plans o ora jumate, pana cand a devenit isteric; ii era ingrozitor de somn si nu reusea sa adoarma; abia l-am calmat, cu toate luminile aprinse in casa, televizor, calculator, usi trantite la mobila ca sa-l trezesc complet.... a fost horror

; si am avut si un car de draci pe mine ca intr-o oara jumate cat a urlat copilul cristi nu s-a sinchisit macar sa vina sa vada ce are; abia cand a dat-o in urlete isterice a iesit si el din dormitor... fapt care mi-a declansat mie o criza de isterie si mi-am bagat de toate in nepasarea lui..... si am plans ca naiba cu copilul isteric si el in brate pana mi-au trecut pandaliile;
abia la 6 si ceva am reusit sa-l calmez si sa-l adorm la loc, s-a trezit la 9.30 ca si cum nu s-a inttamplat nimic, vesel ca de obicei si ranjit; macar atata, ca numai cand vad ca rade la mine si se alinta ca un pisoias uit tot, nu mai cionteaza decat momentul prezent pe care pot sa-l savurez si sa ma simt cel mai fericit om din lume.
v-am aratat cum stie sa rada???la asa ceva mai poti avea vreo suparare in lumea asta????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
dyana27 spune:
elena bine ai venit

; e o scumpica Eva, si seamana taaaare mult cu tati

.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
silvi8 spune:
adrisimo, multumesc de sfaturile babesti. astep maine sa vad ce zice dr ca avem programare si apoi pe langa tratament o sa mai incercam si deastea babesti.
de iesit ne/a iesit la coproparazitologic. am citit ca trebuie sa ia toata familia si probabil ca ne va da si noua ceva dr.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI