Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
Citat:
citat din mesajul lui anamariameAcel articol l-am citit si eu, cu foarte mult timp in urma, si m-a ajutat mult sa evit cuvinte precum "cuminte" sau "rusine" in discutiile mele cu sau despre Eva, desi istoricul meu isi pusese puternic amprenta.
care articol? vreau si eu sa citesc. dragastoasa de Dragos
Uite-aiciAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Gianina, imi pare tare rau pentru problemele astea, pupam puiul mic sa ii treaca repede otita si sa mearga iar la gradinita! Ce sa spun, si pe mine m-au dat gata menu-urile de acolo, iar acum ca ai postat si activitatile...nu pot decat sa regret ca eu nu am asa ceva aici, doar gradinite de stat, una singura e privata si nu am auzit lucruri grozave despre ea, dar ma pun pe documentat.Alina, felicitari! La Multi Ani si petrecere frumoasa astazi!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

GIANINA, ceeea ce amzis eu cu indemnizatiile este o info oficiala. A fost rostita de Boc ieri cand a avut unmoment de maxima inspiratie pentru etalarea calitatilor sale de economist.

Detalii nu cunosc, insa clar nu-i a buna. Cel mai simplu este "reducerea" la suma fixa, pentru ca nu stau sa mai faca scenarii si previziunii cu reduceri procentuale.

Chiar as vrea sa mai fac un copil, dar se pare ca statul nu va mai fi "generos" cu mine si nu ma va mai ajuta in acest sens.

Sa-i f*ta cainii, caasa i-as arunca cu oo in lentile lui Boc si i-as impleti parul lui Base.

Mergi la inceput

Bianca, m-ai facut sa rad! Am auzit si eu azi la Europa fm, nu vor sa divulge inca nimic, cica sunt mai multe variante de calcul in discutie, ce au spus sigur este ca vor sa modifice modalitatea de calcul a indemnizatiei si sa reduca perioada pentru care se acorda. Sunt niste tampiti, asta e clar.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca -
desi este rasu'-plansu'

tocmai tu care esti o doamna, mai bianca

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
azi eu dau de baut caci noi serbam 8 ani de casnicie

la multi ani impreuna!!

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
am sa mai pun si eu poze noi cu el...desi nu prea mai am ft multe caci aparatul a ramas la mihai si inca nu am luat altul pt noi.

chiar m-am uitat la poze...dar deja le admirasem cu ceva vreme in urma

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
gradinita este in sect 6 - gradi nicholas

da-le o ideea de afacere: una si in gl

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

fetele vorbarete din ciclul "cum gestionati?", va intreb cum procedati at cand ghiocelul vostru plange dupa o jucarie/masina/minge a altui copil si evident nu vrea sa io dea si lui?

dragastoasa de Dragos

La noi e o situatie. Cand Vladimir vrea o jucarie care nu este a lui ma ia de mana si ma duce spre jucaria respectiva, imi ia mana si mi-o apropie de jucaria respectiva ca sa i-o dau eu. Daca eu i-o dau inseamna ca are voie. Atunci cerem voie "impreuna" de la copilul/parintele proprietar al jucariei respective. Daca nu ne lasa, ca se intampla sa vina copilul proprietar si sa o revendice incepe si plange. Si ii explic ca nu e a noastra ca mai trebuie sa asteptam putin si apoi o luam si noi sa ne jucam cu ea.

Nu functioneaza tot timpul faza cu explicatul. Avem parte si de crize. Dar tot timpul; incerc sa am ceva la schimb. De obicei am carticele mici cu animale si "scapam".

Idem. Ma ia de mana si ma duce acolo, sa i+o dau eu, chestie care ma topeste, fiindca inseamna ca are incredere in mine. Daca nu primim acces la respectiva chestie, primul lucru to do este sa-l indepartey din raza vizuala. Evident, ii ofer alternative - alta jucarie sau mergem sa vedem buldozerul, ambulanta, sa numaram stalpii de iluminat... Si zau ca se potoleste repede, in 2 minute nici car nu mai zice (doar daca e f f obosit se lasa cu urlat).

BIANCA, da' bunica ai?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Gianina..sanatate multa ce picaturi ii pui in nas?eu nu stiam ca otita trece s fara antibiotic..ca noi tot asa am scapat..DOAR cu antibiotic:(

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

Noi am scapat si fara antibiotic, doar cu Nurofen si Otipax pt dureri.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput