Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

nikoleta - de gandit mai mult ca sigur ca te-ai gandit fff bine, din toate unghiurile, si daca ai ajuns la hotararea asta nu putem decat sa-ti tinem pumnii sa se termine cu bine cat mai repede si cat mai putin traumatizant si pentru tine si pentru mario

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

mersi

mai fetelor ...dar vad k voi ati dus deja piticii la gradi... ati fost nevoite pt k nu au cu cine sa stea...sau pentru educatie...?app ai vostri pici cam ce vorbesc,caci mario palavrageste intr-un ...sincer acum pot lega conversatii cu el...si ne intelegem destul de bine...nu leaga el propozitii,dar stie sa se faca inteles...in propozitii nu spune decat "unde e?" cine e?" "mami,vino" "vreau papa" "mege' pa" "mami nani"...si tot asa...dar cuvintele pe care le pronunta le pronunta ft clar...stie cum il cheama si spune cand este intrebat"maio" ,dar este destul de rusinos in public...in schimb acasa....e prapad....

Mergi la inceput

si apropos...mario are toti dintisorii si 6 maselute...caninii toti...are niste creturi minunate ... face caca numai la wc...caci cere de vre-o 2 luni singurel...papa singurel (cand are chef...si peste tot) si...nu mai are titi...(suzeta)...am sa mai pun si eu poze noi cu el...desi nu prea mai am ft multe caci aparatul a ramas la mihai si inca nu am luat altul pt noi.

Mergi la inceput

dar restul fetelor nu au mai intrat?olga,aris,ayla...denisamada..si celelalte...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna fetele

azi eu dau de baut caci noi serbam 8 ani de casnicie

Nicoleta mult succes

Gianina sanatate micsunicii, nu fii trista sunt sigura ca va veti reveni curand mai ales ca incepe deja sa dea inapoi, si da otitele se pot rezolva doar cu picaturi si tratament local dar trebuiesc depistate din timp(deobicei doar picaturile au ceva antibiotic in ele). Eu am aflat asta caci acum in sarcina am trecut prin 2 otite iar la a doua eram pregatita cum sa actionez si am scapat de antibiotic.
Voiam sa te intreb la ce gradi o duci tu pe pitica ?

Am vazut poze cu ghiocei unu si unu sunt toti bestiali ,frumosi ca si parintii lor dealtfel

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

alina - La multi ani! frumosi si buni impreuna

gradinita este in sect 6 - gradi nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Bianca - mai ai cum sa afli cum vrea boc sa regandeasca indemnizatiile pt cresterea copilului? ca sa stim la ce ne asteptam

inclusiv pe vladimir ca tot l-am admirat in ceva pozisoare adineaori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!

A propos voi cum le pregatiti pestele, am luat file de sanger/novac ?

Alexandra (03.03.09)

sanatate colegei.
sa scapati usor cu muci

crina mananca pestele la gratar, condimentat ca si ptr noi. pur si simplu il rup bucatele mici si il mananca.
si mai mananca fiert cu cartofi dar ea mananca doar pestele si eu cartofii
si e fan ciorba de peste dar eu nu ii fac. dar ii face bunicu destul de des.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

neata,
ce mai fac mamicile mele dragi?
dar piticii? noi suntem bine sanatosi,desi mario are un cucui de toata frumusetea in frunte...caci a luat o curba mai devreme si a intrat in masa......in aceasta seara ma voi intalni cu avocata mea si ii predau actele pt dosar...pentru a le preati si pentru a merge saptamana viitoare sa imi depun actiunea de divort...asa k...fetelor,va rog sa imi tineti pumnii,caci va fi razboi...sunt sigura k mihai nu va accepta usor...si nu stiu la ce sa ma astept de la el...dar...tin capul sus...si merg cu toata forta inainte...caci am pt ce...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

iti tin pmnii!bafta!

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Gianina,deja?pai la majoritatea gradinitelor au fost deja sedintele. Si eu am azi dupa-masa la andi.demaine raman singura cu cei 3 iezi..ca tati pleaca iar in delegatie la Bucuresti:(((

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

capra si pe cei 3 ieduti

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

buna fetele