Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 6
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 petrean pe mine m-a mirat ca la cat de mult comunicam (la telefon, mail...) nu stiu ce sa-mi spuna in plus la sedinta, dar vom vedea va fi prima mea "sedinta cu parintii" Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
sa ceara niste bani:))))
prima sedinta ca prima sedinta..dar nu vei uita niciodata..prima serbare..ai sa vezi tu...cate frisoane..si lacrimutze vor curge atunci
Comorile noastre
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 na ca eu tre sa invat cantecul ![]() |
pupici multi ca m-ai facut sa zambesc pe ziua de azi ca tare-mi sunt inecate corabiile
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
sa ceara niste bani:)))) prima sedinta ca prima sedinta..dar nu vei uita niciodata..prima serbare..ai sa vezi tu...cate frisoane..si lacrimutze vor curge atunci Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
nu cred ca-i vorba de bani ca nu uita ca ma costa 1.500 lei/luna indiferent daca se duce 1 zi sau toata luna (nu fac reduceri pentru ca au de mentinut un standard si personalul trebuie platit fff bine)
deja ma gandesc cu emotie la serbarea de mos craciun
adrisimo28 spune:
oare merge 2 in 1? bogdana stie cantecul eu fac activitatile si mancam amandoua cate o portie![]()
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 oare merge 2 in 1? bogdana stie cantecul eu fac activitatile si mancam amandoua cate o portie dragastoasa de Dragos ![]() |
si desertul cum il impartiti?
sau nici voi nu sunteti cu dulciurile, asa ca novus?
petrean spune:
eu, desi nu se vede pe mine..sunt fan dulciuri..de orice fel..asa k..cred ca aici ne vom bate..sau de fapt, impartim "frateste":)))
Comorile noastre
adrisimo28 spune:
ne impotmolim la mal? sa ajungem noi acolo ca ne-om descurca, mai furam de la un pitic care nu vrea ![]()
dragastoasa de Dragos 
petrean spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 ne impotmolim la mal? sa ajungem noi acolo ca ne-om descurca, mai furam de la un pitic care nu vrea dragastoasa de Dragos ![]() |
nu mah..noi ii ajutam sa pape..si mai bagam si la noi o lingurita:)))
Comorile noastre
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 ne impotmolim la mal? sa ajungem noi acolo ca ne-om descurca, mai furam de la un pitic care nu vrea dragastoasa de Dragos ![]() |
nu cred ca e vre-un pitic care sa nu manance desertul
pana si balerina mea s-a dat pe brazda
iar vinerea trecuta a mancat chiar 2 portii de orez cu lapte
Gianina34 spune:
nikoleta - de gandit mai mult ca sigur ca te-ai gandit fff bine, din toate unghiurile, si daca ai ajuns la hotararea asta nu putem decat sa-ti tinem pumnii sa se termine cu bine cat mai repede si cat mai putin traumatizant si pentru tine si pentru mario