Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 14
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Nostradamusu' Gianina bine-a dibuit-o azi: n-am reusit nicicum sa dobor Andreiul , care a cazut lat doar cand a venit dada acasa, adica la sase . Acum ghiciti ce face? Cutreiera casa si mai zice cate-un "dadis"...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
cred ca ai avut o noapteee

dragastoasa de Dragos
elena.elena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() vazut eva-mica si eva la marea neagra.![]() ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Denisamada, gradinita Gianinei ...ma consolez ca al meu vorbeste gulieza |
si al meu dragheza
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Astept sa vad daca mi se face oferta si cred ca o sa accept pentru ca pana la urma trebuie sa ma leg undeva. |
cand vine raspunsul?
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 am injurat toti soferii masinilor cu alte numere decat cele de BUcuresti. Si sa zica mersi ca nu m-am urcat pe ei. Dar pana la urma ii fac unuia o bucurie daca nu tine covrigu' ca lumea. Si alora care se cred Schumacher o sa le rotunjesc masina. |
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Eva nu a fost la marea neagra, doar la piscina anul acesta! |
http://www.albumdefamilie.ro/poze/52930_d93026ec/ aici unde e?
dragastoasa de Dragos
cativ13 spune:
buna dimineata!sa va spun ca sunt capie
vecinii mei lucreaza si fac un zgomot infiorator...eu nu stiu cum doarme fi-mea in conditiile astea cand eu nu-mi aud nici gandurile. i s-a facut somn si pe la 10 si un sfert s-a culcat. oare revine la 2 somnuri pe zi? se poate?sa aveti o zi buna!Fiica Ploii
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
|
Paguboasa atitudine... noi avem masina inmatriculata in DB, motiv suficient pt unii soferi "de Bucuresti" sa se creada mai dahshteptzi.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
alina.n spune:
Neata,
vin eu azi cu cafeluta pentru fete
novus imi pare tare rau pt colega ta,poate de la o suparare mai mare i s-o fi tras
elena bun venit in gashca
vazut pozici superbe
fetele multumim de urari noi azi iar sarbatorim ziua sotului de data asta![]()
bianca bafta la job
19+
Gianina34 spune:
buna dimineata, buna dimineata,
astazi arat ca o doamna ca am o mega-ultra intalnire (si-s si aproape integral nedormita - ca am pazit micsunica si sotu sa vina de la concert
)
intru la raport: de aseara dam antibiotic - zinnat
si ... nici nu vreau sa ma gandesc
sfatul dr ca sa nu avem probleme cu refluxul: sa-i dau mai putina mancare
- nici nu am putere si nervi sa mai comentez
legat de gradi:PRECIZARI- eu va prezint zilnic meniul pentru a avea idei pt ghioceii vostri , sa nu va inchipuiti ca noi tot mancam ce-i acolo (doar paine - dar aia nu-i trecuta in meniu
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

. Acum ghiciti ce face? Cutreiera casa si mai zice cate-un "dadis"...