Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 13

Monnvas spune:
Monnvas spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui elena.elena Fetelor va salut si eu, nou-venita in club, Eva s-a nascut pe 18 aprilie deci suntem de-ale voastre!  | 
Bine ai venit!

Mai povesteste despre voi, cu ocazia asta scapi si de moderare. Si baga cateva poze, sa facem cunostinta!
 Mai povesteste despre voi, cu ocazia asta scapi si de moderare. Si baga cateva poze, sa facem cunostinta!CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Kea spune:
Kea spune:
 Fetele, dar ce vaccin ati facut? Noi am facut azi Infanrixul si Prevenarul (pneumococic). 
Novus, cum ai facut pestele? 

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 NOVUSELU'  Dumnezeu s-o odihneasca. La faze de-astea iti vine sa zici ca "a-nnebunit lupul"... Am vazut acum la umanitare un bb de 5 luni diagnosticat cu cancer... Poate candva o sa va povestesc si de cavalerul meu de onoare, e poveste de ProTv (a si fost acolo); oricum, parca s-a intors lumea cu susu-n jos.
 Dumnezeu s-o odihneasca. La faze de-astea iti vine sa zici ca "a-nnebunit lupul"... Am vazut acum la umanitare un bb de 5 luni diagnosticat cu cancer... Poate candva o sa va povestesc si de cavalerul meu de onoare, e poveste de ProTv (a si fost acolo); oricum, parca s-a intors lumea cu susu-n jos.
...si ma intreb ce ii mai asteapta si pe copiii nostri...
CRISTIAN (7.03.2009) 
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Anaan spune:
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Hello !! Eu sunt trista deoarece colega mea draga care va spuneam ca a facut un atac cerebral duminica, a murit astazi    avea 46 ani, un sot care o iubea si il iubea si o fata reusita si realizata ! Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Alexandra (03.03.09) | 
Of, ce trist
 ...Nici nu stiu ce sa mai spun in asemenea situatii...
...Nici nu stiu ce sa mai spun in asemenea situatii...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Anaan spune:
Anaan spune:
| citat din mesajul lui anamariame Anaan, vezi, invatam limbi straine si la varsta asta: e grea gulieza?  Ana-Maria, mami de  Eva Maria (23 aprilie 2009) | 
E foarte grea
 : sintaxa si morfologia "trag" catre zona asiatica( cred ca Adelake il intelege!), iar fonetica e arabo-saxona
: sintaxa si morfologia "trag" catre zona asiatica( cred ca Adelake il intelege!), iar fonetica e arabo-saxona .......mari complexitati lingvistice!
.......mari complexitati lingvistice!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Anaan spune:
Anaan spune:
 Nostradamusu' Gianina bine-a dibuit-o azi: n-am reusit nicicum sa dobor Andreiul , care a cazut lat doar cand a venit dada acasa, adica la sase
, care a cazut lat doar cand a venit dada acasa, adica la sase . Acum ghiciti ce face? Cutreiera casa si mai zice cate-un "dadis"...
. Acum ghiciti ce face? Cutreiera casa si mai zice cate-un "dadis"...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

elena.elena spune:
elena.elena spune:
| citat din mesajul lui novus    ALINA, ANDIARORO  & sotii     elena.elena bine ai venit !! asteptam poze sa vedem daca ne stim din oras, cred ca nu e greu  cu toate ca pe Aditapop nu am vazut-o de vreo jumate de an asa ca e posibil Alexandra mai are muci dar fara alte simptome, e vesela si se distreaza , pestele evident ca l-am mancat eu, a fost delicios , normal pt ca am avut reteta de la Mihaelacq   Am avut niste musafiri in seara asta care i-au picat cu tronc Alexandrei ca a facut spectacol pt ei , cu tot arsenalul ei de zambete si giumbuslucuri  www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) | 

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Fetelor va salut si eu, nou-venita in club, Eva s-a nascut pe 18 aprilie deci suntem de-ale voastre!  | 
bun venit la noi!!!
 dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos  

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena http://www.albumdefamilie.ro/albume/eva-maria-mitrofan-614/ sa-mi spuneti daca puteti vedea pozele de aici!  | 

vazut eva-mica si eva la marea neagra.
 vazut eva-mica si eva la marea neagra.

dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos