Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Eu am folosit cantarul...pe care l-am primit de la cineva Nu m-am stresat de kg, eu aveam un singur pitic: sa ia constant in greutate, sa arate bine, sa fie vioaie. nu ocnta cat lua, eram multumita dc llua.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Si eu sunt printre cele care recolteza celule.
Uneori mi-e frica sa nu pic in extrema cealalta, maine astept pachetul cu produse Bio de curatat podele, cada, etc. Dar e vina lui Danait
Bravegirl, sa pov o situatie amuzanta. Ma aflam la Kiabi la raionul de hainute si ziceam:o vreau si pe asta si pe asta, vorbeam cu sotul, care cred ca-l treceau transpiratiilesi o familie draguta ma urmarea de la distanta, pana cand au intervenit si ne-au avertizat ca nu-i bine sa cumparam hainute micute, ci sa luam mai maricele, copiii cresc repede si pe multe dintre ele nici nu ajunge sa le poarte.
32+
beatrice75 spune:
Mai, dintre fetele care stau mai mult la patutz, nu mai apare nimeni?Ratusca, pe unde umbli?
32+
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Si eu sunt printre cele care recolteza celule. Uneori mi-e frica sa nu pic in extrema cealalta, maine astept pachetul cu produse Bio de curatat podele, cada, etc. Dar e vina lui Danait 32+ |
Si mie tot maine imi vine coletul
s33 Lucas Petru
mirunam spune:
Corinaeu ma bucur sincer ca am realizat cate lucruri inutile luam. Daca ar fi sa fac o lista cu lucruri cumparate, de care nu am avut nevoie, mi-as cumpara o super masina.
Beatrice, asta e alta poveste cu primitul, poti primi lucruri superbe si altele pentru care s-au aruncat banii pur si simplu. Asa am primit eu un leagan, cal cel aratat de tine care era foarte slab calitativ insa. Era mai utila inca o salopeta
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
alinushca spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Hei, Corina, cum a fost la dr? 32+ |
imhi!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
BraveGirl spune:
A fost super ok la dr, doar s-a uitat pe eco, mi-a dat trimitere pt analize si am sarit peste controlul pe masa, sa nu-l deranjam pe mister col, ca e mai sensibil al meu ...aveam niste contractii de mama mama, asa ca doar am reusit sa ma asez pe un scaun, la discutii. Am stabilit ca dc ma apuca inainte de 4 oct, merg la Filantropia, dc e dupa, merg la Euroclinic.
Alinushca, iti trimit mai tarziu PM, ca mi-au sosit musafirii.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Joy21 spune:
citat din mesajul lui ana_o Sashenka, Joy, n-au nicio legatura banii si recoltarea de celule stem. E vorba de alegerea fiecaruia, strict. Clar sunt si mamici care nu-si pot permite, dar n-au nicio legatura caruciorul si mobila scumpa, cu recolatrea de celule stem, sincer. Sunt bani pe care fiecare alege sa-i cheltuiasca cum vrea. Sunt destule mamici care-si permit recoltarea, dar n-o fac... si n-au nicio legatura alte cheltuieli cu suma care se cere la prelevare. Eu imi sustin pct de vedere pentru ca ma simt "vizata" de postul Andreei, iau si carucior si mobila scumpa, dar nu sunt decisa pentru prelevare. Ca argument in plus, eu voi beneficia de "prima" de la ING, in valoare de 3500 ron, care insumeaza fix costul prelevarii celulelor cu firma CBC, pe care o aveam in gand de la bun inceput pentru scopul asta. Deci ma repet, nu are nicio legatura mobila scumpa cu prelevarea celulelor, este fix alegerea fiecaruia cum decide sa faca, nu trebuie sa amestecam lucrurile care n-au nicio legatura una cu alta. Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 5 saptamani(sper eu) |
Hei, dar nu cred ca erai vizata oricum. Eu sunt de acord cu Andreea, in sensul ca la noi cel putin, unde banii sunt limitati am ales sa cheltuim pt recoltarea de celule stem cheltuiind insa mai putin cu alte achizitii. De exemplu am luat un carucior SH. Eu vad utilitatea recoltarii acestor celule si sper sa nu avem in veci nevoie de ele. In rest e normal sa fie alegerea fiecaruia ca nu suntem "trasi la indigo".
Victoria, mami de Anna Sofia, 31+ cu inimioara
David Lloyd George
ana_o spune:
Andreea, nu ma supar, atat am vrut sa spun, ca n-au legatura unele cumparaturi cu banii, adica nu e nicio legatura, ma refer strict la mine.
Miruna, chiar daca sunt la primul bebe, nu consider inutila o mobila completa de bebe, care nu e completa, de fapt... ci e doar un patut si o comoda(care are cadita si masa de infasat), consider ca am fost foarte practica, singura mea "exagerare" ar fi acel balansoar Garco, care costa 900 ron. In ceea ce priveste caruciorul, sincer, 27 mil nu e o suma exorbitanta, in plus, s-arr putea sa-l primesc cadou de la nasi+mosi. Kitul de iarna de la Stokke, despre care am scris in weekend, o sa mi-l comand la sfarsitul lui noiembrie, pana atunci nu cred ca va fi nevoie. Si la fel, pe langa faptul ca-l protejeaza f bine de frig pe bebe, e si f elegant, pur si simplu se "potriveste" stilului nostru de siguranta si confort(ma refer la bebe aici!). Legat de "preferintele" lui bebe si alegerile lui, consider ca pana la macar 2 ani, mami si tati stiu cum sa se acomodeze cu nevoile copilului, dar n-o sa stie bebele in care haine sa se imbrace si care mancare e mai sanatoasa... Pana isi formeaza ei deprinderea de a "alege", de aia ne-a dat Dumnezeu meseria de parinti. Oricum, sunt sigura ca toti invatam din greseli, sunt pregatita sa le infrunt si sa trag concluziile bune, pentru bebe2. Dar pe cuvant, pana acum n-am facut nimic exagerat, nu am cumparat decat strictul necesar si nici pe ala... Singura "exagerare", recunosc, e gandul legat de balansoarul Graco. Dar si acolo... am "negociat" cu fratele meu, s-ar putea sa-l primim cadou de bun venit acasa...
Ah, despre curatenie, clar e mai satisfacator sa-ti faci singura menajul si nimeni n-o face mai bine decat tine, in propria casa, numai ca acum nu mai pot, efectiv am dureri de spate si nici la tv, pe canapea, nu mai pot sta. Azi am trecut prin 2 ture de smotru, prima, cea zilnica si a doua dupa echipa care mi-a fixat manerele(cremoanele) la termopane. Si calcat, si spalat... si maine o iau de la capat, vin 2 echipe, cei de la centrala si cei care vor repara zidul spart si parchetul scos...
M-am luuuungit....
Va pup, sunt plina de hormoni vorbareti. Si trebuie sa-mi "vait" oasele obosite, daca nu cu voi, atunci cu cine?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)