Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Salutare din nou,

Iaca m-am trezit pe la 6 nu acu , din patucinizarea de pranz. Inainte de somn le-am mai ascultat pe Pufice putin cu stetoscopu-asa frumos de aude inimaaa. Si galgaielie generate de miscari.
Pufi a pus de o ciorba de vacuta- cu vaca reala adica un os (ii place sa ruada oase mai ceva ca un catzel); eu am pus la masheena de paine sa fac chifle. Cand m-am sculat le-am pus la cuptor-au umplut casa de miros. Nu se compara nimic cu mirosul de paine proaspata.

Dana fuarte mare burtica si frumuasa asa la 33s. Hai ca mai ai putintel..Am vazut pufosul catel depresiv : e taare dulce!

letzy81 uau ce bebe grasut. Mai ai putin si gata nasti!

Fetele cu copii ziceti-mi sa cumpar cantar de bebe sau mai bine nu?

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Joy,!
Daca gaseam un Stokke SH, in stare ok, nu ma deranja sa-l cumpar, sincer.
Dar.......

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Am mai pus si eu o poza cu mine la 28s facuta deci zilele astea..

ah ce pofta imi e de ciorbaaa..da nu e gata

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna!
dragelor,despre cantar,este folositor,dar eu am inchiriat
doctorul pediatru,imi spunea ca in primele 3 luni,trebuie cantarit bebe in fiecare saptamana,notat si trebuie sa creasca in greutate,dupa care nu este asa de necesar....
aici sunt firme care inchiriaza,pompe de san si cantar bebe,impart pliante in maternitate,il aduc cantarul si il si iau de la domiciliu,cu doar 15 euro-3 luni
eu o sa inchiriez....

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)29s

Mergi la inceput

Dimitra buna idee cu inchiriatu..Dar la Romanica nu exista asea ceva; ori cumperi ori pomana de la cine a folosit. Cam asta..Deci tu recomanzi pt primele 3 luni.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna seara tuturor burticilor !

N-am apucat azi sa intru deloc, a fost o zi absolut imposibila. La job mi-am facut o gramada de nervi, dupa ce au tipat la mine 3 persoane am tipat si eu la ei, mai ales ca eu eram doar intermediar. M-au luat de fraiera, asa ca n-am mai rezistat si am reactionat. In mod normal as fi tacut, dar azi n-am mai putut.

In rest, a fost o zi bubutza, ne-a sosit caruciorul si e foarte dragut, e cu gri inchis si portocaliu. Si ne place si mie si lui tati.

Ati vorbit azi despre curatenie si ajutorul in casa. Eu n-am reusit sa-mi dresez jumatatea, tot masa intinsa o lasa, eventual (daca nu sunt acasa) pune farfuriile in chiuveta si atat. Nu spala, nu calca, nu ma ajuta la curatenie, asa ca atunci cand e de facut curat il expediez de acasa, macar sa fiu singura cu motanul, ca el macar e cuminte si nu ma impiedic la tot pasul de el. Iar femeie la curatenie nu mi-as lua nici daca m-as tara la baie, poate doar daca as fiimobilizata la pat, Doamne Fereste! Altfel - niciodata. AM facut curat si acasa la mama, am facut curat si dupa ce n-a mai fost mama, fac si acum, e drept cu pauze dese, dar tot singura. Va inteleg si va sustin pe cele care alegeti sa face curatenia cineva platit, din afara, dar eu nu pot.
Nici cu bebe n-o sa am ajutor, ca tata n-a crescut copii, sorela mea are 3 ai ei si mama soacra - mai bine nu. Asa ca probabil voi fi ca mama, care m-a crescut ea, nu bunicii (pe sorela mea a mai lasat-o la strabunica noastra, pana pe la 2 ani, dar pe mine nu, ca am fost mai bolnavicioasa si mai prapadita, asa).

Sashenka, Bravegirl, Beatrice, cu ce firma recoltati celulele?

Hai ca iar mi-am intins ca o zi de post .

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugubina sa stii ca eu am luat cantar la iustin si bine a spus cine a spus ca am facut psihoza cantarului si ca urmare am trecut copii pe lapte formula ptr ca nu luau destul in greutate.....mare gresala ptr ca eu aveam lapte dar un pic mai slab. sincer acum imi pare rau. acum tu decizi.
ana spre exemplu eu nu am luat comoda ptr schimbat ptr ca mi s-a parut inutila din anumit punct de vedere...copilul incape pe ea doar cateva luni, si mie mi s-a parut mai comod sa il schimb pe pat, dar acum depinde si de comoda...daca este cu sertare...sunt bune ptr depozitare (depinde si de spatiu din casa). mie in baie mi-a facut socru un grilaj din lemn pe care puneam cadita si se punea deasupra cazii. ptr mine a fost si comod ptr ca nu trebuia sa ma plimb cu apa prin casa, ii dadeam drumul la apa direct in cada, o spalam si o lasam la scurs tot pe grilaj, si dupa aia luam si cadita si grilajul si il puneam intr-un colt al baii. balansoar mi-am luat si eu dar unul ieftin care trebuie sa recunosc ca m-a ajutat foarte mult (mama puturoasa ). il puneam acolo, il zbalanganea si dormea dus si norocul meu a fost ca nu s-a invatat cu leganatul, dupa asta dormea singurel in pat.
si sincer ana noi suntem toate exagerate cel putin din cate am vazut, ceea ce nu este un lucru rau (bine ca ne permitem). nu vezi ca nu stim ce sa le mai luam si ce sa le facem...tone de hainute, balansoare, sterilizatare, nu stiu ce biberoane, mobila, camere aranjate.....si sincer nici eu nu ma pot abtine. ca daca stai sa gandesti la rece nu are nevoie de 80 % din ele. noi nu am crescut cu toate astea si uite ce mari si frumos am ajuns. dar este normal sa evoluam si sa ne dorim ce este mai bun ptr copii nostri. asa ca ana sa primesti cat mai multe cadouri frumoase si utile..... ....si sa primim si noi

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

amelia eu recoltez cu Cord Blood, tot cu ei am recoltat si am fost multumita.

cat despre barbati dresati fetelor pot sa-l pun pe al meu sa dea cursuri....spala, calca, face curat, mancare, are grija de copii..le face baie, tratamente, schimba, ii culca, ii alina, face aerosoli, se joaca cu ei.....ce pot spune o minune la casa omului. pai credeti ca altfel aveam curajul sa-l fac si pe al treilea . este adevarat ca in ultimul timp l-am scutit de multe dintre ele ptr ca vine ff obosit de la sv, pleaca la 6 dimineata, plus ca alearga foarte mult cu constructia casei si imi este mila de el. asa ca am luat femeie...dar sincer nu este multumit de nici una . el este foarte tipicar si totul trebuie ca la carte. dar sunt norocoasa sa-l am

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele!
Iar va necajesc cu intrebari!
Stiu ca voi va pricepeti mai bine cu prenatalul!
Vreau sa mi iau prenatal de pe 25 oct.
Cum o sa mi faca calculul?
O sa mi ia in considerare ca baza de calcul sept, aug, iul, iun, mai, aprilie? Si in nov ramane aceeasi baza de calcul sau se ia oct, sept, aug, iul, iun, mai ?
Am citit pe net dar nu stiu daca am inteles bine. Mersi

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

SUGUBINA,mie imi pare rau ca nu am inchiriat si pompa de sani,am alaptat doar 3-4 saptamani,dupa care a stat in dulap pompa mea,si a costat 100 de euro....
sunt lucruri care ar fi bine,daca le gasitisa vi le dea cineva este super,cum ar fi cantarul...dar daca nu gasiti de inchiriat,il poate cantari pediatrul pe bebe cand va duceti la control....eu am un dr care vine acasa,o data pe luna la bebe
trebuie cantarit bebe,deoarece trebuie sa creasca in greutate saptamanal,nu are voie sa scada(eu asa stiu de la dr meu) si tin minte ca notam pe o foaie greutatea...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)29s

Mergi la inceput