Dovlecei in sarbatoare *194*
Raspunsuri - Pagina 7
biaz29 spune:
Fetelor, tare as mai avea chef de scris, dar mi se inchid ochii. Imi pare rau ca nu am ajuns sa raspun atator mamici care imi sunt dragi. Sper sa mai prind un moment cat mai curand.
Pana atunci, spor mult la dovlecit!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
alex25 spune:
Dragelor, va pup, noapte buna....ma duc sa ma culc, ca am nervi pe mine.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Dragelor, spuneti-mi unde sa platesc, ca eu ma simt asa cum banuiesc ca se simte lumea cand iese de la psihoterapeut, zbor! Da am o energie cand va citesc si ma incurajati intr-un mare fel! Incredibil! Pot oricand sa ma ridic acum de pe fotoliu si sa iau de la capat lucrul cu drag! Va multumesc mult! Si pana cand veti spune contul, eu ma voi plati cu un gand bun, energie pozitiva valuri valuri catre voi, si, vorba americanului, ca suna tare bine , "you're in my prayers!".
Dar sa nu uitam pentru ce am intrat de fapt
La multi ani Sofia!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa le aduci numai bucurii parintilor tai minunati!
Si sa o mai lasi pe mami sa intre sa ne spuna cum sunteti ! Sper ca ati avut o zi superba!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
MangaGirl spune:
buna seara doamnelor!
SOIMITA SCUMPA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI VOIOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA! PUPAM SI PE MAMI MOLDOVEANCA SI O RUGAM SA MAI DEA UN SEMN DE VIATA.
monica, fraguta mi-ati placut azi la nebunie.
anomis, biaz, liliacule va pup dragelor.
liliacule treaba cu balele mi-a placut la nebunie.
dana supergirl, ce faina piesa.
alex uff, imi pare tare rau ca vomita din orice. dar cred ca copii nostri perfecti au fiecare cate o chestie, ca altfel prea am alerga pe nori de puf.
eu va spun drep, cum ice Liliacul meu drag. vreau un al doilea copil tare mult iar daca ar mai fi si un al treilea, nu as zice pas. nu ma gandesc la ultimele luni de sarcina, la pielea care a ramas prea larga pe burta, la cele 10 kile in plus pe care inca le mai am sau la multele notpi pe care inca le mai pierd. viata mea carefree s-a dus pe apa sambetei, dar zau ca nu as schimba nimic. copilul asta este cea mai mare satisfactie pe care o avem si nu stiu cum am trait fara el atatia ani. ma intreb uneori cum o sa impac si capra si varza, adik munca si crescutul pruncului si uneori ma comport de parca nu as avea copil (adica incerc sa cred cu puterea mintii ca inca pot sa plec un week-end la Paris daca ma taie capul). macar sa am credinta ca pot s-o fac daca as vrea. ma face sa ma simt mai bine seara cand ma pun in pat. nu e usor, dar satisfactia nu se poate compara cu nici un job si nici nimic altceva.
intr- alta ordine de idei, am reusit s-al imbolnavesc. mi-a facut temperatura azi noapte, a ragusit si are nasul infundat. imi era asa mila cum plangea si se tanguia pe la 3. nu mai tipa cum face el de foame, ci ma tinea de gat si zicea o doina. eu nu stiu cum e sa ai copil bolnav, ca pana acum nu a fost racit niciodata, dar tare neputincioasa m-am simtit. azi a inceput sa si tuseasca un pik. i-am mai pus un supozitor dupa amiaza.
partea buna(ca sa ma cheer up) e ca a dormit pana la 9 azi dimineata, iar in seara asta la 8 mi-a adormit in brate in masina si nici nu s-a sinchisit cand i-am scos hainele de pe el acasa.
in rest, numai de bine, sau ma rog, mai bine. va pup
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
carinablanca spune:
Nela, Anamaria. Dupa cum ziceam, sa mai treaca inca o perioada.
Anomis, Iulika,
Irina, foarte frumoase pozele de la mot.
Maria, sanatate ulta la Aidan.
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)
crocodana spune:
La multi ani Soimita draga! Sa zbori frumos, sa iti bucuri parintii, sa ai noroc si soare mereu!
Felicitari mamico!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
raluk16 spune:
Maria il pupam pe pui sa se faca repede bine! Si tie mami, putere! E groaznic sa-ti vezi copilul bolnav!
Moni am vrut sa-ti spun ca si eu il las peste tot sa umble pe jos cand vrea, in orice mizerie si chiar in noroi a stat zilele trecute. Mami imi zicea ca va raci, fiind ud, deci la noi nici nu se mai pune problema de murdarie. Deci nu asta e problema, ca nu l-as lasa. Si prin casa il las aproape peste tot. Problema era ca de vreo 4 zile nu mai vrea sa stea nici in fund, nici sa busileze. Daca are de mers 2 metri la o jucarie urla sa-i dau manutele sa mearga in picioare aia doi metri. Acolo eu sper ca se va aseza jos sa ma odihnesc si eu, dar nu, urla sa-l ridic iar, apoi vrea in brate. In ultimele 4 zile a vrut doar in brate sau sa umble dus de manute. Adio stat in fund nici un minut, adio busileala. Si cel mai tare ma obosea maraitul lui continuu, si impinsul si trasul de mine, ca nimic nu-i convenea, de parca eu i-as fi impus sa-l iau in brate.
Ai dreptate, in parc mergem foarte rar. Stam la casa, aici stim ce avem in iarba. In parcul municipal de cate ori mergem ne enervam. Sunt doua alei de fapt pe care se plimba lumea in sus si in jos. Atat. Pe asfalt si pe iarba e plin de chistoace de tigari, flegme si muci de oameni, kk de caini, gunoaie si ambalaje, kk si pisu de oameni (facute probabil noaptea pe langa tufe). Alex voia atunci sa se puna pe jos, nu l-am lasat. A mers inspre un carucior si eu am zambit mamicii incercand sa intru in vorba si ea a ridicat din sprancene... .
Am mers o data la un loc de joaca de cartier, dintre blocuri, ca avea nisip pe jos. Aici nu sunt deloc leagane sau alte chestii pe care sa-l pot distra. L-am lasat in nisip, ca doar de aia il dusesem, sa ii mai treaca din plictiseala. In parc mai erau doar un bebe mic in carucior si 3 copii mai mari, de gradi. S-au oripilat mamicile ca il las pe al meu in nisip, si intr-un fel pe buna dreptate, ca in loc sa se joace cu nisipul, se juca cu un muc de tigara si cu un ambalaj de sapun. Deci nici la locul asta de joaca nu avem cu cine sa socializam. Asa ca tot mai bine e acasa, unde se joaca cu frunze uscate, cu flori, cu crengi, cu cateii, etc.
In legatura cu lasatul lui la altcineva, la noi nu se poate mai mult de o ora doua, ca trebuie tzitzi. Dar chiar si asa mi-ar fi placut sa-l las, dar nu puteam. In ultimele zile, cele 4 de care m-am plans ca au fost mai grele ca de obicei, nu a mai vrut la nimeni in brate. Am ajuns, cu toata lumea acasa, eu sa merg cu el la baie in brate, ca plangea de imi rupea sufletul daca il lasam la cineva. Nu mai functioneaza nici sa-i distraga atentia, sa-l duca la catei, ca de obicei, plange din momentul in care vreau sa-l dau, nu ca pana acum, cand ma vedea plecand.
Asa ca sunt sigura ca are el ceva motiv, ca nu e asa de obicei. Dar no, ce sa facem, a trebuit sa ma plang undeva si numai voi ma puteati intelege. Si m-ati inteles si m-ati ajutat!
crocodana spune:
Dia, m-am obisnuit cu noul look al Amei, totul e sa nu ma uit prea mult pe poze.....! revin ca sa v-o arat dar din pacate nu se descarca singure pozele din aparat!
Bia felicitari pentru sustinere! Mesajul tau se adreseaza fiecareia dintre noi si atat de frumos ai spus "Construiesc un om!". Esti o mamica de milioane!
Fragutza, Doamne ce m-am regasit in cuvintele tale! Si eu imi doream sa ma intorc repede la munca, si eu ma bazam pe ajutorul bunicii paterne (suna mai bine decat "soacramea")....si nimic din toate asta nu s-a intamplat....privesc lucrurile din aceeasi perspectiva si ma bucur ca mi-am permis, chiar si financiar, sa "construiesc eu, zi de zi" la omuletul meu! La 6 luni sigur nu m-as fi intors, judecam mult prea rece inainte de sarcina, dar un ajutor e binevenit oricandDaca insa mi-ar propune acum as zice NU categoric.
crocodana spune:
Raluk , credeam ca-s singura si latru la luna! dar abia acum am reusit sa intru si eu dupa ce a adormit gagica.Si de atunci s-a mai trezit de vreo 3 ori....cam asta e pb mea ca se trezeste des noaptea......
Vroiam sa o mai felicit pe Maria pentru dintisor! Ai vazut mami?AL nostru inainteaza tare incet, adica e iesit doar jumate asa, nu stiu cat e de normal dar acum am exact atitudinea Nelei , no worries...si imi merge excelent, cel putin mental..
Liliac, ai incurcat gagicile dar erai pe aproape. Si Ama si Maria erau fara dinti, dar Maria de Carinablanca e azi fericita castigatoare!
raluk16 spune:
Croco la fel si la mine, adoarme tarziu si apoi se tot trezeste de nenumarate ori. Acum doar de 4 de cand l-am adormit, dar partea proasta e ca a trebuit plimbat de doua ori ca sa readoarma . La mesajele anterioare am scris mai mult de o ora
Pfff si dimineata la 6 cand se trezeste n-am bunici sa ma ajute, asa ca ar trebui sa merg la somnic .
Noapte buna va doresc!