Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Sofia Bucovineanca aka Soimita!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

irina sunteti niste frumosi toti 3 . Daca zici ca tu ai facut tortul...atunci ma ascund sub pat

anomis mamis, nu-i nimic de ascuns in ceea ce priveste viata cu 2 copkii, doar ca unele povesti ar da fiori pe sira spirarii Dar daca ar fi sa o iau de la capat pe cuvant ca as lua-o. Cu inca unul. Daca ar aparea inca o minune in viata noastra ar fi binevenita cu tot cu nopti nedormite, cu tot cu figuri la mancare sau cu fitzosenii de toate felurile.
Si ce viata boema duceam inainte de a avea copii dar n-as schimba viata mea de acum cu nimic de dinainte. Pe mine ma doare ca nu-s eu suficient de inteleapta sa pot sa reactionez matur in orice situatie.
Asa ca daca va doriti din suflet inca o minune in viata voastra va asigur ca este loc suficient si ca se gaseste echilibru in toate si-mi place cum imi zici tu Lilian...si-mi inchipui ca e cu a nazal Moama, sunt si pretentioasa de-acum

crocos Felicitari pentru dintoc Se putea sa ramana fata fara?? Hai ca de-acum vor inflori cu totii ca pop-cornul. Sa te tii nervi si figuri o perioada dar macar o sa scapi repede. sa treceti usor perioada.

fraguto ce simpatica esti tu, fato! Ia zi drept, daca stiai ca va fi de 10 ori mai greu decat acum nu-i asa ca tot ti-ai fi dorit-o pe Natalix?? Nu-i asa ca ai fi suportat totul cu stoicism?? Nu-i asa ca viata ta e mai frumoasa acum fata de viata de haiducie de dinainte??
Eu stiam in ce ma bag si n-am ezitat nici un moment sa o iau de la capat. Doar ca mi-am dorit sa stau 2 ani acasa...si se pare ca nu prea-mi iese mie socoteala nici de data asta.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Alex imi pare nespus de rau ca iar aveti probleme. Pupam Zeina pe crestet.
Imi permit sa-ti dau un sfat cu toate ca nu prea-s in masura sa o fac: incearca sa nu te mai cramponezi in gramele de lapte sau ale mancaricilor ca nu iti face tie bine si nici ei.
Copiii au si ei perioade ca si noi. Nu vezi, avem momente cand am devora frigiderul si zile cand ne ajunge o frunza de salata. Si cat despre asta nu-i niciun bai.
Studiile spun ca e bine sa bea o anumita cantitate de lapte dar nu e batuta in cui iar cantitatea respectiva este o medie. E firesc ca un copil de 11-12 kg la 1 an sa bea un pic mai mult decat unul de 8-9 kg.
Unii iau calciu din lapte, altii din alimente. Inclusiv broccoli e o sursa de calciu asa ca daca i-ai dat o papica verzulie atunci e f bine si nu trebuie sa te chinuie cei 40-50 ml de lapte nebauti.
Nu vreau sa te supar ca-mi esti extrem de draga Ia si tu lucrurile mai lejer, mai cu naturalete si-ai sa vezi ca o sa fie mai usor.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Alex imi pare nespus de rau ca iar aveti probleme. Pupam Zeina pe crestet.
Imi permit sa-ti dau un sfat cu toate ca nu prea-s in masura sa o fac: incearca sa nu te mai cramponezi in gramele de lapte sau ale mancaricilor ca nu iti face tie bine si nici ei.
Copiii au si ei perioade ca si noi. Nu vezi, avem momente cand am devora frigiderul si zile cand ne ajunge o frunza de salata. Si cat despre asta nu-i niciun bai.
Studiile spun ca e bine sa bea o anumita cantitate de lapte dar nu e batuta in cui iar cantitatea respectiva este o medie. E firesc ca un copil de 11-12 kg la 1 an sa bea un pic mai mult decat unul de 8-9 kg.
Unii iau calciu din lapte, altii din alimente. Inclusiv broccoli e o sursa de calciu asa ca daca i-ai dat o papica verzulie atunci e f bine si nu trebuie sa te chinuie cei 40-50 ml de lapte nebauti.
Nu vreau sa te supar ca-mi esti extrem de draga Ia si tu lucrurile mai lejer, mai cu naturalete si-ai sa vezi ca o sa fie mai usor.

D'ale Andrei

Vremuri

Draga mea draga, daca ai stii cat te iubesc, scrii asa de frumos, si zici asa de bine, si sunt sigura ca ai si dreptate, dar ce ma fac eu daca nu imi iese socoteala?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Alex si fimiu vomita daca sunt granule prea mari sau trebuie sa mestece el prea mult. Sincera sa fiu dau la blender pana se va satura si nu are chef de pireuri.
Liliac[pup] mamica draga te pup mi-a placut ce ai scris. Ai dreptate cu oboseala si incercarile care apar cand se mareste familia. Desii sunt obosita si uneori nervoasa nu m-am simtit niciodata mai implinita. Asta cu statul doi ani acasa e alta poveste
Ellenuta imi vine sa rad ca am vazut ca ai scris de deviatie + amigdale. Eu la fel deviatie + polipi + coada cornet prea lunga. Imi fac curaj de operatie sa o fac anul asta ca prea am
lasat-o in coada de peste pana acum si deja s-au agravat lucrurile prin nasul meu.

Mergi la inceput

Elle ma bucur din suflet ca te-ai mai relaxat nitel, cat despre operatie nu pot decat sa iti tin pumnii si sa iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
Am venit si eu la apel dar nici nu stiu de unde sa incep si va anunt din start ca neuronii mei sunt precum cauciucurile uzate, deci voi uita cu siguranta. Sa-mi fie iertate scaparile.

Sa purcedem:
La mult ani Nela! Sa-ti fie zilele frumoase alaturi de Ana cea finuta! Sa creasca fetita pe masura inimii tale mari! Si sa vii pe la noi cat mai des, fiindca ne faci forumul mai frumos.

La multi ani dovleceilor sarbatoriti zilele astea! Sa cresteti sanatosi si sa va fie mamicile aproape in fiecare clipa!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salut fetele mele

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Va saluta Lali care este la sora ei si nu are acces la forum si Crisbebe va imbratiseaza si ii e dor de toata lumea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Va salut fetele mele

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput