Dovlecei in sarbatoare *194*
Raspunsuri - Pagina 4
alex25 spune:
Anomis dear, vorba ta, facem ce facem si o luam de la capt, DAR atata timp cat nu e din cauza medicala, adica nu e vreun virus cu febra, diaree si vomitat, nimic, dar nimic nu ma mai doboara. Alea sunt lucrurile cumplite, astea sunt asa, de incercare. Deja la noi chestia asta cu refuzatul laptelui a devenit o obisnuita, ca la cateva luni o luam de la capat, dar cum de fiecare data am biruit, sigur vom reusi si de data asta. Si voua va tin pumnii cu lucrurile crude, stiu si asta cat e de greu, ca noi am vomitat de la branza/iaurt o buna perioada, si auzisem tot felul de variante pana cand va face asa, dar uite ca acum le papa fara probleme, desi mult mai tarziu decat alti bebei, dar na, fiecare cu ritmul lui. De fiecare data cand vomita mandra mea, sau refuza laptele, nu ma gandesc decat la draga de Nela pe care o apreciez nespus si gandul ca ea poate, ma face si pe mine sa fiu mai puternica. Asa sunt eu, am nevoie sa ma gandesc si la altii, si pentru asta va iubesc pe voi nespus, nici nu stiti cata putere imi dati. Mamideandrei
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Elle mamis, voi cum mai sunteti, ce mai faceti?
Dana15 spune:
pentru www.youtube.com/watch?v=CawkXh-WboQ" target="_blank">super fetele mele! care atunci cand Viata le da un sut in fund, se ridica, zic "multumesc" si merg mai departe cu peptu'n fata si nasucu'n vant!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Elle iti multumesc din suflet ca ai scris asta...de fapt, asta e al doilea motiv ptr care scriu aici toate astea...poate a mai trecut cineva prin asta si ma poate cumva scoate din ceata....sa simt si eu ca nu sunt singura, si sa nu mai am impresia ca am gresit undeva si inca mai gresesc...sar'mana inca odata....trag sperante atunci, din ce inteleg, toate vor veni la vremea lor si trebuie sa am rabdare. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
alex, draga mea, nu esti singura care pateste asa! nu mai fii suparata caci totul va veni de la sine .. nu are rost s-o fortezi, nu are rost sa te superi caci nu te ajuta la nimic. crede-ma ca eu am incercat tot ce se putea omeneste posibil .. si la un moment dat a inceput sa ceara ea, sa puna mana in farfurii si sa bage singura in gura sa mestece ..
hai mami capul sus si nu te mai supara, da?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Dana15 spune:
nu dragele mele, nu m-am dilit, desi Ana inca nu dormit pe ziua aceasta minunata...acum butoneaza telefonul..desi nu-i poate suna decat pe aia de la spital..aa, acum m-am prins..poate cheama o salvare
am ascultat melodia de mai sus de multe ori astazi si m-am gandit la ceea ce s-a scris aici zilele acestea si nu numai..
suntem toate niste super girl, stiati, nu?
hai, va pup! poate-o dovedesc pe Ana..
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui alex25 Elle mamis, voi cum mai sunteti, ce mai faceti? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
anna e bine, eva tuseste si muceste si de aceea nu merge la gradi, eu mi-am recapatat vocea, insa, trebuie sa ma operez de deviatie de sept si sa-mi scot amigdalele .. o nebunie, nu alta ..
am iesit sambata in oras cu niste prieteni, am avut-o si pe eva cu noi, insa, a fost ok .. m-am mai destins si eu ..
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Fragutza spune:
Soimita draga, La multi ani! Sa cresti mare si sanatoasa! Mami, te pup cu drag!
Anomis, hai sa iesim, ce zici de-o cafelutza la starbacs?Maine mai pe la 10-11? Sau cum ai tu program la Dinu?
Pentru puiul tau
alex25 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Soimita draga, La multi ani! Sa cresti mare si sanatoasa! Mami, te pup cu drag! Anomis, hai sa iesim, ce zici de-o cafelutza la starbacs?Maine mai pe la 10-11? Sau cum ai tu program la Dinu? Pentru puiul tau |
Unde mergeti la starbacs, pot sa vin si eu?
alex25 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Da, da sigur, eu zic Plaza ca ajung si eu usor. Ia zi o ora! Pentru puiul tau |
Pai eu pot pe la 10.30-11 ca atunci ii dau sa pape fructele...sa vedem ce zice si Anomis....ar fi ok?
Intru la baitza, dar revin.