Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Alex, felicitari!!!!
Wow! Mi-e imi e frica sa il las singur pe afara, ori ii pun hamul ori il duc de manutza, pentru ca alearga ca bezmeticul si peste tot e pavaj sau asfalt, nu avem nicaieri cu nisip macar. Cred ca ar fi cazul sa imi fac curaj sa ii dau si eu drumul asa, macar un pic, prin casa merge f bine

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Stai linistita ca si eu sunt la fel, pe asfalt nu merge decat de manutza sau cu hamul, dar ieri, la locul ala de joaca era pe jos un fel de pavaj moale, iti dai seama ca l-am testat eu mai intai, mai ales ca si a mea e repezita si cade din neatentie, ca isi da cu stangul in dreptul....imi pare bine ca am gasit locul asta, ca asa am curaj sa ii dau drumu'.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

X_ggg nu stiu ce sfat sa iti dau cu somnul, a mea pana acum cateva saptamani la fel era, adica dimineata se trezea la 6.30 si la maxim 8 adormea din nou, apoi pe la 13 iar somn 1 ora si la 17 iar o juma' de ora de somn....dar, de la un timp se trezeste in jur de 8 si reusesc sa o tin treaza pana pe la 12, 12.30 cand baga un somn de 1 ora juma', apoi mai adoarme o tura pe la 17 cam o ora...si gata somnul de peste zi....si la noi o apuca somnul pe la 10.30 sa zic, dar nu o las eu sa doarma, ori iesim afara, ori ma joc cu ea, toata moftureala dureaza cam jumatate de ora,ca apoi ii sare somnul si nu am treaba cu ea pana pe la 12...ca altfel nu ii pot face programul calumea si la noi sunt problema mare mesele. Dar daca tu spui ca el rezista fara nici o problema seara lasa-l in pace, de ce te deranjeaza programul asta?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

La multi ani
Maia
Alexandru
Ioan,
sa va dea Domnul sanatate, sa cresteti mari si frumosi la suflet!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Nu stiu, Alex, mi se pare ca doarme putin si fragmentat, la noi somnul de noapte nu e unul legat. As prefera sa doarma 1 data pe zi, dar vreo 2-3 ore asa. Nu glumesc cand ii zic ADHD-ist, el si la plimbare se agita, nu sta in carut, e groaznic. Mi-e frica sa nu fie din cauza ca nu l-am invatat sa doarme cum trebue, nush. Aseara a m fost la o onomastica, cu vreo 3-4 bebei , el era cel mai agitat, plangea, mergea, tragea de pe mese, de papuci, groaznic. Unoeri imi doresc doar sa stea locului o jumatate de ora, sa se joace cu ceva, sa stea linistit, fara sa maraie, sa traga de mine, de lucruri.
Si masa e un cosmar, 3 linguri le ia de buna voie, dupa care nu mai are stare, pana nu il scot din scaunul de masa nu mananca neam, il pun pe jos, si cat invarte 2 zornaitori ii mai bag cateva lingurite si asta e tot. Ieri nush dc a mancat 4 lingurite de iaurt si vreo 10 de ciorba. Toata ziua.Nu stiu ce e cu el, au mai fost perioade agitate, dar nu asa.
Iar ma plang. Gata. Stergem lacrimile si mergem mai departe. Sper doar sa nu "stric" copilul asta permanent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Si mai am nevoie de un mic ajutor. In unul din orasele in care se gaseste un magazin Toyplex, va rog, cine are timp sa mearga sa imi ia si mie o jucarie de genul asta . Nu o gasesc pe site la ei, era inainte. Trimit banii dinainte, platesc transport cum e mai comod. Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neata,

un post pe care l-am scris ieri

buna ziua,

Camy, la multi ani! multa sanatate si fericire!

Raducu roscovanu te pup frumosule. sa cresti mare si sanatos!

mi-a placut la nebunie mesajul biei de aseara. mi-au dat lacrimile.

maria felicitari pentru dintzoci.

moni nici eu nu-l imbrac prea gros pe Aidan si chiar cnad e vant, nu=i pun caciula. ii mai trag gluga de la hanorac. ma gandesc ca dk ii pun de aucm, la iarna ce mai fac. uneori ii pun o bandana subtirica. acum depinde si de rezistenta fiecaruia. eu cred ca l-am imbolnavit pentru ca i-am dat o gecuta fara maneci dar grosuta. si cred ca i-a fost prea cald si cu vantul de afara, gata a fost.

mihaela imi pare tare rau. nici nu mai stiu ce altceva sa spun.

diamar da, venim pe 29 septembrie sa-i luam motul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

La multi ani Maia!
La multi ani Alexandru!
La multi ani Amos !

Sa cresteti frumos, sa fiti norocosi si voiosi!
Felicitari mamicilor!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Maia!

La multi ani Alexandru!

La multi ani Ioan Amos!

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa le aduceti numai bucurii mamicilor voastre! Pupici mamicilor dragi

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex sper ca nu s-a inteles din postarea mea ca eu vreau sa-l alaptez pe Alex pana la 7 ani. Tocmai ca am zis ca in societatea de azi nu e privit ca un lucru normal. Asta desigur ca nu inseamna ca nu e normal. Dar dupa cateva decenii de "femeie libera ce vrea sa se intoarca in campul muncii" nu mai vedem astfel de cazuri. Nu le vedem in jur, asa ca nu ni se par normale. Dar pe vremuri asta era normal.

De asta am spus si eu ca as vrea sa il alaptez pe Alex pana la limita de jos a acelui interval, daca ma ajuta Cel de Sus, deci pana pe la 3 ani. Si asa voi fi privita bizar de cei din jurul meu, pentru ca deja sunt. Deja, tot din cauza a ce spuneam mai sus, cu ce vezi mai des in jurul tau, e mult mai normal sa vezi un copil de un an cu bibe decat la sanul mamei. Nu inteleg de ce. Cand e clar ca laptele mamei e creat de natura special sa ii aduca tot ce are el nevoie, pe cand laptele de vaca este facut pentru un vitelus. Eu beau lapte de vaca pentru ca imi place, dar eram gata sa-l las ca sa fac un copil, pentru ca bolile auto-imune sunt multe date de lactate. Mi-a ramas in cap vorba veganilor, laptele de vaca e creat pentru a hrani un pui cu corp mare si creier mic... (asta era o explicatie a multor probleme ce le aduce laptele in corpul uman, faptul ca el contine mult mai multi hormoni de crestere decat ar trebui sa intre in organismul nostru)

Ceea ce am spus eu nu am spus ca am citit pe un forum sau intr-un ziar, ci in articole de specialitate. Multe foloseau cifra de 4 ca fiind cea a intarcarii naturale. Dar am gasit apoi un studiu amplu, facut de antropologi, biologi si medici, care spunea intervalul 3-7 ani. Se pare ca:

- studiind anatomia umana in comparatie cu anatomia altor primate si a duratei alaptarii acestora, aceasta ar fi varsta la care ar trebui sa fie intarcat copilul
- studiind schelete ale oamenilor din diverse perioade din istorie s-a ajuns la concluzia ca acesta a fost intervalul pana la care copiii erau alaptati in mod natural
- studiind anatomia corpului uman de acum, dupa varsta asta, organismul nu mai este facut sa consume lapte. De la aceasta varsta, laptele aduce mai multe rele decat beneficii. Si normal ca daca pana la aceasta varsta e facut sa consume lapte, sunt sigura ca e facut sa consume lapte uman, nu de vaca. Pentru ca suntem singura specie care mai consuma lapte dupa varsta copilariei si singura specie care consuma laptele altei specii.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Fragutza draga, parca mi-ai citit gandurile, nu vreau sa o intarc, dimpotriva, inteleg de la fete ca somnul usor si trezirile des nu sunt neparat legate de alaptat, mi-e teama doar, la fel ca si tie, ca asta e motivul pentru care nu se omoara cu solidele (xggg ). Adica noi, daca papam 100 de ceva, orice, e EVENIMENT. Cel mai des papa asa ciorba acrita cu bors. Dar nu depasim 100 Doamne fere!Si toata lumea imi zice ca pare mai mare, ca e grasuta la 9,650/76cm.

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput