Dovlecei in sarbatoare *194*
Raspunsuri - Pagina 14
mamideandrei spune:
Lullaby, vazut poze si ramas indragostita de peisaje! si personaje ! iar Alexutu la plimbare e super smecheras, asa cum imi plac mie baieteii, de fapt! ma luati si pe mine la padure?
spuneam eu pe la pranz ca Andreiul nu vrea sa doarma; mult i-a fost pana a reusit sa adoarma, asta insemnand 2 jum, ca apoi s-a incins la somn pana la 7 jum , cand l-am trezit eu, ca el nici gand! am mers apoi pana la braila, aproape de Braila iar a adormit,apoi la intoarcerea acasa din nou, l-am urcat in casa dormind, a papat bibe si somn din nou! acum sper sa-l tina si toata noaptea sa nu se trezeasca pe la 2 cu chef de joaca
si azi pe seara am primit telefonul minune! sotz pleaca maine noapte in voaij pe mare! 4 luni! am intrat in fibrilatii! noi ne mutam maine la Braila la mama, asa totul v-a trece mai usor, sper eu!
ANDREI
Fragutza spune:
Alaptatul asta...subiect fierbinte si tot mai frecvent ma gandesc si eu pana cand..Imi doresc nespus de mult sa dorm noaptea, sa pot s-o las cu cineva (dac-as avea cu cine) sau ma rog, sa imi recapat sensibilitatea la sani, dar in acelasi timp ma gandesc ca asta e cea mai eficienta arma impotriva starilor ei de nervozitate, a durerilor..etc. Acum zic ca o voi lasa sa suga cat vrea, nu ma gandesc sa intrerup si sper sa nu fie nevoie sa fac o intarcare brusca.
Mi-as dori insa sa manance ziua mancare solida si sa nu mai suga asa des, asta m-ar ajuta un pic, recunosc.
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
mamideandrei spune:
va multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi, se pare ca gandurile bune ne-au ajutat sa ne revenim; in scurtul timp cat a fost treaz, a fost din nou baiatul vesel, care nu sta locului o secunda, nu vrea sa stea la nimeni in brate mai mult de 2-3 minute, ca el vrea sa mearga, sa vada, sa cerceteze locul; si sincer il prefer de mii de ori asa, decat sa-l vad trist, moale, fara chef; asta nu-i baiatul meu
acum va pup de noapte buna, ca maine ma asteapta o zi luuuunga, cu foarte multe de rezolvat si ultima cu tati, pentru urmatoarele 4 luni; sa aveti o nopate usoara!!!
ANDREI
crocodana spune:
La multi ani Camy! sanatate si fericire si multe multe bucurii de la puiul drag!
Raducu si Mattia, un de luniversare!!!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
multumesc fetelor ca au gasit timp sa-mi raspunda! !
si eu am de gand sa las lucrurile de la sine, sper sa reusesc, sa nu apara neprevazutul!in primele 2 3 saptamani nu m-as fi gandit ca rezist atat timp, mi se parea greu,nici eu nici Ama nu ne descurcam prea bine. De foarte foarte mult vreme insa e o placere!
noapte buna si linistita, oriunde va aflati!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
alex25 spune:
LA MULTI ANI MAIA
Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRU
LA MULTI ANI AMOS
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
LA MULTI ANI MAIA
LA MULTI ANI ALEXANDRU-AURELIAN
LA MULTI ANI IOAN-AMOS
Doar sarbatoriti de seama azi!!! Va dorim o viata plina de noroc, sanatate, numai bucurii si tot ce e mai frumos doar pentru voi!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
alex25 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Va invit la pentru toate gusturile.
La discutia despre alaptat nu ma bag, ca nu sunt in masura sa comentez, dar totusi 7 ani mi se pare totusi exagerat...asta e parerea mea.
Mamideandrei ma bucur din suflet ca si-a revenit aseara flacaul si te imbratisez cu mare drag, o sa treaca repede si cele 4 luni, ai sa vezi.
Lullaby am vazut niste poze absolut superbe!!!
Eu nu imi mai incap in piele cat de mandra sunt: ieri am fost cu mandra in parc si am gasit un loc de oaca micut in care nu era nimeni si am lasat-o pe jos singurica, a mers papusica mea foarte sigura pe ea mai bine de 10-15minute, sunt terminata, am fata mare!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Alex, felicitari!!!!
Wow! Mi-e imi e frica sa il las singur pe afara, ori ii pun hamul ori il duc de manutza, pentru ca alearga ca bezmeticul si peste tot e pavaj sau asfalt, nu avem nicaieri cu nisip macar. Cred ca ar fi cazul sa imi fac curaj sa ii dau si eu drumul asa, macar un pic, prin casa merge f bine
x_ggg spune:
Irina,si pleaca sotz pe mare?Va fi greu, dar macar o vei avea pe mama ta alaturi, plus ca nu se intoarce cu mana goala. Sper ca Andrei e deja mult mai bine.
Si acu o intrebare intrebatoare. Va rog sa imi explicati urmatorul fenomen: fi-miu se trezeste in jur de ora 7(fresh, pregatit de actiune,nicio sansa sa adoarma la loc-de obicei produce si un kk dupa ce se trezeste, cam singurul pe zi, foarte rar il mai face si pe al 2 lea), iar la 9 jumate deja e super mofturos, agitat, vrea somn. Adoarme relativ repede, doarme cam 45 min-1h dupa care e fresh pana pe la 14. La 14 mai doarme tot asa maxim 1 ora si gata somnul de zi. Deci de la ora 15 pana pe la ora 20:30-21 el sta treaz fara mari pb. Cum de dimineata nu rezista 3 ore treaz, dar dupa amiaza nu are treaba? Plus ca seara adoarme super greu, tzitzi, tavaleala prin pat, iar pus la orizontala, iar catarat, sarit la marginea patului, etc.... Eu as vrea sa il tin treaz pana pe la 11 macar, poate ar dormi mai mult, dar nu e chip. Mai degraba sare peste somnul de amiaza decat peste asta de dimineata.