Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
SabinaY, Roxana si toate mamicile care ne-au vazut pozele si au felicitat-o pe Daria, Multumim!
Prisi, rochita Dariei e cumparat din Spania.
SabinaY si eu sunt datoare cu ceva impresii
. cit de curind pe e-mail!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
Nu prea am reusit sa recuperez cu cititul, decat din 2 in 14, si nu comentez ca mi-a zis mie cineva ca cititul asta asa in graba aduce deservicii. ![]()
Darius
, pupici baiatului si Rodicai!
Sanatate Sabinelor, care sper ca deja se simt mai bine!
In rest tinem pumnii stransi tuturor gradinarilor, sa fie adaptarea usoara si mai putine lacrimi. 
alina.clau spune:
FELICTARI LUIZA!!!SA VA TRAIASCA BEBELUSA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!

alina
34+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alina.clau spune:
Buna,dragelor!
De ieri am inceput si noi gradinita si a plans de mi s-a rupt inima s-o las acolo...Nu vroia sa ramana decat daca stau si eu...
In schimb astazi nu a plans ,dar era trista si resemnata si ma intreba mereu cand vin s-o iau...Sper sa se acomodeze repede si sa mearga cu placere ca altfel cred ca o iau eu razna...
Doamna pare ok,dar vom vedea pe parcurs.
alina
36+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
prisi spune:
bine ai venit Irina Alexandra

felicitari Luiza si Mihai pentru noua comoara iar Mariei multa putere de intelegere si rabdare cu surioara, sa aveti parte doar de momente minunate impreuna , reface usoara si bebe papacios
Marta si Miruna
22+
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Si tu deja ai trecut de jumatatea sarcinii...deja...wow! Ce repede a trecut timpul! (mi se pare mie =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
daa, super repde si fara prea mari batai de cap pana acum, nu greturi , nu ameteli doar niste somn lipsa
Marta si Miruna
22+
Yaia spune:
Bun venit pe lume, Irina Alexandra! Sunt convinsa ca esti frumoasa precum numele tau! Sa fii si papacioasa si cuminte si iubitoare cu Gene lungi, ca e fata de treaba, o cunoastem noi de 3 ani si ceva!![]()
Felicitari, draga Luy! Refacere rapida si lapte-n tzitzi! Abia astept sa ne povestesti de intalnirea dintre suri-la plural!
PS O cheama ca pe mine si e nascuta de ziua sotului meu! Mi-e mai draga deja!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
prisi spune:
ma duc sa ma imbrac sa iau printesa de la gradi ca nu mai am rabdare ![]()
Marta si Miruna
22+
alinkav spune:
Yaia, la multi ani sotului!
Alina,
[b]Alexandru Andrei-22.11.2003 si [b]Olivia-22.08.2007