Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 3
cecilia L spune:
Gata, am venit de la gradi, toate bune pana la pranz, cand nu a papat nimic(nici dimineata) si au venit sa-i ia pe unii copilasi la 13, atunci a inceput sa planga sa vina si mami, a adormit marait si s-a trezit tot asa(trezit de galagie), asa ca am venit si am papat acasa fff bine...mi-a spus ca nu mai vrea la gradinita
, ca au plans mult copii, mancarea este urata
(dimineata a fost un "unt urat" asa a spus el, la pranz supa crema cu crutoane, care lui nu-i place si fasole verde cu carnita, care era arsssss) si nu vrea sa doarma singur in pat acolo.....cam asa a fost prima zi
.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Draga mea, activitatea mea in Romania implica foarte multe contacte profesionale cu oameni din diverse tari/culturi. Asa ca n-a trebuit sa vin aici pentru a avea revelatia de care vorbim. |
Eu da!
Si la mine traiul de aici a fost consecinta indragostelii.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina (cum mah sa ramana tara goala?) |
Pai daca toti vor sa plece si mai si reusesc?
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Noi raportam prima viroza de dupa primavara!E vb de Olivia. Samabata seara a inceput nasul,infundat, s-a foit toata noaptea. Iar duminica a inceput sa curga, si tuseste un pic. |
Sanatate multa, Olivia!

Yaia spune:

Haide Suri de LUY! Sa aveti amandoua o nastere usoara!

Sabina spune:
Luy, sa ai o nastere usoara, o recuperare si mai usoara si o intalnire de nota 10 cu Suri!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
greyeras spune:
Cecilia iti doresc sa se acomodeze repede, cu timpul se va obisnui, acum e totul nou pentru el. Tu macar stii ca nu a mancat, mie imi spune ca mananca si cand ajungem acasa mananaca si ciorbita si felul doi, azi au avut papricas cu pui, as fi vrut sa-i vad fata cand a vazut ce e in farfurie.![]()
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)