Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 14
ceamica spune:
buna dimineata,
multumim Burtica pentru cafea
noi am petrecut doar cu familionul , cu copiii ne vedem sambata . Sebastian a inceput sa planga rau de tot la tort, nu am inteles nici acum ce l-a speriat. In rest a fost rezonabil , n-a rasturnat decat vreo doua pahare ca sa ne arate ca-si poate face singur balta de sarit in ea , dupa care a cerut ,,cauciucurile'' adica cizmele lui de cauciuc
Multumim Alinkav
, Carpatina
, Erina
, Burtica (Prisi)
, Cecilia
, Sabina
, Myral
, Ana
, Roxana
. Imi doresc sa nu fi uitat pe cineva 
Roxali bine ai revenit !
Alinkav la multi ani mamei tale !
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 [Ema, ce frumos s-a petrecut Andrei la gradi! Tu cum mai esti cu burtica? |
Bine sunt. Burtica creste si ne tot marim. Am programare la Iasi pe 29. Abia astept sa mai aflam vesti.
Emma
21+ si Andrei (21.09.2007)
prisi spune:
gata si cu gradinita pe ziua de azi, a fost mai bine a zis ca e frumos la gradinita si ca a plans doar putin cand s-a inchis usa la baie, in rest a zis ca s-au jucat si au cantat si ca un baietel nu a vrut sa daseze
si ca a sta la doamna pe scaun
, nu a mancat nimik din ce a avut la ea, dar a papat un castron de supa cu 5 galusti acasa, in final a zis ca mergem si maine , sper sa nu ii treaca ![]()
Marta si Miruna
22+
Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui prisi gata si cu gradinita pe ziua de azi, a fost mai bine a zis ca e frumos la gradinita si ca a plans doar putin cand s-a inchis usa la baie, in rest a zis ca s-au jucat si au cantat si ca un baietel nu a vrut sa daseze Marta si Miruna 22+Bravo, Miru! Tot asa sa o tii! ![]() ![]() ![]() |
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Prisi, ma bucur multa ca a decurs bine azi gradi, ai o super fetita intelegatoare si bineinteles vorbareata.
Cat despre treaba cu "uite gradi nu e gradi", zau ca faceam un scandal monstru....lucru la care ma asteptam si eu cand l-am inscris, desi stau la 200m....dar nu a fost nevoie, aveam arsenalul pregatit
si nici nu am cotizat....
La multi ani Vlad
La multi ani mama de Alina
Si acum eliberati locul pe bancuta, a urlat dimineata de cand s-a trezit si pana a inchis d-na cu cheia usa....dupa 2 minute era liniste, iar dupa alte 5 minute cica era vesel si povestea cu D-na despre scufita rosie si lup.......deci, santaj ca nu vrea la gradi
, dar se pare ca ii place, ieri a desenat foarte frumos un mar, a cantat cu d-na si i-a spus "somnuloase pasalele"(poezia- 2 strofe) ...azi sunt curioasa daca a papat...
aaaaaaaaaa nu cred ca v-am spus, ieri la somn d-nul personalitate zis si Cristi,a marcat prima "pedeapsa", "d-soara tanara"( asa ii spune el)a spus sa inchida ochii( toti ceilalti dormeau), iar el a spus" NU VREAU", adica a cam tipat
, drept pt care a fost mutat in alt patut singurel( intr-o zona mai retrasa/au fost copilasi putini la somn), ceea ce nu a fost pe gustul lui, dar a recunoscut ca el voia sa cante si nu a fost lasat, "un cantecel cu Nicusor" pe care voia sa-l repete...

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
bai va rog eu, macar la subiectul asta care mi-a atat de drag, nu mai pomeniti de santaj can e vorba e copii e trei ani....ca ma ia cu tremurici :P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Cecilia,
macar Cristi a fost patruns de pedeapsa. Andrei al meu povestea tare fericit acum 2 zile ca fost pus in time out ca a facut prostii, adica a lovit copiii. L-am intrebat de 2 ori si el tot incantat era.
Yaia spune:
La multi ani Vlad Matei de isabeluta! Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 La multi ani tatic de delfini si pisicute! |
Bey, tu stii ceva ce eu nu stiu?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G O noapte la Venetia (asta cum e? |
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">Asa! Dar a mea parca a iesit mai aratoasa, i-am facut si poze, dar nu le-am descarcat.