Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

multumim Burtica pentru cafea

noi am petrecut doar cu familionul , cu copiii ne vedem sambata . Sebastian a inceput sa planga rau de tot la tort, nu am inteles nici acum ce l-a speriat. In rest a fost rezonabil , n-a rasturnat decat vreo doua pahare ca sa ne arate ca-si poate face singur balta de sarit in ea , dupa care a cerut ,,cauciucurile'' adica cizmele lui de cauciuc

Multumim Alinkav , Carpatina, Erina , Burtica (Prisi) , Cecilia , Sabina , Myral , Ana , Roxana . Imi doresc sa nu fi uitat pe cineva

Roxali bine ai revenit !

Alinkav la multi ani mamei tale !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
[Ema, ce frumos s-a petrecut Andrei la gradi! Tu cum mai esti cu burtica?

Bine sunt. Burtica creste si ne tot marim. Am programare la Iasi pe 29. Abia astept sa mai aflam vesti.

Emma 21+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata si cu gradinita pe ziua de azi, a fost mai bine a zis ca e frumos la gradinita si ca a plans doar putin cand s-a inchis usa la baie, in rest a zis ca s-au jucat si au cantat si ca un baietel nu a vrut sa daseze si ca a sta la doamna pe scaun , nu a mancat nimik din ce a avut la ea, dar a papat un castron de supa cu 5 galusti acasa, in final a zis ca mergem si maine , sper sa nu ii treaca

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

gata si cu gradinita pe ziua de azi, a fost mai bine a zis ca e frumos la gradinita si ca a plans doar putin cand s-a inchis usa la baie, in rest a zis ca s-au jucat si au cantat si ca un baietel nu a vrut sa daseze si ca a sta la doamna pe scaun , nu a mancat nimik din ce a avut la ea, dar a papat un castron de supa cu 5 galusti acasa, in final a zis ca mergem si maine , sper sa nu ii treaca

Marta si Miruna
22+

Bravo, Miru! Tot asa sa o tii!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi, ma bucur multa ca a decurs bine azi gradi, ai o super fetita intelegatoare si bineinteles vorbareata.
Cat despre treaba cu "uite gradi nu e gradi", zau ca faceam un scandal monstru....lucru la care ma asteptam si eu cand l-am inscris, desi stau la 200m....dar nu a fost nevoie, aveam arsenalul pregatit si nici nu am cotizat....

La multi ani Vlad

La multi ani mama de Alina

Si acum eliberati locul pe bancuta, a urlat dimineata de cand s-a trezit si pana a inchis d-na cu cheia usa....dupa 2 minute era liniste, iar dupa alte 5 minute cica era vesel si povestea cu D-na despre scufita rosie si lup.......deci, santaj ca nu vrea la gradi, dar se pare ca ii place, ieri a desenat foarte frumos un mar, a cantat cu d-na si i-a spus "somnuloase pasalele"(poezia- 2 strofe) ...azi sunt curioasa daca a papat...

aaaaaaaaaa nu cred ca v-am spus, ieri la somn d-nul personalitate zis si Cristi,a marcat prima "pedeapsa", "d-soara tanara"( asa ii spune el)a spus sa inchida ochii( toti ceilalti dormeau), iar el a spus" NU VREAU", adica a cam tipat, drept pt care a fost mutat in alt patut singurel( intr-o zona mai retrasa/au fost copilasi putini la somn), ceea ce nu a fost pe gustul lui, dar a recunoscut ca el voia sa cante si nu a fost lasat, "un cantecel cu Nicusor" pe care voia sa-l repete...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bai va rog eu, macar la subiectul asta care mi-a atat de drag, nu mai pomeniti de santaj can e vorba e copii e trei ani....ca ma ia cu tremurici :P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, macar Cristi a fost patruns de pedeapsa. Andrei al meu povestea tare fericit acum 2 zile ca fost pus in time out ca a facut prostii, adica a lovit copiii. L-am intrebat de 2 ori si el tot incantat era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani Vlad Matei de isabeluta! Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

La multi ani tatic de delfini si pisicute!

Bey, tu stii ceva ce eu nu stiu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
O noapte la Venetia (asta cum e? )

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">Asa! Dar a mea parca a iesit mai aratoasa, i-am facut si poze, dar nu le-am descarcat.

Mergi la inceput