Zmeurici de iulie-august 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Am uitat: Uliasi super(b) baiat. Iar tuh ... arati super bine mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Pooh,te rog din suflet sa-mi spui care sunt borcanele cu carne de vita si care sunt cu peste.M-ar interesa sa comand,dar nu ma descurc!Pupici!Eu fac mancare cam pentru 2-3 zile.Nici nu as putea mai des,nu am timp!Si eu care nu prea eram fan gatit,nu-i mai fac separat,fac pentru toti!E fericit al meu sot,are mancare calda!
Ayda,nastere usoara si asteptam vesti!
Vally,nu dispera!Si noi vrem al doilea copil si cred ca din octombrie ne apucam de treaba!Hai ca poate vom fi impreuna si la zmeurici de iulie-august 2011!
Giova,drum bun!
Dienutza,e un scump Albert!
Alinutza,mi-a fost tare dor de tine!Si eu am lipsit un timp de pe forum,dar am reusit sa recuperez si vazusem ca tu nu ai mai intrat!Eric e un frumos si are niste ochisori!!!!!Ma bucur ca s-a acomodat la cresa!Si pe noi ne bate gandul,daca raman insarcinata si voi avea o sarcina cum am avut la David,nu o sa fac fata,asa ca o sa am nevoie de ajutor!Sper sa raman si sa nu vomit,sa fie o sarcina usoara !Cresa e de stat sau particulara?Cate ore il duci?

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello gagici

Am vb cu Ayda si bebe e pe vine. Duminica a eliberat dopul gelatinos. A fost la spital ca eliminase si ceva lichid dar se pare ca membranele erau intacte si lichidul amniotic in cantitate normala. Are contractii dureroase dar nu regulate. are interval si de o ora intre ele. Acum se ruga sa treaca si noaptea asta si maine vb din nou cu doctorul poate ii face maine cezariana. Dr mai trage putin de timp ca vrea sa il tina pe bebe cat mai mult in burtica dar ei ii este frica sa nu intre in travaliu noaptea ca fiind cezariana e mai complicat desi cred ca are el dr totul pregatit de sta asa linistit.

Eu scot agiatatoarele si zic

HAI AYDA

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

intru si eu la ceas de seara sa vad ce faceti cand ...surpriza alinutsa a revenit!!Ce tare m`am bucurat sa vad ca ai scris,ne`ati lipsit amandoi,Ericelul cu ochisorii aia e ditamai flacaul....Doamne ce a crescut pfiuuu sa nu`l deochi!!!!auzi la el,merge si la cresa,ce mai ,e baiat mare nu?ma bucur ca ii place`n colectivitate,iar tu.tot cu proiecte,cum te stim,nu?...off,ai grija cu spatele da?in legatura cu jucariile,tot de pe net le iau.e simplu asa,click si s`a rezolvat.
Corinna eu stiam dina 7`a pana`n a 12`a zi reactii adverse.Denis a facut febra o zi 38,0 dar se racea singur in 2-3 min.
pooh eu mancare ii fac cam la 2 zile,depinde ce`i dau.el mananca bucatele cu lingurita ca doar nah,are 15 dinti deja .are cu ce,dar uite ca zilele trecute mi s`a pus pe un plans urat cand a vazut supita nepotelului pasata,de s`a dus sor`mea sa mai incalzeasca o portie .Ah,si a baut`o
andreea poate`ti gasesti actele...eu acum 4 ani mi`am pierdut CI si era seara si eu a 2`a zi trebuia sa merg la banca sa inchei un contract de creditare si la 1 noaptea a sunat interfonul,cu o voce ferma "POLITIA",AU venit la usa si ....mi`au adus buletinul .de atunci am mare grija.
inutsa si noi papam binisor cu lingurita,asta a vrut el,la cat iubeste el mancarea,toata ziua sa manance ceva,sa roada ceva,isi ia banana sau ce are in mana si`o pupa .si tot slabut e,eu ma bucur ca are arderile bune.
uliasii David e tot saa frumos cum mi`l aminteam,dar am inghitit in sec cand am ajuns la tort....uffff,acum noaptea sa vad ce gasesc dulce prin casa

WWOWWWWWWWWWWOOOOWWWWWW!!!HAI AYDA!!!HAI AYDA!!!nastere usoara ,draga noastra!!suntem alaturi de tinE!!
gata,ma retrag,maine poate apuc sa va povestesc si de noi.acum pic....oare mai pot dormi?am fluturasi in stomac acum ca am citit de ayda!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

HAI AYDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ULIASI - subscriu, super mamica si super zmeurel. :) Ti-a scris Tanimi deja cum se numeste cartea. Spor la lectura!!! E adevarat e nevoie de multa rabdare, perseverenta si tact sa poti educa un copil asa cum iti doresti astfel incit atit copilul/copiii cit si parintii sa fie multumiti. Eu deja folosesc cu succes "patience stretch" despre care Karp vorbeste in cartea sa si lucram in fiecare zi la situatii de genul: tipat atunci cind vrea ceva sau tipat atunci cind nu are voie sa umble intr-un anumit loc precum si la recompensarea comportamentelor pozitive. Toate metodele scrise in carte, eu, personal, le-am gasit foarte eficace. Insa, trebuie, sa fim constienti ca rezultatele nu apar peste noapte ci sunt vizibile dupa saptamini chiar luni in care suntem perseverenti, rabdatori, consecventi.
Inca o data mult spor la lectura si sper sa o gasesti si tu folositoare.

Pupici dulci,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

AYDA
asteptam primul babybrother al zmeurelelor

aici ceva poze de la munte http://www.dropshots.com/mihaelagrama#date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mesaj de la AYDA

Azi noapte la 1:25 a venit pe lume Radu. Are 4080gr si 54 de cm. Bebe si mami sunt bine sanatosi

Felicitari Ayda! Raducule sa fii sanatos norocos si mancacios si sa o asculti pe mami.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
AYDA...felicitari, sa fiti sanatosi si voiosi, bebe sa fie papacios si sa doarma bine[
am vazut zmeurici frumoase foc....sa ne traiasca...doamne cum cresc, ca zmeura, repede
noi suntem poznasi, eu am o noua pasiune, desenez peretii...am facut personaje din disney in camare picicului, acum caut creioane cerate ca sa le colorez...va arat cand le termin.
in rest suntem arestati la domiciliu pt ca se pare ca aici a venit iarna....ieri 5 grade dimineata, azi nu stiu, nici macar nu=s curioasa dar e griiiii, deci am o stare tare griiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ce m-am bucurat cand am intrat si am vazut majorete. Eram cu gandul la Ayda si pana sa scot si eu fetele la dans, a si aparut Radu cel maricel.

Felicitari AYDA!!!
Bine ai venit pe lume bebe Radu! Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Ayda, refacere usoara, te asteptam cu nerabdare pe aici!

S-a mai animat atmosfera pe aici ...
Eu am niste naut pe foc. Ii dau naut cu legume azi, tot asa cu lingurita, duce el la gurita.
Am vazut aseara borcanele de spanac cu cartofi si m-am gandit sa-i fac si eu intr-o zi.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput