Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 9

Giova spune:
Giova spune:
  ce am ratat!
 ce am ratat!
Bine ai venit pe lume raducu, refacere mamicii si mult laptic! si de la noi!
 si de la noi!
am venit acasa ieri, a fost fain la bunici, rasfatati copiii, noi am mai respirat linistiti...finutul o dulceata de copil, fina cu burtica de fetitza...toate bune si frumoase.
ma pun pe citit si revin....
Alinutza bine ati revenit! ma bucur ca sunteti ok si Eric integrat in colectivitate. asa e la inceput...dar isi va reveni cu timpul. Bine ca nu a facut complicatii mai grave.
Am vazut pozele...e un dulce si un grasun, dar si inalt. Super concedii si petreceri ati avut . spor la munca si te asteptam mai des pe aici.
. spor la munca si te asteptam mai des pe aici.
MC2008 asa e..,.e mai greu la primul copil, dar parca e si rabdare mai multa. si eu ii port cu mine peste tot si chiar ma descurc de minune si cu 2. 
Ungaras o fi avut o zi mai proasta de ti-a facut nazuri pe strada.
Corinna esti tare...mersi. la fel si Inutsei...doar ca bb3....daca o fi sa fie peste cativa ani...acum nu mai vreau....musai sa-mi revin dupa Edi....vreau sa incep si eu munca, sa intru in colectivitate vorba vine, ca m-am saturat de stat acasa.
Noce cine stie ce planuri are DD cu mine/noi. om trai si om vedea....acum e prea curand...sa mai treaca niste ani.
Eu calendarul l-am studiat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata si da....mi-a dat baiat de ambele dati . asa ca s-a confirmat si la noi.
. asa ca s-a confirmat si la noi.
Meleea doamne ajuta sa-ti implinesti visul....nu aveti destule parcuri amenajate? ma gandesc ca e cam nasol sa platesti ca sa stai afara...daca era ceva de interior mai merge...
Emanouela da si la mine s-a confirmat cu ambele sarcini dupa acel calendar. doar ca eu l-am studiat de fiecare data dupa ce am aflat ca sunt insarcinata .
.
Andreea nasol ca ai pierdut portofel cu tot cu acte....ai de umblat si de platit la taxe, nu gluma.
Alinutza eu i-am luat ultima data jucarii de pe amazon. si ce mai cumpar cand mai iesim din tzara. avem insa super multe de la Marco.
revin mai tarziu...mai am de citit, dar stau mai prost cu timpul liber. si o zi frumoasa sa aveti.
 si o zi frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
 de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

pooh spune:
pooh spune:
Ayda,felicitaaaaarrriiii!!!!!Raducu,bine ai venit!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

pooh spune:
pooh spune:
 Flosideea,ai comandat mancarica pt. bebe?Ely_Cta,iti scriu PM Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

pooh spune:
pooh spune:
 Ulliasi,v-am admirat aseara....sunteti o familie asa de...happy,mereu zambareti,tare-mi place de voi.....Ce mare s-a facut David!E un dulce Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

pooh spune:
pooh spune:
 Giova,doar atat ati stat?Ma gandeam ca ramaneti la Alba toata saptamana.....Noce,cum faci nautul cu legume?Le fierbi separat si le amesteci la sfarsit?Cu ce legume combini?Recunosc ca niciodata n-am mancat naut ,insa tare ma tenteazaElenada,cum stati cu lucrarile in casa?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
,insa tare ma tenteazaElenada,cum stati cu lucrarile in casa?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Motana spune:
Motana spune:
 Ayda, felicitari, sa fie sanatos si cuminte bebele!
Giova, merci, noi poate o saramanem aici, deocamdata ne reintegram in familie 
Eu pusesem mai anul trecut un link la The happiest toddler, era un DVD, eu l-am vazut atunci cand eram insarcinata, impreuna cu the happiest baby... era f fain, imi amintesc recomandarea lui Karp: "go ape", sa te faci si tu ca toddlerii, animalute neimblanzite, hehe.
Mai vazusem niste videos si cam da, e dificil tare, mai ales sa nu reactionezi, ci numai sa actionezi...
Vine cineva sambata la marea provocare a alaptarii in Izvor? eu de anul trecut vreau!
Si Dari tot se scoala noaptea, cel putin de 2 ori, maraie, se trage de par, o trag langa mine, iedut la lapte si asa adoarme...

elenada spune:
elenada spune:
 Pooh parca incepe sa se miste ceva. Am reusit si am razuit peretii pan ala zid. Acum au dat cu solutie anti mucegai. Azi mai trateaza peretele si maine cred ca pun polistirenul. Eu visez sa termine dormitorul saptamana asta ca vreau sa terminam repede tot si sa mergem la pitici ca mor de dorul lor. A venit socrul meu la noi si merge mai repede treaba. 
Piticii se distreazaa de minune la bunici. ii da mama telefonul Anei si imi aude vocea dar nu o intereseaza. Fuge la joaca. Cine stie ce o fi in mintea ei. O fi suparata pe mine ca nu sunt cu ea si de aia nu vrea sa imi auda vocea.
Am admirat si eu zmeurei  care mai de care mai frumosi.
care mai de care mai frumosi.
va pup fetelor
elena  fericita de pitici pretiosi
 fericita de pitici pretiosi  Ana Maria &
 Ana Maria &  Matei Stefan - 18 iulie 2009
 Matei Stefan - 18 iulie 2009
   Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

noce spune:
noce spune:
 Giova, bine ai revenit, iti simteam lipsa.
Pooh, nautul e foarte bun cu pasta de susan (tahina) si lamaie: homos.
Nautul se fierbe mult, ca fasolea, se schimba apa de vreo doua ori, pana se inmoaie.
Pentru Filip fierb nautul, il pasez si il amestec cu ce legume am prin casa, fierte separat sau crude si pun ulei la sfarsit. Azi am pus conopida, brocoli, telina, pastai - fierte si rosii, ardei, morcov, verdeata - cude.
Happy-mami de  Filip, 1 august 2009
 Filip, 1 august 2009

chance2008 spune:
chance2008 spune:
 Buna, mamici de zmeurici!!
Eu, care intru tiptil doar sa va citesc, nu am putut sa ma abtin sa nu ii urez azi “Bun venit” lui Radu, primul fratior de zmeurica,,,, 
Sa ii dea DD mult noroc si sanatate, mamica sa se refaca repede si sa ii creasca mari pe cei doi puiuti !!
La mine e cam greu cu burtoiu.. creste, creste, iar Maria ma fugareste.. ca sa o imbrac tre sa fug dupa ea, ca sa ii schimb pampersul la fel, ca sa ii fac baita la fel... mancarea ii ocupa prea mult timp, asa ca mananca din mers... eu stau cu lingurita, bucatelele pregatite, iar ea, ca un satelit, vine, incarca, mai face o tura de camera cat “mesteca” si iar vine la refill....
Noaptea cand nu pot eu sa dorm, cand nu ma lasa maselutzele mariei.... ziua urmatoare sunt zombi si o plasez la bica(bunica), care este responsabila cu iesitul in parc, la leagane si tobogan, ca eu nu ii fac fata...
Am facut « greseala » si m-am dus la o aniversare la o sala de joaca... a trebuit sa urc cu ea pe la toate aparatele, toboganele si puntile suspendate.... seara ma durea spatele de credeam ca nasc prematur.... Nu de dus in brate, ci de strecurat printre tunele, dat pe tobogan|(alta solutie de a cobori nu aveam....)
Va pup pe toate, imi sunteti dragi de mor si daca nu citesc ce mai faceti si ce va mai fac zmeurelele, stau cu gandul si pana nu va citesc , nu ma potolesc....Ma iertati daca nu prea scriu, dar cand e ea treaza e cam greu(imi inchide compul, se catara pe mine, adica pe burtoi sa vada si ea, tasteaza) si nu ma pot lupta cu ea, iar cand doarme prefer sa dorm si eu.... 
mami de maria- 27 iulie 2009 32 saptamani
 32 saptamani

Dienuta79 spune:
Dienuta79 spune:
 Bun venit pe lume Raducu si refacere usoara Ayda!!!!! 
Albert doarme ,asa ca profit putin si mai citesc si eu forumul,vad ca si-a facut un singur somn pe zi de 2-3 ore.La noi a venit frigul de-a binelea,dimineata sunt 5-6 gr,deja mi-e dor de zilele calduroase de vara 
Giova,pooh,ely_cta multumim ptr cuvintele de lauda la adresa lui Albert 

Am pus o masina la spalat,mai am vreo cateva si de calcat si de facut ceva mancare pentru tati,asa ca fug si mai revin pe seara,am descarcat si eu vreo cateva poze si daca vreti sa ne vedeti,o puteti face aici:http://family.webshots.com/album/578655888oPeFTM