Zmeurici de iulie-august 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna tufa
la noi e frigggggggggggggg si plouaaaaaaaaaa....vreme bacoviana.
mi=am redescoperit o noua pasiune....desenul asa ca am trecut la desenat peretii din camera piticului
noce da, auzisem si de ala....deci exceptia ceconfirma regula
Giova uite, la noce a functionat...mai sa stii ca, in ciuda nebuloasei din creierul meu, ca nu vad eu conexiunea intre luna si o sarcina, totusi am auzit multe cazuri cu rezultate, de fapt toate care au apelat la asa ceva ...in fine, la mine cam departe e gandul de un alt bebe...macar sa scapeputin la independenta asta si om vedea
dumiica frumoasa n continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru (re)primire
Si la noi e frig si ploua...brr..si aveam programate o gramada de iesiri astazi.

Pooh dermatita atopica la noi se manifesta acum destul de rar si atunci de intensitate mica (circa 2-3 bubite in jurul gurii si roseata la incheieturi). Noi ne tratam acum naturist (tratament dat de medicul homeopat): intern, 20 picaturi/zi de extract din muguri de coacaz negru (e bun si pentru cresterea imunitatii organismului) si extern, tamponare portiunea afectata cu extract de echinaceea diluata cu apa. Chiar da rezultate

Noce multumesc pentru sfat. Eu incerc metode mai practice ca de exemplu sport pentru incalzirea muschilor spatelui dar nici solutia ta nu este de lepadat.
off topic: am renuntat la carne de trei luni si intentionez in viitorul apropiat sa renunt si la tot ce inseamna proteina animala. Am vazut/citit niste documentare despre efectele benefice ale raw veganismului si m-au impresionat. Pentru mine este oricum o mare realizare pentru ca eram o carnivora convinsa si imi placeau extrem de mult mezelurile&co care nu aduc nimic nutritiv in alimentatie. Bineinteles ca Eric a fost cel care m-a motivat

Corinna ce mai face Maria? Se mai trezeste noaptea? Si eu i-am facut priorixul Lui Eric, insa noua pediatra ne-a spus sa ne asteptam la efecte secundare timp de 41 de zile. Din fericire cu exceptia unei stari subfebrile, Eric nu a avut alte reactii adverse si acum ne pregatim de infarix.

meleea pune cateva poze cu Alex sa vaz si eu asemanarea dintre cei doi

Fetelor voi de unde cumparati jucarii pentru zmeurici? Ma intereseaza si pe mine cuburi in culori (am vazut la o mamica in parc insa le-a luat din afara).
Mai pasati mancarea la blender sau furculita? Eric inca mai are sensibilitate in cerul gurii si cum prinde ceva mai mare se ineaca si vomita.

mai revin io..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alinutza, felicitari pentru noua dieta!

Dau la schimb o mare de soare pentru o zi de ploaie!
Noi am aprins doar o ploaie de doua ore in vacanta si atunci am fugit rapid afara sa ne bucuram de ea!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete . Eu sunt tare suparata intrucat mi-a disparut portofelul cu toate actele in el si trebuie sa mi le fac pe toate .
Laura e din ce in ce mai plina de personalitate , rasfatata la maxim si nu vrea sa faca decat ce vrea ea . De mancat , parca mancam mai binisor , bineinteles daca ii atrag atentia, altfel nu mananca nimic , dar e bine si asa ...
O sa postez si eu pozici cu Laura
http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

ALinutza, da, se mai trezeste Maria noaptea. Noptile bune sunt cele cu doar 5 treziri, in care bea lapte/apa/ceai sau isi ia suzeta si adoarme repede si singura la loc. Dar sunt si multe in care se trezeste din ora in ora sau chiar mai des deranjata (cred) de dinti care ii ies fff greu - cu sangerari, basicute. Are doar 4 dinti, ii mai iese un incisiv acum, dar din momentul in care se vede prin gingie, pana sparge dureaza 2-3 luni, desi mie mi se pare ca a doua zi urmeaza sa sparga. Oricum am trecut de mult de faza in care se trezea cu chef de joaca si statea vreo 2 ore treaza, acum e deranjata de faptul ca "ceva" o trezeste, se ridica in fund si maraie. Dar am primit asigurari de alte mamici ca de la 2 ani va dormi toata noaptea :). Asa a mai ramas putin...
Si Maria mananca inca pasat, si ea se ineaca- am patit-o de vreo 2 ori urat tare si am zis ca pana la 5 ani o sa-i dau pasat numai sa nu se inece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

sunteti tare active fetelor abia fac fata la citit
ma minuneaz aici caci voi deja aveti ceva masele pe lista pe cand noi de 3 luni ne-am oprit la 6 dintisori si atat

legat de subiectul cu vaccinarea, noi am fost norocosi bebe nu a facut reactie la niciunul dintre ele

nebunii face de toate, aranjarea prin sertare e la ordinea zilei dar si multe altele , cel mai mult ii place sa danseze, am lasat poze pe mail sunt si filmulete acolo

zmeuricii inafara de bebeleasca ce perle mai scot?
rares zice ''cacurigu''(cucurigu) si multe altele are in repertoriu 15-20 de cuvinte mai mult sau mai putin clare

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna zmeurici si mamici!
Scriu acum cat am avant ca am mai avut cateva tentative si nu am reusit sa le duc la capat. Dar David abia a adormit, asa ca am sanse.
Nu am mai scris de multisor, dar nici noutati nu prea am sa va dau, asa ca mai mult v-am citit.
Suntem in Bucuresti de vreo luna, ne bucuram de vremea frumoasa, pentru ca in Piatra deja a venit toamna. Aici avem marele avantaj ca sunt muuulte parcuri in care pot fugari copilul, zilnic il duc la "alergat", sa-si consume energia si sa doarma bine noaptea(lucru care nu-mi iese bineinteles). De cand am venit au fost 2 nopti in care a dormit toata noaptea cap-coada...eveniment major la noi, dar a ramas doar la cele 2 nopti. Acum se trezeste cam la 2 ore dupa ce s-a culcat, si trebuie neaparat sa-l iau la mine in pat ca sa poata adormi la loc. Isi tot ridica capul si ma cauta, iar daca nu ma gaseste, da-i bocete...Sper din toata inima sa reusesc sa-l conving sa doarma singurel.
In rest, am facut infarixul de 1 an, Priorixul inca nu-l fac, am un mare gol in stomac cand ma gandesc la el...Dr a spus ca pot sa-l aman pana cand se apropie intrarea in colectivitate. A, si cica nu e tot Priorixul obilgatoriu, ci doar vaccinul antirujeolic. Adica pot sa-l fac doar pe ala separat si gata. Om vedea, ne hotaram la primavara. La cate efecte secundare am auzit, mi se face parul maciuca.
Am inceput sa ne uitam impreuna la Baby Einstein si-i place tare mult, a invatat asa mai usor animalele si partile corpului si-i tot un zambet cand se uita.

Clara, nu mai stiu unde ai scris de cartea aia pe care o citesti tu acum, nu mai mai intorc sa o caut ca pierd jumatate de zi. Imi mai scrii tu odata titlul si autorul te rog, poate o comand si eu.
Acum citesc o carte care mi se pare f buna, "Kids are worth it" se cheama, si pe masura ce citesc ma ingrozesc de ce urmeaza....Cat de rabdatori si plini de imaginatie trebuie sa fim ca sa crestem si sa disciplinam un copil. Deja la varsta asta la un copil incepe sa se manifeste personalitatea...incepe sa ia jucariile din mana altor copii, sa tipe daca nu poate lua ceva care nu-i al lui, sa arunce, sa loveasca...cum ii explici cum se face corect(fara urlete si scenete in plina strada...)?!

Vroiam sa va mai intreb ceva: stiu ca unele dintre voi au folosit pentru bebei ceva cu probiotice pentru colici cand erau mici(sau tin eu minte gresit?). Mi-a spus o zmeurica de-a noastra ce a folosit, nu-mi aduceti si voi aminte ce-ati folosit si voi, va rog? Sora mea trebuie sa nasca intr-o luna si o sa se confrunte cu treaba asta si stiu ca la voi sunt unele medicamente care chiar au functionat. La mine trecuse de colici David cand vorbeati voi subiectul asta si-mi pare rau ca nu am stiut si eu dinainte.

Alinutza, bine-ai revenit! Ce mare a crescut Ericutul! Sa nu-l recunosti, e un adevarat barbatel! Felicitari ca ai renuntat la carne, sunt convinsa ca e un lucru foaaarte bun, astept sa ne ia si pe noi valul asta. Ce-i mai faci de mancare lui Eric fara carnita? Cum a fost intrarea in colectivitate? A venit cu ceva virusi de acolo sau a fost ok?

Gata, va las, trebuie sa-mi storc creierii sa vad ce-i fac de mancare la junior. Va pun si niste pozici, nu-s prea multe noi, dar sunt destul de recente.

http://picasaweb.google.com/puicika/David1An#5519006982071035474

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

salutare si de la noi! Cam ocupate mamicile de zmeurici, se vede treaba
Bia ma urmareste in timp ce scriu acum si se minuneaza cum tot apar litere pe ecran , sper sa nu imi strice "opera"
Am inceput procesul de invatare a papatului cu lingurita, ne iese cel mai bine cu mancarurile mai solide, cum era de asteptat, azi chiar a papat binisor un castronel de supica, pasata putin cu furculita si mai groasa. O mai ajut eu sa umple lingurita, dar vad ca duce mai bine lingurita la gurita, nu o intoarce tot timpul invers

alinutza jucarii nu i-am mai luat fetei de ceva vreme, ultimele sunt cumparate din Italia si sunt destul de complexe [avion multifunctional si ceva din lemn] , destul cat sa nu se plictiseasca in curand. Ai incercat sa cauti cuburi din alea pe net? In magazine nu am vazut asa ceva.
Acum nu ii mai pasez mancarea la blender, doar cu furculita, iar daca papa ea singura, mananca f bine si bucati mari. Multa rabdare cu Eric, o sa pape si el bucati mari cand o sa fie pregatit

ungaras si la noi pare ca a "stagnat" eruptia dintilor. Asteptam, ce sa facem...

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

uitasem sa zic

uliiasi foaaaaaaaaaaarte frumos David, si a crescut ceva de cand nu ni l-ai mai aratat

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Uliasi probiotice - despre Protectis era vorba. Cartea era "tha happiest toddler on the block" - Harvey Karp si Vally (dragutza ) mi-a spus ca a comandat-o de pe express-books. ro (am luat-o si eu ).

Eu pe fuga ... am fost azi sa ii fac analize Iarinei, au tinut-o 1 ora, eu nu am avut voie, si nu au reusit sa ii ia sange desi au intepat-o de 4 ori . Maine mergem in alta parte; spre sa reuseasca, daca nu , renuntam.

Noapte linistita in tufa!

Mergi la inceput