Zmeurici de iulie-august 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ayda,e minunat RaducuE bb perfectSa va aduca numai bucurii!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

AYDA - nu m-am putut abtine sa nu intru si sa-ti scriu cit de adorabil e bebe Raducu. Felicitari, draga mami!!! Sa aveti parte numai de zile senine.

Va pupam pe obrajorii dodolosi,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor, multumesc mult pt urari!!
Sper sa ne descurcam, eu zic ca va fi bine

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Ayda, ai un baietel minunat! E frumusel foc! Sa-ti traiasca si sa fie papacios!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Helllloooooo!

Inutsa subscriu la ce zicea Motana - cartea e cam redundanta, desi noua ne-a fost tare de folos (Iarina a dormit "sarmalutza" pana pe la vreo 4 luni); in plus, nu mai e aplicabila in cazul zmeuricilor. Cat despre "The H Toddler .." a ajuns si la mine si vorba Clarei nu iti mai vine sa o lasi din mana. Mie mi se pare ca omul asta chiar stie ce e in cap'sorul copiilor .

Moni de ce nu ai adus in bagaj ceva caldura?

Ayda o frumusete Raducu! Mult succes cu acomodarea reciproca a celor 2 .

Noi am fost la recoltat sange pt analize: luni au intepat-o de 5 ori si nu au reusit ca cica e ca un "pufuletz". Asa ca am mers la UPU si au reusit sa ii ia de la glezna. De atunci ... e toata ziua agatzata de mine. Sper sa treaca ...

O seara perfecta si un w-end calduros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

uof, tare suparata sunt, pe mine, ca i-am facut vaccinul asta nenorocit. a facut 39.4 in seara asta, am crezut ca fac infarct cand am vazut, si nici macar nu era fierbinte fata. i-am scazut-o cu chiu cu vai cu impachetari si cu nurofen; algocalmin nu m-am indurat sa ii dau. convulsii nu a facut, slava Domnului!!!
am impresia ca are si ceva vezicule pe amigdale, da'nu bag mana in foc, ca nu am reusit sa ma uit f bine. in prospectul de la vaccin la reactii adverse scrie ca poa'sa faca diaree [pe care o are], precum si alte viroze. tare tampit vaccin e asta . mai vad maine cum se prezinta dra...

giova nush ce sa zic, dar de unde sa aiba fata anticorpi pt bolile astea, pe care nu le-am facut nici eu nici sotul?
daca as avea mintea de acum, sigur nu as mai face vaccinul asta

ema mie mi s-a parut frig, sulfa si vantul, m-am ales cu durere in gat si muci

ayda superb Radu!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

TANIMI - ce ma bucur ca si tie ti-a placut. Pentru mine a fost ca o revelatie!!! Si frustrarile si nervii s-au micscorat considerabil caci acum inteleg ce se petrece in mintea lui si de ce are astfel de reactii. Asa cum zicea si MOTANICA e mare lucru sa stii "sa actionezi si nu sa reactionezi". Foarte tare!!!

Gata pupam gasca,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ayda, ce minune ai adus tu acasa! Sa fie sanatos, sa creasca mare! Ce perioada frumoasa in viata voastra! Sa nu-ti faci griji, o sa decurga totul natural si lin si o sa te descurci de minune! Nu ingerasii sa fie grijile noastre! Si ce am observat eu pana acum solutiil cele mai simple si mai la indemana se dovedesc si cele mai bune in final.

Clara si Tanimi, ne-ati ambalat pe toate cu cartea. Mai greu cu procuratul... In Romania se gaseste? Poate aveti timp sa scrieti aici cate o idee.

Inutsa, iti inteleg frustrarea cu vaccinul, dar ia-o ca o experienta si treci mai departe. Iar febra in general trece si fara medicamente, nu stiu cum e cea generata de vaccinuri. Eu l-am avut pe Filip 5 zile cu febra in jur de 39 si a trecut fara nimic.

Noi am fost ieri la un mic shopping si tare ma frustrez cand vad ce ieftine sunt toate produsele pentru bebelusi aici si cat de scumpe sunt in Romania.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pogos, multumesc. am reusit sa gasesc la farmacie ch30, insa nu mi-au spus si cum sa iau. ce am googalit eu, am luat seara si dimineata cite 5. mi-am cumparat si o pasta de dnti din aceeasi gama (fara mentol), ca cica nu trebuie nimic cu mentol.

Giova, iti dai seama ca mi-e dor, si mai mult, imi pare rau ca am facut pasul acum, as mai fi amanat putin, sau e o depresie...
se pare ca lapte era suficient, mai ales in sanul drept, care e a fost mereu baza. de aseara e umflat si dureros, am dormit cu prosop ud pe el.
Am vazut cum e iar viata cu un copil (mare si independent), curatenia s-a mentinut bine, treaba gata la timp, eu culcata la ora 10.30...dar, e casa trista si goala si eu la fel, am calcat niste hainute si am plins, abia astept sa il aduc acasa. nici nu stiu cite zile ar trebui sa uite complet, dar eu l-as aduce si maine. nu stiu sincer cum pot unele mame sa stea departe de copii, saracele nu au incotro...

Mq,ce bine ca vine mama ta!
va sta toata iarna, nu? (adica 8 luni )?

Motana, sigur, daca mai stabiliti ceva (in afara de actiunea de azi), just let me know!

Ayda, foarte dragalas bebelusul!
eu nu prea am reusit sa vad poze in ultima perioada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Inutsa, iti inteleg ingrijorarea, si Maria a patit asa cu febra, doar ca eu i-am dat novocalmin peste 39 si la jumatate de ora dupa ce i-am pus supozitorul avea 39.7. Iti dai seama ca am innebunit. Noroc ca a scazut pana la urma. A avut 3 zile febra si tot asa cu putin rosu in gat. Sanatate Biei
Aaa...si in aceeasi zi mi-au spus 2 mamici ca ele dau desitin sau fenobarbital bebeilor daca fac peste 39. Ati auzit de asa ceva? Si algocalmin le dau fiola- cate kg are bebele, atatea picaturi. Eu oricum prefer supozitorul ca ea in momentele alea nu accepta nimic pe gura.
Sa dea Dzeu sa nu ne mai intalnim cu asa ceva!

Ayda, pupam falcutele lui Raducu cel frumos!

Mergi la inceput