Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
emanouela spune:
ayda ptiu ptiu ptiu....sa nu il deochi, manca-i-as eu falcutele alea....super bebe
pooh...daaaaaaaaa brrrrrrrr si mai si ploua mocaneste
...asta e vremea de beljica
inutsa...si Darius a facut vaccinul, nu a avut reactii adverse, chiar nici una...na, o fi schimbarea asta brusca de temp care a fost la voi si vezi ca ne da pe noi, astia mari care cica avem imunitate peste cap, dar pe ei bietii...multa sanatate 
elenada spune:
Hello
Noce am cautat si eu cartea in Romania dar nu este decat prima parte cea cu bebelusul. se cheama Bebelusul meu este cel mai fericit si cuprinde doar primul an din viata copilului.
Mi-ar place si mie sa gasesc cartea.
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ClaraJ spune:
NOCE, ELENADA - eu pot sa vi le cumpar de aici si sa vi le trimit, insa ma gindesc ca e mai complicat si va ajunge mai scump. Nu mai stiu, una din fete postase un link de unde se poate cumpara cartea in limba engleza din Romania, daca am inteles eu bine. TANIMI poate le spui tu fetelor ce si cum. In orice caz, daca pot sa va ajut, va rog sa-mi spuneti.
Gata, fug ca azi ma duc la voluntariat pentru 3 ore. Ramine sotul baby-sitter cu piticu'. :)))
Ba pupam,
Clara si Bryce
Giova spune:
Ayda sa va traiasca bebeul...doamne ce frumos este...si se vede ca a fost un bb uc greutate....parca e Marco al meu cand l-am nascut.
Acomodare cat mai placuta si sper ca Andreea sa nu sufere prea tare.
Clara mersi, hai ca am reusit...sa le mut de sus, jos....dar in lateral nu pot...le mai bibilesc eu cand am timp. mersi mult de tot.
Inutsa of imi pare tare rau ca e tot cu febra...sper sa scape rapid.
Patricia dar Andrei accepta laptele? vad ca tu ai laptic nu gluma....te cred ca ti-e dor de el...of si pe mine ma mananca sa-l las o sapt. in Alba si mi-e groaza ca mor de dorul lui.
Moniland bine ati revenit. asteptam detalii si poze.
Pooh la Edi ii mai sunt bune 2 caciuli subtirele din primavara. mai are ceva d ela Marco, dar de iarna tot trebuie sa-i cumpar. Nu stiu cum le va tine si el in cap...orice ii pun le scoate.
Motana nu e vorba de Pentaxim...asta l-a facut ieri Edi, la Marco e vorba de altul...e o parte a vaccinului de la 2 si 4 luni....vaccinul antidifteric, DTP, antitetanus. Cica nu se gaseste doar el simplu...si ca nu e bai ca are deja 3 doze facute, la 2-4-12 luni...acum ma uitam in carnetul de vaccinuri...ma dispera ca dr. imi zice denumirea medicala si nu cum se numeste vaccinul. de-aia zicea ea ca daca doamne fereste se loveste, se inteapa cu vreun cui,
ii va face atunci antitetanosul.
Poti sa cumperi Pentaximul si sa il faci. si ROR-iul= Priorixul e de cumparat. ai carnetul cu celelalte vaccinuri? va inscrieti la un dr. de familie si i le face...chiar daca nu le primeste gratuit d ela stat.
Copiii sunt protejati o perioada impotriva acestor boli. Oricum, pot face o forma mai usoara a cestor boli.
Uliiasi ai reusit sa-i faci inhalatii? Edi e traumatizat de aspirator, de la BB i se trage
.
Tanimi bine ca au reusit din prima...draga de ea. sper sa fie ok rezultatul analizelor.
Noce sa va fie de bine shoppingul...nu mai zi ca murim de ciuda....se plangea fina-mea ca a dat 15 lei pe o pereche de strampi pt. copil. I-am zis ca vede ea la anul cate perichi trebuie sa-i cumpere la printesa....o va lua cu dureri de cap. asta e Romania!
Corinna fenobarbital/desitin...ma duce cu gandul la perioada ceusista...ca si cu peritolul. eu odata i-am dat novolcalmin caci avea peste 39 si m-am speriat. in rest...nurofen.
Edi e ok dupa vaccin, fara febra si alte chestii.
Noi pe acasa, am fost singura cu copiii, asa ca nu am iesit...cand unul dormea celalat era treaz si invers.
sper sa iesim in dupa amiaza asta.
si un weekend fain sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emabucuresti spune:
Ayda felicitari pentru fratiorul de zmeurica! Sa fie sanatos, norocos si fericit!
Giova si celelalte mamici in dilema cu ror ul- si eu stau in dubii daca sa il fac sau nu, la fratiorul mai mare nu auzisem atatea ecouri despre presupusele efecte adverse asa a l-am facut, iar acum nu mai stiu...
salutari tuturor!
uliiasi spune:
Hello!
Am culcat juniorul. Tot cu muci, tot haraie cand respira, dar nu mai are febra.
Giova, am reusit sa-i facem aerosolii de 3 ori pana acum, niciodata pana la capat (nu rezista psihic sotul...). Unul trebuie sa-l imobilizeze, celalalt sa-i tina masca la gurita si nas. Urla in continuu cele 10 minute cat ii facem, dupa care se linisteste instant de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Dar cand il apropiem de masinarie, parca e cel mai mare cosmar al lui. Sper sa reziste pana la capat si sa se faca bine...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
PatriciaArdeleanu spune:
Giova, tu oricum l-ai mai lasat cind ati fost plecati, la noi e prima data.
asta cred ca va fi cam problema, ca nu vrea deloc lapte formula. am schimbat chiar si laptele ca m-am gandit ca poate nu ii place, si degeaba. nu vrea sa suga si pace. el manca inainte cereale cu tot cu lapte de la milupa, ii voi da eventual de 2 ori pe zi, plus brinzica zilnic sau iaurt, sa isi ia portia de lapte necesara.
ce as putea face altfel??
meleea spune:
Ayda ,
ce bebel frumos se vede ca e fratior de zmeurica
. Multa sanatate si acomodare usoara.
Uliasii ,sa sti ca si Alex facea crize la nebulizari..
acum am gasit solutia: i le fac in sufragerie la tv,ii dau pe muzica mai tare sa acopere cat de cat zgomotul si nu mai zice nimic
,ca tare greu era si nu voia nimeni sa ma ajute cu el ca cica le e mila
...si le-am bagat un discurs despre cum sunt alti copii care se chinuie cu alte boli grave si si-ar dorii parintii lor sa le faca nebulizari de 7 ori pe zi decat sa i vada bolnaviori (si a avut efect).
vooiam sa raspund mai demult lui Noce si am uitat, in legatura cu prosoapele de baie, eu am de la Aziz ,o firma turceasca ,sunt mai mari decat restul dupa piata, e drept ca sunt mai scumpe dar sunt si calitativ f bune,dublate iar la gluguta au diverse aplicatii cu capete de animalute.
Giova la noi sunt parculete dar cam naspa , in tot orasul nu e un parc cu leagan pt bebe, pe Alex am dat in leagan prima data (singur), in vara asta in Brasov. unde mai pui ca e jale de mizerie si cioburi,ca noapte se strang fel de fel de personaje...
, pietroaie nu mai zic...ce sa mai.....nici nu-mi vine sa-l duc. As avea un spatiu unde sa fac ceva de interior,(adica are taica-miu )dar e inchiriat si acum ma rog sa nu le mai convina chiria si sa plece
AAAhhh si am luat si eu cartea lui dr.karp si ce credeti ...nu o mai gasesc
, nu imi aduc aminte unde am scos-o din geanta...acasa sau la firma sau naiba stie...ca azi am avut ceva timp si...iao de unde nu-i
Patricia,
lasa ca acum e deja baiat mare ,un cavaler...
,vrei sa rada fetele de el ![]()

ma bag la citit ca am trecut repede peste ele oricum se cunoaste ca avenit frigul
GIOVA ,tu esti cu homeopatele, ceva de tuse inafara de stodal sti? ca noi iarasi suntem raciti cred...ca e infundat dar nu curg muci doar respira f greu si a tusit de cateva ori azinopte si azi...
luam deja influenzinium si echinacea .
vally spune:
multumesc tuturor pt incurajari => bb2 
Elenada da, am facut Fet :-(
Alinutza ma bucur ca ai revenit 
cu putin timp inainte sa apari chiar ma uitam la pozici cu voi! ce mare a crescut Eric! sa va fie de bine plimbarile prin afara si prin tara! deci tot asa manaca Eric
rabdare!![]()
Ayda sa va traisca flacaul frumusel! acomodare usoara! 

Motana deci ramai in Ro? cum vi se pare aici fata de Mexic?
Noce sa va fie de bine shopingul
noi nu prea am ajuns... ne trimite sorela cate ceva si sa vdem ce ne mai trebe'
eu de la books express . ro am luat-o saptamana trecuta, au livrat-o repede; imi place foarte mult si ma descurc cu ea in engleza (deocamdata Clara
)
cu aerosolii si noi facem la fel: muzica tare si se calma repede
G a luat o viroza digestiva care s-a manifestat joi_ nu stiu de unde
dar tare pacatoasa mai este
cu diaree, varsaturi... asa ca mi-am serbat ziua de nastere la spital cu perfuzii
(am ajuns la 4 dimineata acasa) si bine am facut pentru ca azi a inceput si mama, si parca intr-o varianta mai violenta decat G; G este mai bine acum - singura problema a ramas doar mancatul - care sigur se va rezolva in cateva zile; sper sa-si revina si mama repede (nici nu s-a putut ridica din pat azi...)
deci ROR-ul asta e nenorocit rau
noi inca nu am mai facut nici un vaccin...cred ca vom face doar Infarixul, iar restul PAS!
s-a trezit bubu.....
sanatate multa zmeurelelor bolnavioare!
ca tare greu mai este...
pupici la zmeurele si mamicutze dulci de zmeurele 

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009