Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Bun gasit fete dragi! 
Ne-am intors si noi de la caldura la frig, brrrrr..... De azi am intrat in program normal: mancare, joaca......
Ayda, FELICITARI,mamico!! Iti doresc sa ai copilasi sanatosi si voiosi. Iti va fi tare greu si sper sa ai timp sa-ti admiri comorile.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
emanouela spune:
Giova...faultateee????

as repeta anul 1 pana as iesi la pensie....eventual poate ma va ajuta Darius cand va fi si el la fac sa termin
....nu ma mai pot concentra deloc iar daca reuses e pt scur timp
...asta e, vrsta, varsta
merci, inerc treptat sa ma mobilizez totusiiiii
inutsa la 7 era rece??? 14 gradeee???? wowwww....la mine 14 is maximele
...ei hai ca azi zic astia ca vor fi 18....deci e bine inca la voiiii...merciii, spor nu prea, chef nici atat, nevoia doar![]()

pooh spune:
Moni,bine ati ajuns acasa!!Vrem poze
Emanuela,brrrr,ce frig e la voi....Eu azi mi-am dat seama ca Balazs nu are nici o caciula

Merg sa caut ceva,intrebarea e cum o sa-l conving s-o tina pe cap?
Pt. ca vara a fost graznic cu palariuele de soare
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Motana spune:
Giova, daca nu faci ultima doza de la ceva, pentaximul, de ex. are ceva? parca asta ziceai de Marco...
Vaccinul asta de 1 an despre care vorbiti voi care e? Cred ca si noua ne mai tb o doza de penta ala... pe ala parca l-as face, dar nici nu stiu unde si cum sa ma duc, caci Dari nu e cetatean roman inca ![]()
Si cu ROR sunt in dilema daca sa ii dau delete sau sa il aman pana s-o duce la facultate.. adik la gradinita.
Fetelor, vaccinarea ROR nu asigura imunitatea pe viata, numai bolile in sine, nu? Daca e asa, atunci pt cat timp is protejati copiii, stie cineva?
uliiasi spune:
Motana vaacinul de 1 an e Infarixul Penta. N-are treaba daca Daria e cetatean roman sau nu, crezi ca te intreaba cineva? Doar daca vrei sa-l iei gratis, da. Dar daca nu, poti sa-l cumperi frumos de la orice farmacie si sa i-l faca cineva. Mie mi-a venit pediatra lui acasa si i l-a facut (ma rog, nu pe asta de un an, ca eram la Piatra, dar celelalte da).
ROR-ul si noi o sa-l facem cand se apropie intrarea in colectivitate. Poate la primavara sau la vara, va eu.
Am incercat sa-i fac lui David aerosolii, n-am avut nicio sansa. In ce hal a putut sa urle si sa se zbata, ca n-am reusit sa-l imobilizez si sa-i tin si masca pe fata. O sa-l traumatizez....
Tre sa-l astept pe tati sa vina de la servici sa-l chinuim impreuna, of...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
ayda_m spune:
Buna fetelor!
De ieri suntem si noi acasa, suntem bine si eu si bebe.Papam san si sper sa nu fie nevoie sa papam si supliment.
Andreea e geloasa....vad ca azi a fost mai bine...incerc cat de mult sa ma joc cu ea, sa o dragalasesc...nu pot sa o iau inca in brate...dar trecem noi peste asta...trebuie rabdare.
Mi-am revenit destul de bine dupa operatie, mult mai bine decat anul trecut.Am avut parte si de travaliu tare dureros, ca tot nu stiam eu cum e cu nasterea naturala
, am ajuns la cezariana cu contractii la 3 minute si dilatatie 5 aproape. Totul a decurs cu bine si asta e cel mai important.
O sa revin cu pozici cu bebe Radu Costin, nu am apucat decat sa fac cateva.
Va pup si multumesc mult pt galerie si urari!!

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
pooh spune:
Ayda,ati ajuns deja acasa
Asteptam pozele cu nerabdare!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ClaraJ spune:
GIOVA -simpaticuto, nici eu nu sunt o experta in calculatoare, insa, la mine a functionat asa: m-am dus sus in bara si am deshis "design" dupa care te duci cu cursorul pe "gadget-ul" respectiv si il tragi in spatiul in care vrei sa apara. Eu asa mi le-am miscat pe toate. Sper sa functioneze. Pupici.
MOTANICO - din ce am citit in cartea lui Sears despre vaccinuri, vaccinul in speta nu confera imunitate pe viata ci fereste copilul de ele timp de citiva ani, dupa care trebuie facut un booster sau niste analize de singe sa se constate daca a capatat imunitate intre timp. In schimb daca piticul contracta boala, atunci el va capata imunitate pe viata la virusul respectiv.
Eu as vrea sa amin vaccinul pina la intrarea lui Bryce in colectivitate, adica cel putin 3 ani. In America, sunt state in care acest vaccin e obligatoriu pentru a admite copiul in sistemul de invatamint, insa California nu face parte din acele state, deci totul e lasat la latitudinea fiecarei institutii in parte.
Cam asta stiu eu, nu stiu care e situatia in Romania,
Va pupam,
Clara si Bryce
ayda_m spune:
Am pus cateva pozici cu bebe, din ce am apucat sa fac![]()
http://family.webshots.com/photo/2909495450106074700xVHRzy
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
elenada spune:
Ayda e superb Raducu. Imi vine sa ii mananc falcutele. Bravooo mami.
Va pup fetelor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!