Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
veronicach spune:
sabinaeu nu am folosit suportul decat in cadita lui Matei insa de la doua luni jumate(de cand cu ganglionul) nu am mai folosit nici cadita
tati intra in cada, il tine pe bebe in brate, si facem dus
dupa ce se va vindeca locul inciziei vom reveni la cadita
aaa...si legat de aplecat in cada...ca Matei fiind in bratele sotului ma aplec un pic...da! ma rupe spatele cand ma ridic
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
si am uitat...La multi Ani fericiti impreuna si petrecere frumoasa
Mira
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
ioana1234 spune:
buna dimineata:)
Madamar : am eu monitor de la primii pasi si sunt forte multumita, eu coboram in curte ( stau intr-o casa cu 4 apartamente ) stau la etaj si auzeam prin monitor cum latra cainele vecinei . ti-l recomand cu drag.
Ioana5255 spune:
Mary sa stii ca produsele Primii Pasi sunt super ok. Toate sunt Made in China. Am avut si eu carucior la Alexandra de la ei si a fost ok, iar scaunul de masa cand are chef il mai foloseste si acum la 4 ani jumate. Eu am mai spus mi s-a parut cel mai stabil si durabil din tot ce e pe piata si uite ca nu m-am inselat.
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach si am uitat...La multi Ani fericiti impreuna si petrecere frumoasa Mira mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Multumesc
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Eu am cumparat, azi vine aparatul de la Avent care fierbe la aburi si paseaza. Mi s-a parut o investitie ok, mai ales ca noi ne plimbam mult si nu am de gand sa stau cu saru mana prin hoteluri. Cel mai ieftin l-am gasit pe baby comfort. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Este cel cu 659 lei de pe baby comfort ?
Ioana5255 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Este cel cu 659 lei de pe baby comfort ? Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
da
Ioana5255 spune:
acum am eu nevoie de ajutorul vostru cu sfaturi. Vreau un storcaor de fructe dar nu complicat cu nu stiu cate pise sa scot sa spal sa ma apuce toate alea. Ceva sugestii ptr ceva cat mai simplu si ok ca bani? Vazusem la un moment dat o reclama pe teleshop dar nu mai stiu pe care.
Ioana5255 spune:
gata am gasit. Pe mediashoptv am gasit PRO V Juicer. Am vazut reclama la TV si mi se pare super. Eu am un storcator de fructe pe care am dat o caruta de bani si are nu stiu cate piese si piesisoare de ma apuca nervii. Acum sper sa fie seriosi si sa il si livreze.
Virgi17 spune:
Sabina,
eu am Philips HR 1861,putine piese de curatat, sunt f multumita de el,mai greu e cu lenea de a aduna legume+fructe si de a face suc, insa asta e alta poveste. Il tin insa pe blatul din bucatarie, doar doar ma invrednicesc sa ma apuc de sucuri, am si carte de retete sucuri+nectar(o minunatie, imi ploua in gura).
Costa ceva,insa am facut research si al ajuns la concluzia ca pe asta il vreau.
La Multi Ani fericiti in continuare si sa va bucurati de minunile voastre frumoase muuuuulti ani impreuna!!
Virginia si Ioana(19.05.2010)