Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!
Raspunsuri - Pagina 5
ana_micu83 spune:
Am citit tot si acum vreau sa va scriu din aduceri aminte...sa vedem cat de tare-i neuronulL:)(scriu cu degetele de la o singura mana..cealalta mana sustine una bucata Razvan)
Carla, Clody,AlyntA multa sanatate piticilor si voua putere si nopti linistite.
Ioana, imi pare rau ca nu functioneste micro clisma..te incurajez spunand ca dupa nastere o sa se rez de la sine.
Cuscra, te pup si-mi pup si nora.
Anaela, pupici si voua si multa sanatate.Distractie placuta la petrecere.Salutari Danei si sarcina usoara.
Oana, intra si pe site la mobexpert, staer , elvila si nu mai stiu.Bafta multa!
Laura, vazut poze, admirat fam. frumoasa si fericita si notat locatia.
Alic, bafta la traseu. Eu am vb singura..ziceam..avem trecere, oprim si acordam pietonului prioritate, avem cedeaza..cedam,ne asiguram si plecam:))![]()
Stie cineva ceva de Maria, Coraly si restul mamicilor care nu au mai scris?

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
ana_micu83 spune:
Noi:
-suntem fami peria de buda..cum prinde in baie o baga in wc, o uda si apoi cu ea "sfinteste peretii"(zici ca-i preotul cu boboteaza)
-am luat perie de buda speciala pt Razvan...aia este pe post de buzdugan
(oricum sunt "jucariile" lui preferate)
-papam tot ce prindem si alergam pana nu mai putem (nu am depasit 10 kg)
-avem veleitati de scandalagiu/baietas de cartier..musca, da capete in gura si mi-a zis de trei ori pana acum "ba puu"(invataturi de la vecini care se amuza de asa ceva si ma considera fitzoasa pe mine)

In rest...ma implic intr-o chestie pe care o consider ff faina.Am creat pe facebook grupul "mamici din sibiu" pe care l-am gandit ca pe un start in meseria de mamica cu info despre dr,medicamente, parcuri, magazine, diverificare etc..am avut bucuria sa vad ca sunt mult oameni care vor sa se implice. Maine am intalnire cu un medic care mi-a propus sa ne organizam si sa facem intalniri la sediul lor, sa facem cursuri, discutii, concursuri..etc. Sunt cu un entuziasm de am impresia ca pot muta muntii din loc.
Lucram pt bb2...glumim adesea pe urmatoarele subiecte.."pamant roditor" vs "seminte neperformante"/"gloante oarbe":)) ..as vrea sa vina bb2 ACUM..prind fix 2 ani intre ei...in acelasi timp mi-e teama de fiecare porumbel scos de BOC(vrea sa regandeasca iar sistemul prestatiilor sociale)..asa ca, iar este posibil sa ne-o dea in freza.
Va pup!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
cris_82 spune:
buna mamici cu pici terorici![]()
da' ati scris nu gluma..sa vedem din aduceri aminte cat de ok imi sunt neuronii![]()
![]()
alynta ma bucur ca mariuca e mai bine
pai cred ca matei face achipa bune cu sectoriciul meu ca si ea la fel este
un pupic pentru ajutoril tau de nadejde cu titiza
asa david,ajut-o tu pe mami![]()
ana 
la fel ii povesteam si eu politaiului de langa mine cand am avut conducerea![]()
clody multa sanatate lui razvanel
cum se simte acuma???
ioana chiar nu mai am nici o idee cum sa combati constipatia![]()
oana si eu sunt in cautari de canapea cu fotolii,deocamdata nu am gasit nicica care sa ne convina pret-calitate,dar daca am succes iti dau un pont poate o sa-ti placa
anaela parca si voi ati fost bolnaviori???cum sunteti acuma??danuta ce face??
laurao am vazut niste poze superbeeeeeeee,cu un flacau mare 

si peisaje de vis..apa aia a marii m-a furat cu totul...
carla multa sanatate si voua si sa auzim vesti bune
sper totusi sa nu treceti pe antibiotic pana la urma cu larisa
nu mai stiu ce vroiam sa zic![]()
sper ca nu am sarit pe nimeni,ca nu am facut-o cu intentie,asa ca preventiv va dau 
si 

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
CarlaV spune:
Andreea, la multi ani!
Ganesha, la multi ani!
Sa fiti sanatoase si iubite si sa va bucure de copiii vostri minunati.
Larisa mea are doar 9,700 kg, a luat 230g in 3 luni, la cum se simte la mana o banuiam de peste 10kg si m-am cam inverzit cand am vazut cantarul.
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Andreea, la multi ani! Ganesha, la multi ani! Sa fiti sanatoase si iubite si sa va bucure de copiii vostri minunati. Larisa mea are doar 9,700 kg, a luat 230g in 3 luni, la cum se simte la mana o banuiam de peste 10kg si m-am cam inverzit cand am vazut cantarul. |
Si eu la o ultima cantarire tot la 9700 g il lasasem. Zilele trecute l-am pus pe cantarul nostru si mi-a dat 9200g ...eu m-am ofilit, dar am observat la la 5 minute dupa..aveam 9900 pe acelasi cantar...de unde am tras concluzia ca nu merge cantarul. Si eu il simt greu.. sunt curioasa cat arata un alt cantar.
ana_micu83 spune:
Fetele, am tot zis sa va spun si am uitat...
Daca si voi faceti o adevarata pasiune pentru jucariile din lemn, vreau sa va arat un link cu jucarii din lemn superbeee si la preturi mici mici mici.
http://www.bam-bum.ro/forum/viewtopic.php?f=45&t=2327 (sper sa nu se considere reclama ca au si ei forum).
E un pic greu sa vedeti toate produsele pentru ca sunt puse pe 31 de pagini, dar merita. La final, vedeti mereu ce este pe stoc.
luckyblue spune:
Alynta, felicitari!! Bine-ai venit Maria! Chiar aveti familie superba!
Clody, Carla, sanatate la puiuti! Hai ca o sa fie bine! Sper sa nu fie nevoie de antibiotice!
BebeBeca, oare n-o fi lipsa de fier? Felicitari pentru baietel!
Andreea, ganesha, la multi ani! :) Si eu adaug un an in cateva zile :)
Mai vroiam sa zic ceva dar mereu uit cand ma apuc de scris
.
Noi ne-am intors de cateva zile din Singapore. A fost super!
Zborurile a decurs fara probleme, am o bomboana de bebina cuminte. A mancat fiica-mea la mancare indiana, thailandeza, japoneza de m-a speriat. Noi am mers cu bagajul plin de borcanele ca mi-era frica si cand-colo goanga a bagat in ea ca m-am speriat. Eh, daca pana acum n-a fost, acum e "super-diversificata"
. Noi ne-am indragostit de clima ... 30 de grade in medie, seara faceam baie in piscina la ora 21:00, absolut o nebunie ... gata, ma mut! ![]()
Singura problema e ca adormiti cum suntem amandoi (sot si subsemnata), am uitat o punga cu cumparaturi in aeroport, dar am zis ca asta sa fie cea mai mare problema a noastra. Insa cand am ajuns acasa am gasit jaluzele de la parter indoite: a intrat un copil cu bicicleta in ele (noi avem geam cat tot peretele ... in sfarsit, poveste lunga cum s-a putut asa ceva, dar ideea e ca pe noi ne-a cam intors pe dos). Oricum, a vorbit mama copilului cu producatorii de jaluzele si cu asigurarea si sper sa se rezolve cat de curand.
Cam atat despre noi. Ah, meniu pentru cine intereseaza:
07:30 - cereale cu lapte
09:00 - gustare (biscuiti, fructe, paine)
12:00 - paste cu sos, legume
15:30 - vafe de orez, fructe
18:00 - pui cu dovlecel
20:00 - lapte (si inca o sticla noaptea)
mihaelutza_c spune:
salutare si de la noi
ANDREEA 
GANESHA 
tu fetelor voi ce ati dat la pitici pt mucisori?Deiuta mea nu are nimic altceva in afara de muci si am zis ca nu are rost sa ma duc la dr doar pt asta.i-am pus picaturi PIVALONE.nu ma lasa sa-i aspir nasul nicidecum.
ALIC suuces la
,daca nu ai avut ex inca.
ANA MICU sa vina bb2 cat mai repede
LAURAO frumoase poze,sa va fie de bn concediul.
mihaelutza_c spune:
fete dragi am uitat sa va intreb ceva
la Deiuta ii lacrimeaza un ochisor.v-ati confruntat careva cu asa ceva?o sa ma duc cu ea la un oftalmolog sa vad,dar astept si parerile voastre.
miruta spune:
LUCKY....suna tare bine vacanta voastra.Imi pare rau de jaluzele ,sper sa se rezolve.Cand peste cateva zile?![]()
ANAELA....distractie placuta la petrecere.
MIHAELUTZA...ochisorul curge de cand a racit?Antoniei ii curgea un ochisor de la raceala,a trecut de la sine odata cu raceala.daca e rosu si lacrima nu-i curata ,cu secretii galbene,albe in ea,eu as merge la dr.