Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

ANA...tinem pumnii cu bb 2.Hmmm,ce smecheras e Razvanelu'.si Antonia are o pasiune pt peria de wc ...ne-ai dat o idee buna sa cumparam una de joaca .multumim de link ,mie imi plac tare jucariile de lemn.

CLAUDIA,CARLA...sanatate puiutilor.
ANDREEA...cum ati petrecut de ziua ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

LauraO, chiar faine pozele. M-ai convins ... sper sa ajungem si noi odata.
ana_micu, si noi suntem fani jucarii de lemn si Sara e innebunita dupa ele (de fapt nu stiu daca nu cumva am indoctrinat-o )
miha, cand Sareii ii lacrima un ochisor, avea canalul lacrimal infundat. Alti suspecti: raceala, alergie (dar in aceste cazuri de obicei lacrimeaza amandoi ochii).
miruta cand se rezolva cu jaluzele intrebi? Pai nu stiu exact ... trebuie sa ne contacteze firma cu jaluzelele si cei de asigurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

lacrima e curata,nu e galbuie si ii curge dinainte de a fi racita.o sa o duc la oftalmolog pt ca dr pediatru e in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luckyblue, ce concediu superb ati avut! Ma bucur ca v-ati simtit bine si sper sa se rezolve repede cu jaluzelele.
Laura, v-am admirat pozele din Egipt, peisajul, printisorul si sirena de mamica .
Mihaelutza, eu n-as da pivalone decat dupa 2 ani si numai in cazuri exceptionale, are corticosteroizi si pentru ceea ce descrii tu, eu nu vad beneficiul. Cel mai bine este sa cureti nasucul doar cu ser fiziologic si sa il aspiri bine, daca nu te lasa, trebuie sa o tii, oricat de mila ti-ar fi. Daca nu aspiri secretiile exista un risc mare de otita sau infectie care poate cobori spre plamani. Poti pune si cateva picaturi de apa de mare, dar de baza este serul.

Update de la noi:
Sunt foarte impresionata de gestul unei familii de prieteni care ne-a imprumutat aparatul de aerosoli, taticul unui copil s-a dus aseara tarziu cu metroul pana la socrii sa recupereze aparatul si sa ajunga la noi, sa nu pierdem tura de aerosoli de aseara si azi dimineata.
Analizele au iesit bine, in afara de infectia din sange, nu exista cultura de germeni.
Fata deja se simte mai bine, nu i-am mai dat deloc antitermic, continuu cu ce am facut pana acum plus aerosolii.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ganesha, La multi ani!!!!

Mihaelutza, ochisorul il cureti cu ser fiziologic, la Andreea merge doar asa de obicei, fara picaturi cu antibiotic. Pentru nasuc la fel, inainte de a o curata, sa-i pui niste ser fiziologic.

Lucky, super vacanta!!!

Pup, ma duc la o sedinta

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc gagici
multa sanatate bolnaviorilor
lucky, vrem poze, please
ganesha, la multi ani!

mirela, am iesit duminica in oras cu sotul, ieri m-au rasfatat baietii acasa si am mancat tort de cioco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Alic, bafta la traseu. Eu am vb singura..ziceam..avem trecere, oprim si acordam pietonului prioritate, avem cedeaza..cedam,ne asiguram si plecam:))

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

la cat sunt de derutata...cred ca nu-i mult sa fac asa...tineti-mi pumnii, joi 30 sept e "finala"

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Noi:

-suntem fami peria de buda..cum prinde in baie o baga in wc, o uda si apoi cu ea "sfinteste peretii"(zici ca-i preotul cu boboteaza)
-am luat perie de buda speciala pt Razvan...aia este pe post de buzdugan (oricum sunt "jucariile" lui preferate)

-papam tot ce prindem si alergam pana nu mai putem (nu am depasit 10 kg)
-avem veleitati de scandalagiu/baietas de cartier..musca, da capete in gura si mi-a zis de trei ori pana acum "ba puu"(invataturi de la vecini care se amuza de asa ceva si ma considera fitzoasa pe mine)

In rest...ma implic intr-o chestie pe care o consider ff faina.Am creat pe facebook grupul "mamici din sibiu" pe care l-am gandit ca pe un start in meseria de mamica cu info despre dr,medicamente, parcuri, magazine, diverificare etc..am avut bucuria sa vad ca sunt mult oameni care vor sa se implice. Maine am intalnire cu un medic care mi-a propus sa ne organizam si sa facem intalniri la sediul lor, sa facem cursuri, discutii, concursuri..etc. Sunt cu un entuziasm de am impresia ca pot muta muntii din loc.

Lucram pt bb2...glumim adesea pe urmatoarele subiecte.."pamant roditor" vs "seminte neperformante"/"gloante oarbe":)) ..as vrea sa vina bb2 ACUM..prind fix 2 ani intre ei...in acelasi timp mi-e teama de fiecare porumbel scos de BOC(vrea sa regandeasca iar sistemul prestatiilor sociale)..asa ca, iar este posibil sa ne-o dea in freza.

Va pup!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

un fel de "baiestas de cartier" (bine zis) e si Naty...azi si-a luat o palma tare...la fund musca de nu-i adevarat
bravo lui Razvanel
bravo si lui mami pentru initiativa...pune link aici sa vedem si noi

Mergi la inceput

Beca, cum mai esti?
Carla, nici Naty nu bate 10 kg, desi e greluta, dar probabil o simt asa fiindca toata ziua o port, altii zic ca e puf
ma bucur sa aud ca s-a indreptat mititica...sper sa fiti bine toti cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

carla sebastian are 9930 gramme...in iunie a avut 9750gramme

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput