Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Miruta multumesc! Bine ca ai baza in mama ta! Te inteleg ca ti-e greu! E si normal sa fie asa! Papanasii ii fac "din ochi": branza cam jumatate de kg, 2 oua, gris, 1-2 linguri faina, praf de sare, praf de copt mai putin de jumatate, coiaja rasa de lamaie, vanilie! Compozitia e moale ca o i-au cu lingura-nici moale, nici tare! ii prajesc la foc mediu!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
philip spune:
alynta, bolfosica seamana bine sotului
carla, la multi ani fericiti si de acum incolo.
lucky, ffff misto, genul meu de locatie, mi-ai facut pofta, iar albastrica ta e faina rau
miru, imi pare rau, am inceput si eu sa aplic la joburi dar nu cred ca sunt 100% convinsa ca asta e ce vreau ![]()
pup la gasca
cris_82 spune:
neata mamici,
,

?????????
carla 15 ani??
multi inainte fericiti si ingragostiti
otilia pisicuta deja s-a acomodat si miruna ar smotoci-o si cand doarme,dar mai trebuie sa-i gonesc si ultimi "musafiri "puricosi ca fiind alba ii vad cum se plimba si-si fac cazemate in blana ei![]()
alynta uite ca toate au trecut si acum sunteti acasa cu totii
alic a mai scazut oleaca dar parca s-a mai si inaltat,avea putin peste 13 kg,dar ieri de dimineata numai 12,7 kg![]()
alynta uite ce grasunica ai tu acolo
,seamana cu amandoi
luckyblue super locatia,de vis
si sara s-a facut asa mare si frumusica

miruta uite ca impreuna nu le-am facut pozici
azi ma pun pe treaba si ma reprofilez
fotograf scrie pe mine
cred ca si eu as face la fel,si mi-ar fi tare dor de ea cat as fi la munca
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
Bebe Beca spune:
Buna dimi,
Carla, LA CAT MAI MULTI ANI INAINTE!!!
Lucky, o frumusete Sara, iar imaginile sunt de vis, abia astept sa se trezeasca andrei sa ii arat. Bassinet-ul acela era in avion?
Alynta, asa faine sunt pozele voastre cu 3 copilasi...
Miruta, spor la munca, cred ca e super draguta antonia cand te vede acasuca.
Alice, suntem bine, multumim. Crestem
. Cum stai cu emotiile?
In dimineata asta am mancat si prune uscate, am baut si miere cu apa... ![]()
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
16+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Multumim pentru urari
. Continuam azi cu 6 ani de la nunta si maine 1 an de la botezul Larisei.
Lucky, superbe pozele, locatia si protagonistii
.
SoriLea spune:
Carla la multi multi ani fericiti impreuna. Va tineti tot intr-o petrecere. E greu sa sarbatoresti cu ceai si pastile, dar va scoateti voi parleala dupa. Noi am serbat de curand 21 de cand ne cunoastem si urmeaza in oct sa serbam 16 de cand ne-am casatorit
. Ce trece timpul, nu-mi vine sa cred...
Otilia si eu l-as stresa pe al meu sot de-ar avea un asa program flexibil. Iar el prefera sa-mi lase masina lui sa ma pot descurca, dar acum din pacate nu o mai are nici el, ca a vandut-o pe alui inaintea la a mea. Si uite asa o perioada suntem fara niciuna 
Alynta frumosi puiutii tai
si ce cumintel satatea David la aerosoli ![]()
luckyblue superba locatia. Iar Sara e o dulce, v-a frange inimile multor baieti 
miruta daaa, stiu cum e. Razvan de cele mai multe ori imi adoarme la intoarcerea acasa si trebuie sa-l urc cu tot cu carut + cumparaturi. Cand ma vad vecinii se minineaza 
Dar nu stiu cat voi mai rezista (Razva are 13kg+15kg carutul + +++). Merg zilele astea la casa soramii si iau unul tip umbrela, il avea ea la fete si e si usor (doar ca e roz
)
Cris abia astept poze cu noul membru. De-ai sti cel zapaceste si pe al meu motan razvan...saracutul nu stie unde sa se mai bage de frica lui ![]()
BebeBeca ce fac fetele, dar samburelul
Razvanelul meu mi-a facut joi noapte o enterocolita. Cred ca de la iaurtul care i l-am dat seara. In noaptea aia mi-a facut 7 scaune apoase intre ora 2 si 7 dimineata. L-am doftoricit cu ce am stiut mai bn de frica sa nu ajung iar cu el la spital (am mai patit-o in februarie). Acum e mai bn. Are doar un scaun pe zi, dar moale, ceea ce e inbucurator.
Nu pot sa mai tin nici o usa inchisa, a invatat sa le deschida. Macar asa il puteam retine sa nu 8intre in baie sa-l gasesc in WC, dar acum nici o sansa daca nu sunt cu ochii pe el.
Sanatate multa va doresc la toti si toate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
CarlaV spune:
Sorina, deci si voi sunteti veterani, multi ani inainte, sa o tineti tot asa. Noi am impartit pastile dimineata si aspirina seara, azi si maine petrecem cu prietenii, miercuri e ziua socrului si petrecem iar.
Si Larisa deschide usile de o vreme, cel mai mult ii place sa alerge in baie sa bage diverse obiecte in wc sau la bucatarie sa se urce pe masa
. Aseara mi-a adormit in timp ce-i faceam aerosolii.
SoriLea spune:
Da Carla, asa se pare ca suntem veterani.
Al meu nazdravan de un timp il potolesc cu desene animate. Si nu orice, doreste doar Cartea Junglei. Si de multe ori la pranz, dupa ce manca, adormea la masuta lui privind desene
.
Petrecere frumoasa 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
clodyac spune:
buna fetele
carla felicitari si sa fiti sanatosi

lucky extraordinar peisaj
si sara este o dulceata
noi suntem mai bine razvan isi revine
asa ca ma mai linistesc si eu 
in rest nimic nou

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Multumim!
Philip uite ca nici de data asta nu mi-a iesit sa fie "a mea"!
Dar trag nadejde ca in timp o sa-mi semene si mie! Are si de la mine una alata: parul negru, nasul, gurita, barbia, forma fetii! Oricum e o dulce! Are niste gropite adanci in obraji!
Cu sotul seamana la laba piciorului, forma mainilor, forma urechilor si cred ca si formatul ochilor! Culoarea e albastra,dar cred ca se schimba!
SoriLea bine cxa ati scapat de scaunele moi!
Azi am scos fata la aer prima data! Ia placut! Fug ca ma "cheama" fata!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra