Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!
Raspunsuri - Pagina 11
otiliap spune:
buna din nou!!
am intrat repede, atomicul doarme, dar eu inca mai am de facut curatenie.
alynta, aveti activitate, nu glume, pe timp de noapte. mai ai timp sa mai faci si mancare, ordine, etc?? eu una, te admir, sincer. si cred ca nu sunt singura. 
carla, ma bucur sa aud ca e mai bine larisa si nu a fost nevoie de antibiotic. ce homeopate ai folosit?? 
clody, imi pare rau sa aud de otita. si la matei s-a umflat putin la picior dupa vaccin, a tinut cam 7 - 10 zile, dar il tot masam, incetisor, nu neaparat pe pielea goala, ci si cand il tinem n brate, prin pantalonas. ca sa nu se sperie. si nu mi-a dat de inteles ca l-ar durea. multa sanatate!!! 
oana mvt, si eu zic ca si al meu are un metabolism mai rapid. el mananca dimineata fructe, peste zi are inca 2 - 3 mese solide (mancare preparata), seara iaurt ci cereale sau cereale cu lapte. plus ca la somnul de amiaza bea 250 de lapte, iar peste noapte mai bea inca 500 - 650 lapte. are si de unde face caca. ![]()
simpatic foc eduard cu murele. si al meu e fan mure. 
cris, asa e, inca avem multe treziri pe noapte. si inca avem si scancete. probabil si maselutele de jos is pe vine. dar m-am obisnuit.
cred ca daca as dormi toata noaptea, as spune ca ceva nu e in regula.
dar sa nu crezi ca nu vreau sa dorm si eu o noapte cap - coada.
cum s-a acomodat pisicuta?? ce zice mirunelul?? 
otiliap spune:
sori, noi avem doar o masina pe care o ia zilnic sotul la serviciu, ca stam cam la 4 km de oras. cand am nevoie de ceva,imi sun sotul din dotare si-i spun sa ia aia, aia. daca imi mai aduc aminte, il sun iarasi si tot asa. pana ajunge el seara acasa, vorbim de min 10 ori.
il cam stresez, nu??
daca am de mers undeva, imi sun tot sotul, vine acasa si ne ia cu tot cu carut, eu imi rezolv treaba, apoi ne aduce acasa, iar el is i continua treaba. noroc ca are un program fff flexibil. acum, vorbind serios, cred ca ne trebuie cat de curand si a doua masina.
alynta27 spune:
Va promisesem ca povestesc de spitalizare!
In maternitate era curat, saloanele unde am stat erau zugravite curat, renovate! Personalul in general dragut! La sala de nastere am avut noroc ca am nascut singura la ora aceia! Mai era o d-na care avea montata epidurala si a nacut pe la 16. Am inteles ca la 17 nasteau 5 femei deodata: 2 pe mesele ginecologice, 2 pe paturtile din sala de nastere si una pe hol! Spitalul a fost in noaptea aia de garda! Dupa nastere m-a tinut 4 ore intr-un salon de lehuze! Acolo erau femei cu cezariana (a doua zi dupa) cu sonde urinare montate si li se scotea cat am stat acolo! Am vazut atunci ce inseamna sa faci operatie! Eram fresh si ele saracele rezemau peretii, erau albe la fata! Eu de felul meu sunt miloasa- poate exgerez! Dar se miscau asa greu si cu durere faceau orice miscare...
Apoi m-au dus sus la bebe! Acolo nu am stat cu fata in salon! Pe de o parte a fost mai bine! Am putut sa ma odihnesc! Mergeam la 3 ore la alaptat! O admiram pe mititica si o cercetam atenta! Nu-i vazusem manutele, picioarele, nu-i schimbasem nici un scutec! Eram nerabdatoare sa o pup, sa o vad... Cand mergeam la ea aveam masca pe fata, capelina, trebuia sa te speli pe maini, sani-deci strict! Multe mame erau purtatoare de stafilococ si de asta nebunia cu pricina! Apoi a urmat nebunia cu vaccinul anti-rH! Fata are rH-ul pozitiv- foarte bine pentru ea, deci a trebuit sa-mi fac vaccinul! L-am cumparat ca spitalul nu mi l-a acordat! A fost multa umblatura din partea sotului, stres dar a trecut si l-am facut in timp util! Am mobilizat si cateva prietene de pe forum sa caute pe la farmacii, depozite... Penultima zi de spitalizare fata incepea sa se "coloreze"! Bilrubina era 96(maximul fiind de 110 parca)! Asa ca noaptea au bagat-o la lampa UV! A stat cumintica! Plangea inainte sa merg sa o hranesc ca se deshidrata! Asistentele de la copii-cel;e dragute, ma chemau inainte la alaptat ca Maria era o mancacioasa! O intamplare fericita am avut cat am stat internata! Am reintalnit o mamica care in 27iunie 2007 a nacut in acelasi minut cu mine o fetita! Acum pe 14 septembrie 2010 ,dar la ora 7 a nascut 2 baieti gemeni! Coincidenta,nu?!
Am fost tare fericita cand am iesit! Imi era tare dor de baieti si vroiam ACASA! Tati a fost emotionat cand a tinut-o pe Maria in brate pentru prima oara! Baietii au fost fericiti sa o vada! In spital m-a sunat multa lume, dar mai ales prietene de pe forum! Sotul imi zicea zilnica ca si pe mess ma felicita fetele! La maternitate am stat pe acelasi etaj cu Be-one cu care ne-am si vizitat! Cat am stat internata a mai nascut o amica de-a mea!
Otilia fac si mancare si curat! Dar cand nu mai pot le mai las si vraiste... Am noroc ca sotul mananca pranzul la serviciu si la amiaza gastesc pentru mine si baieti! Cum ei mananca ce le convine am un meniu "fix" pentru ei! Curatenie face si sotul cand vine: in special aspira si strange jucarii ca uneori nu ai pe unde calca!
Saptamana asta a fost jalnica! Daca mai am multe ca ea, albesc!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alic spune:
Carla, multi ani fericiti si de-acum incolo!
15 ani...eu sunt la jumatate si tot mi se pare un veac!felicitari!
Alynta, bine ca sunteti acasa, fara stafilococ in dotare...restul le descurcati voi, sunt convinsa!
Otilia, cred ca ma intrebasei ceva in paginile anterioare...dar nu mai gasesc ![]()
Beca, bine sanatoase?
Cris, cat cantareste Miru de-ai trecut-o la categoria grea?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alynta27 spune:
Am mai pus cateva poze! Trebuie sa fac mai multe!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Multumim mult pentru urari, va oferim o feliuta virtuala de tort, ca sa nu strice la silueta. 15 ani, dap, suntem batrani...
Homeopate pentru copii am folosit in functie de simptome, rezultate si modificari urmatoarele: oscillo, homeogene, aconitum, ferum phosphoricum, antimonium tartaricum, kalium bicromicum, phytolacca, beladonna.
luckyblue spune:
Am intrat scurt sa va dau link-ul la cateva poze din Singapore si mai recente cu Sara:
http://picasaweb.google.com/112809904703981245935/Singapore?authkey=Gv1sRgCOHsovupos-rGQ#
Va pup si sanatate multa!
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luckyblue Am intrat scurt sa va dau link-ul la cateva poze din Singapore si mai recente cu Sara: http://picasaweb.google.com/112809904703981245935/Singapore?authkey=Gv1sRgCOHsovupos-rGQ# Va pup si sanatate multa! Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009) |
Am admirat blonduta!
Faine locuri!Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Carla, multi ani fericiti impreuna!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
miruta spune:
Buna seara!
LUCKY...e dulce ,dulce Sara!Imi plac de mor ochii ei!
ALYNTA ...ma bucur ca a trecut saptamana "nebuna".O sa fie mai usor cu ei sanatosi.Vazut bolfosica dulce si Matei cum savureaza papanasii mamei.ceva reteta de papanasi?
CARLA...la multi,multi ani.ma bucur ca ati scapat de antibiotic.
CRIS...poze cu Miru si pisicuta "blonda" .![]()
SORI...e vorba de luni intregi de practica
.si noi tot la 3 stam,nu avem decat o masina ,urc si cobor scarile cu Anto intr-o mana si cu caruciorul in cealalta ,de multe ori si cu o punga mica de cumparaturi sau o jucarie,doua de tras/impins.
OTILIA...tinem pumnii sa ajungeti si voi la 0 treziri pe noapte.
OANA...ce tare e Eduard.

Fetele,eu o sa intru mai rar din pacate pe aici,am inceput munca ,plec dimi la 7 ,ajung pe la 16.15.Sunt necajita ca trebuie sa stau atatea ore despartita de Anto dar e vorba de multi bani .Anto ramane cu bunica acasa,stiu ca e bn ingrijita dar tot doare rau despartirea asta.Poate sunt eu o mama din aia care nu poate taia cordonul ,nu stiu.O sa incerc sa ii dedic ei tot timpul meu liber,desi voi avea destule de facut si in casa cand voi ajunge.
Azi m-a cautat prin casa,m-a strigat dar nu a plans.Cand am intrat pe usa nu mai nimerea sa ajunga in bratele mele.
Va pup .nb