Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris vad ca aveti un nou memru in familie! Trebuie sa fie dragalasa! Cred ca-ti rupe spatele, ca tu esti si cu silueta de felul tau!
SoriLea bine ca s-a terminat izolatia!
David tocmai mi-a zis " Noapte buna" si "te iubesc"("ebec" pe limba lui)!
Somn usor! Merg ca se plimba Matei si vrea nani si nu-si gaseste locul! Fata fornaie si merg sa-i desfund nasucul! Noapte buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am avut intentia de a intra si mai devreme, dar...Razvanici nu m-a lasat la calc, apoi am mers afara, apoi musafiri neasteptati (iar eu cu casa vraiste ). Abia caum am reusit sa ma linistesc. Am facut un dus si ma relaxez putin pe forum inainte de culcare.

Sanatate la toti cei bolnaviori, sa treaca rpd mucii, febra, gatul si ce va mai doare... ca sa treaca.

Multi copilasi bolnaviori acum la inceput de gradi si scoala. Si la noi la bloc sunt ff multi raciti. Incerc pe cat posibil sa-l feresc pe Razvan. Pana acum suntem bn. Si cu somnicul ne impacam bn. Ne-am trezit si cu o maseluta in gura, nici macar nu stiam ca o are daca nu ma uitam intr-una din zile cand plangea (ca vroia sa faca baie - noi tot asa am ramas cu apa)

Cris ai dreptate, si pe mn ma omoara. Cand urc cu el in brate scarile (si stau la et.3), cand ajung la usa nu mai pot nici respira. Acum de o sapt ma chinui ca Christos. Mi-am vandut masina (ca sa-mi iau alta) si pana atunci trebuie sa ma deplasez pe unde am treaba cu una bucata bb dupa mn in carut. Si pe asta trebuie sa-l urc si sa-l cobor 3 etaje . sa vezi ce muschi fac dupa asta (abia astept sa-mi iau masina ca nu mai rezist)

Apropo, fetele care nu au masina sau nu au carnet (si nu au masina la dispozitie 24/24), voi cum va descurcati cu un bb strumf agatat de voi?

Alynta te admir pt faptul cum te descurci cu 3 puiuti . De multe ori cand nu mai pot ma gandesc la tn si ma intreb, ea oare mai poate?!? Dar stiu ca le faci cu dragoste pt cei pe care ii iubesti si atunci nu te mai gandesti cat de greu e (cel putin eu asa gandesc)

Otilia felicitari pt progresul facut cu lapticul. Dar cu trezitul nu ai reusit sa faci nimik, e destul de mult 7-8 treziri. razvan avea 2, rar 3 si ma termina, dar tu...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici..dau calda si tutun

philip imi place tare cum gandesti cu uralele
alynta stii ce se intampla cand se urca buldozerul pe o scandura de lemn??se rupe..asa si eu,ma descentreaza fi-mea cand o mai iau la iubareala in brate ca sa o plimbtocmai de aceea noi incurajam mersul pe jos ca face copanul frumos da,pisicuta e o dragalasa si noi suntem tare incantati de ea,dar mai ales miruna ar dragalasi-o toata ziua voi ce faceti???
sorilea offf si voi la fel cu apa??si noi apa e elementul primordial,ar face baita si cu cea din sticluta eietajul 3??? la mine e un singur etaj si simt cum ma dezintegrez pe la ultimele trepte

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

neata mamici!

cris, saru-mana pt cafea. tarreeee buna.
am intrat sa va salut, ma duc repede sa ma apuc de curatenie. sper sa o termin azi. am vrut casa mare, acu am, dar imi iese pe ochi .
sper sa intru pe la amiaza, cat doarme atomicul meu.

multa sanatate copilasilor bolnaviori!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Badriana, unde are cabinetul dr. ta?
Noi suntem in cautare de pediatru medic de familie.

lA MULTI ANI Philip!!

LA MULTI ANI Ganesha!

PS

aSTA ERA UN MESAJ SCRIS DE IERI, dar mi-a murit internetul si nu am mai apucat sa il trimit.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, iti scriu din amintiri, mie imi plac canapelele de la izamob.ro, sunt si foarte comode. Poti lua direct de la fabrica si ti le aduc in Bucuresti. Am alte link-uri salvate pe celalalt calculator, dar mi-a varsat Lary o cana cu ciocolata pe tastatura si acum e doar de forma.

Multumim pentru urari, inca nu zic hop cu Lary, stau sa vad cum evolueaza si azi. Pana acum, homeopatele si aerosolii par sa-si faca bine treaba. Mie tot nu mi-a trecut gatul, dar starea generala e mai buna.
Dimineata am impartit cu sotul un ceai cu lamaie, el a luat un nurofen si eu o vitamina C in cinstea celor 15 ani de relatie continua (ca aproape 2 ani pana in sept 95 am facut eu figuri...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

POZE

Cum a aparut Printul!

si eu mai tarziu... iertare...

felicitari pentru fetita sanatoasa si frumoasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

POZE

Cum a aparut Printul!

si eu mai tarziu... iertare...

felicitari pentru fetita sanatoasa si frumoasa.

Multumim frumos!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Salutare!
Copii sunt mai bine si sper sa se termine odata cu toate sticlutele de medicamente, aerosoli si antibiotic!
SoriLea mergem inainte ca nu e loc de "plans" prea mult!
Luni cred ca mai vine o data pediatra sa ii vada! Si sper din suflet sa zica ca s-a terminat si-s sanatosi! A zis sa-l mai tin pe David si luni acasa! Noi vroiam sa-l ducem la gradi!
In we mai asteptam doua vizite! Vreau sa scoatem copii sambata afara pe la 3 ,cand ajunge tati! La 5.30 cand vine in cursul saptamanii mi se pare cam rece pentru Maria! Mai ales ca e prima iesire!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Oana, iti scriu din amintiri, mie imi plac canapelele de la izamob.ro, sunt si foarte comode. Poti lua direct de la fabrica si ti le aduc in Bucuresti. Am alte link-uri salvate pe celalalt calculator, dar mi-a varsat Lary o cana cu ciocolata pe tastatura si acum e doar de forma.

Multumim pentru urari, inca nu zic hop cu Lary, stau sa vad cum evolueaza si azi. Pana acum, homeopatele si aerosolii par sa-si faca bine treaba. Mie tot nu mi-a trecut gatul, dar starea generala e mai buna.
Dimineata am impartit cu sotul un ceai cu lamaie, el a luat un nurofen si eu o vitamina C in cinstea celor 15 ani de relatie continua (ca aproape 2 ani pana in sept 95 am facut eu figuri...).

ANIVERSARE PLACUTA CARLA! SA FITI SANATOSI SI SA VA IUBITI MULTTTT!

LA MULTI ANI!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput