Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutareeee...

Sper ca nu ne-ati dat disparuti, dar o perioada am vrut sa ma relaxez, ca a venit mama si mi-a mai luat din griji si nazdravaniciul dupa cap , apoi ne-am apucat de ceva renovari. Si uite asa s-a deranjat toata casa de la un balcon (l-am izolat exterior ca toata iarna imi facea umezeala, am pus si calorifere in interior - sper sa fie mai bn iarna asta)

Am recuperat tot, dar nu mai tin minte mai nimik, deci neuronul meu e varza

ANDREEA si GANESHA, la multi multi ani fericiti cu multa sanatate alaturi de copilasii vostri dragi si de intreaga familie

Fetelor ce observ eu, este ca puisorii vostrii sunt toti la aceeasi greutate, doar Razvan al meu si Mirunica lui Cris sunt la categoria grea...

Vroiam sa mai zic ceva, dar acum nu mai pot ca a venit instalatorul (nu va ganditi la prostii,da?)

Va pupacim pe toti si toate si revenim

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!! scuzati absenta, am tot fost pe drumuri zilele astea.

clody, bine ati revenit!!

andata,

carla, mult spor la reamenajari!! aveti ceva treaba. sa ne spui cum a iesit. voi cum va simtiti?? a trecut raceala??

nicuratze, si-a revenit printesa cu somnul?? noi inca avem suficient de multe treziri pe noapte, uneori si 7 - 8, dar ma bucur ca am mai scazut din cantitatea de lapte - de la 1 litru, la 500 - 600 ml pe noapte. deci, perseveram si poate in curand vom dormi si noi mai bine. despre poze, sotul meu nu e de acord sa punem poze pe net, asa ca ii respect hotararea. poate il voi convinge totusi

cris,

dicirstea, cum va simtiti?? ce fac copiii?? a trecut raceala??

Mergi la inceput

alic, i-a placut sucul de rosii fetei?? si eu am facut suc, nu am pus niciun fel de conservant, dar nu mi-a trecut prin cap sa=i dau.... acu am pe foc un sos pentru pizza si fripturi, din rosii, telina, gogosari, morcovi. sper sa-l termin de fiert pana deseara.
multa bafta la examen!! si lasa morcovii pentru altii!!

lauraoana, pozele sunt super!! ati avut un concediu de vis... puiutul tau e tare, tare simpatic.

narcisica, asa e, te strigam la un moment dat. ma bucur mult ca ai mai trecut pe la noi. s-au rezolvat problemele de sanatate?? ce mai face mihnea?? poate vei intra mai des sa ne povestesti.

clody, cum e razvanel?? sper ca a trecut febra.

philip (andreea), LA MULTI ANI!!! scuze pt intarziere, nu am intrat zilele astea ca nu am avut cum. si sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta!!!

Mergi la inceput

lauraoana, inseamna ca-i place sa calatoreasca, daca doarme. e ff bine asa.

strunfita, ne spui si noua ce schema cu homeopate ii faci andreei??

alynta, te inteleg perfect, caci asa e si matei al meu. el nu stie sa mearga, el stie doar sa alerge. si e asa de cand a inceput sa mearga.
ma bucur ca gaza mica e mai bine. dolofanica.

ganesha, LA MULTI ANI!! si, la fel ca andreei, imi cer scuze de intarziere. sa ai parte de ce e mai bun pe lumea asta, sa te bucuri alaturi de cei dragi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc mult pentru gandurile bune, suntem pe muchie cu antibioticul, inca nu stiu daca o sa-i dau sau nu. Noaptea trecuta a fost alba-alba, gatul ma doare in continuare, neuronii se scurg prin toate orificiile, sper sa ma dreg la un moment dat. Sotul se simte mai bine numai cand ia nurofen, altfel e rau.
Clody, imi pare tare rau, dar e bine ca ati descoperit la timp.
Badriana, imi oare rau pentru problemele voastre, si noi suntem tot cu mucii verzi, s-au mai decolorat de la homeopate, dar tot urati si grosi sunt, de otita si pneumonie ma tem si eu.

M-am linistit si cu greutatea fetei, am vazut ca este mult mai inalta decat fetitele de varsta ei, chiar vreau sa o masor candva, dar am vazut si dupa hainute ca este mai inalta decat era Saby la varsta ei. Si cat timp arata bine, nu prea conteaza dimensiunile.

Mergi la inceput

carla, matei avea 10,3 kg in mai, iar la controlul din august avea 11 kg. dar la cat lapte bea el noaptea... si in plus, toata vara a sta numai afara (cu pauza de la amiaza, de somn) si a mancat ff bine. voi vedea de acum incolo cum va mai pune pe el in conditiile in care i-am scazut la jumatatea cantitatea de lapte si nici nu mai sta asa mult afara. in noiembrie avem urmatorul control.

oana mvt, si matei face destul de des caca, cam de 3 - 4 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla asa e macar stiu cu ce ma lupt

otiliap razvi tot mai face temperatura dar speram sa trecem mai repede peste rau offffff iti multumesc de urare

am uitat sa va spun razvi are 11.3kg si 83 cm

cam atat

ps fetele razvi a facut o umflatura la vaccin nu mare ca o galma pana acum nu mi-a mai facut trebuie sa frec sau il las asa????

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Dici am intrat pe site-ul de la Neoset dar nu am vazut nici un pret. Multumesc pentru sugestii.

Cris ai dreptate, nu cred ca le-ar placea ceva modern sau foarte sofisticat. Eu ma gandeam la un set clasic, canpea si 2 fotolii pe negru sau maro. Nu as vrea sa depaseasca 20 mil.

Otilia, multumesc de raspuns. M-am mai linistit acum, cred ca are el metabolism mai rapid plus ca si mananca foarte mult si e normal sa faca mult. Azi dimineata s-a trezit la 6:20 si a cerut papa, i-am facut o cana de iarut cu cereale pe care a ras-o in 5 minute. La 8 a cerut iar papa si mama i-a dat lapte cu biscuiti, tot cam o cana. Pe la 10 iar trebuie sa ii dea ceva de mancare.

Alynta nici macar nu pot sa imi imaginez cum e cu 3 copii mici. Multa putere si rabdare.

Carla, Clody multa sanatate mititeiilor.

Clody si la Eduard s-a simtit o galma in zona intepaturii, eu nu l-am frecat ca il durea si plangea chiar si daca il atingeam din greseala. S-a retras in 2 zile.

Eduard a mancat mure saptamana trecuta si acum cere mereu: "vea m-u-i-e"

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor,am o pisicutza mica si alba toatae superbaaaaaaaaa si ex murdarici(ca i-am facut baie cu samponel de la dalin) si ex-multi puricoasa(acum mai are vreo 2-3 care trebuie sa-i prind neaparat pana nu pun de-un botez sau nunta ceva ca sa se inmulteasca familionul)si e tare pupacioasa,si nu are mai mult de 3 luni,iar fi-mea e innebunita dupa ea.Am "adoptat-o" din fata unei curti pana sa apuce sa fuga pe sub poarta
Acum e in garaj,la culcusul ei si la laptic

ioana e timp suficient ca sa alegeti un nume
alynta esti de admirateu nu resusec sa fac fata uneori nici macat mirunei,daramite la 3 pici si unul mai mare si mai mofturos(adica sot)..yammi,ce bine suna sosul ala pentru pizza
sorilea cu siguranta o sa fie mai bine,numai sa tineti usa la balcon inchisa totusi si dat drulul la caldurica si acolo ca altfel se face un condesc pe balcon cum n-ai vazut(eu sunt patita)..da-mi voie te rog sa rectific un pic ..CATEGORIA TSUMO ..cel putin pe mine ma rupe de spate daca o iau un pic si imi lungeste mainile de zica ca-s din desenele ci tom si jerry...ce tare bine,nu ne gandim la prostii
otilia 7-8 treziri inca,si acuma????si mai rezisti???eu eram praf in ritmul asta
clody la fel am patit si eu cu miruna la vaccinul de 1 anisor,dar dupa 4 zile de comprese cu apa rece a trecut
oana seturile clasice,din imitatie pile sau tapiterie,sunt la nici macar juma de pretsi tot la practiker am vazut..da o fuga si vezi poate gasesti ceva mai pe gustul lor,moama ce a zis-o dar nu a fost cu intentie,asa ca nu poti fi suparata pe el

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc, multumesc si pt urarile intarziate. de altfel si socrii mei m-au sunat cu o zi intarziere si le-am zis ca priemsc urari tot anul

ana, zicea elena ca lucky e acum pe 26 septembrie.

inca o data sanatate micutilor
fug sa-l iau pe Philip de la scoala

Mergi la inceput