Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
neata fetele,
?? 

??
carla ce fain,va petreceti nu gluma
ce fac fetele??
sorilea cine stie ce o fi in mintea lor de terorizeaza pisicii
promit sa pun si poze cu pisicuta
si
LA MULTI ANI RELUSHA 

!!!!!!!!!!!!!!!!!
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
otiliap spune:
LA MULTI ANI RELUSHA!!!!! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!! 

lucky blue, e si ziua ta azi?? parca asa a scris acum vreo 2 zile philip... daca da, un sincer LA MULTI ANI!!! de la noi, sa dea domnul sa ai parte numai de bucurii!! 

sori, asa e, tot multe treziri avem noaptea. dar, daca ma gandesc ca aveam si 15 - 20 si acum am ajuns la 7 - 8, tot e un progres, nu?? poate pana la creciun vom dormi si noi ca oamenii. 
si noi suntem innebuniti dupa baie. al meu isi baga sticla de lapte, ceai sau ce-o mai fi in ea direct in ureche, lasa sa curga cateva picaturi si apoi spune apa - ba - ba (adica apa - baie - baie). ![]()
alynta, multa bafta pt maine, cand vine dr. pt control. cum se mai simt copiii?? a trecut raceala?? 
clodyac spune:
buna dimi
la multi ani!!! relusha si irina sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasca dorintele

sa aveti o duminica placuta

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
otiliap spune:
alynta, si eu am nascut primul copil tot la cuza voda. si atunci erau conditiile bune, doar ca eu am avut fata cu mine in salon, inca de a doua zi, imediat ce am iesit de la reanimare.
am vazut si pozele. fff expresiva cea cu 2 pitici la lighean. 
alic, te intrebam daca i-a palcut fetei sucul de rosii. iti spuneam ca si eu am facut, dar nu mi-a trecut prin cap sa-i dau. 
carla, multumesc mult ca ai scris homeopatele folosite. cum va simtiti?? 
miruta, multumesc. multa bfta cu serviciul!! noi te asteptam cat mai des posibil. 
cris, da ce grasunica ai tu acolo... un
pt mirunica-grasunica de la matei. ce-i mai dai bun de papa?? 
Relusha spune:
Buna dimineata,
cris, otiliap, clodyac,
multumesc frumos de urari, la fel si voua, precum si tuturor mamicilor, albinutelor si celor dragi....
vad ca nu ne-ati uitat.....
am fost in tara 5 saptamani, fara laptop si in vizite non-stop.... asa ca timp de net, rar si foarte rar....ma pun sa citesc macar capitolul acesta.....
FELICITARI!!! alynta, bun venit Maria!!!
noi suntem bine, Radoze nu merge, alearga, trebuie sa fim cu ochii pe el tot timpul, la vorbit nu stam foarte bine, dar mai are timp, in schimb intelege tot ce ii spui, doar ca face cand are el chef... burtica creste, am deja 26 de saptamani, multumesc la DD ca ma simt bine si ma pot ocupa de Radoze....
si acuma sa va cinstesc si eu cu ceva bun.... 

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
16+
Relusha spune:
am actualizat si semnatura ![]()
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
26+
otiliap spune:
carla, cat mai multi ani impreuna!! inca o data, casa de piatra!!! distractie placuta!!! 

sori, pai se impune sa va luati macar o masina cat mai curand.
noi am sarbatorit in iunie 13 ani de la casatorie.
felicitari pt cele 13 kg ale lui razvanel. si eu i-am luat prin primavara carut tip umbrela si e mult mai usor si mai comod.
si matei deschide usile la camera de vreo 2 luni, dar acum eu le incui. sa ma vezi cand is grabita si vreau sa intru in debara sa iau ceva si ma izbesc de usa...iar ea saraca e incuiata...

clody, multa sanatate!! 
relusha, te asteptam cat mai des pe la noi sa ne mai povestesti despre voi. v-ati gandit la nume??? 
lucky, pozele sunt superbe, iar printesa si mai si!! 
otiliap spune:
meniul de azi
6,30 - 250 ml lapte
dimineata - banana cu prune si cereale
amiaza - peste cu orez si legume
la somn - 250 ml lapte
dupa amiaza - mancarica de mazare cu ficatei de pui
seara - un iaurt cu biscuite sau cereale
la somn - lapte
peste zi mai ronataie ceva fursecuri (andata, multumesc inca o data pt reteta, e ff buna), struguri, rosii (ii plac ff mult).
beca, nu stiu daca ai citit in urma, te-am rugat, daca se poate, sa mai scrii o data magazinele homeopate online, ca vreau sa fac comanda. nu mai stiu in ce capitol mi le-ai spus, si am pierdut hartia in care le-am notat. 
CarlaV spune:
Relusha, la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o sarcina superba si o nastere pe masura!
Lucky, la multi ani, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sunteti o familie foarte frumoasa.
Oana_MVT, iti scriu aici niste site-uri de pe care mi-au placut mie coltarele, dar sunt si canapele clasice cu fotolii: www. mobdeco. ro , www. selectsofa. ro , www. canapele-ddp. ro .
cris_82 spune:
otilia ce tare ai fost cu dormitul pana la craciun
;pai acum doar ce a papat paine prajita cu unt si gem de capsuna si putin ceai de menta de la mami ca ieri mi-a facut 3 scaune si alae moi
asa ca incerc sa o reglez cu "naturiste"
,si cum ziceam..la pranz papam gratar de pui cu piure de cartofi si deseara mamaliguta su branza si smantana,iar cand o pun in patut la nani un bibe cu lapte![]()
relusha cum sa te uitam??
imi pare rau ca a fost cu intarziere
ieri am fost prea setata pe treba si uitasi![]()
ce mare e burtica
mai spune-ne si tu de radoze mexicanul ce mai face
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR