Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

maine-i luna plina, nu se recomnda sa faceti yoga!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Serios???
De ce?
Of, ce ne-am face noi fara tine

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

good night girls, eu ma bag la un film cu niste struguri de data asta..am turbat total,fara ceva de rontait nu mai pot sa ma uit la niciun film si decat sa bag iar sticks-uri,alune si bere zic mai bine struguri..daca nu ar fi Shaun, as fi un om distrus cu stilul meu turbat..o pup pe muma=sa si o iubesc:-))

nici mie nu imi place tenul meu, de fapt nu imi place pielea mea cu tot tacamul, pentru ca e foarte sensibila, ma umplu de te miri ce iritatii si dracovenii din senin, bleahhh

gata, i'm out

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Intru si eu in clubul celor care isi urasc tenul. Deus, exact asa sunt si eu, ca maimuta in oglinda hahahahah . Am o gramada de cratere, gaurele, riduri si pete ce mi se trag de la o istorie lunga de acnee nasoala cate a indurat tenul meu nici eu nu mai stiu Acuma sunt pe Retin-A si incep sa vad imbunatatiri cam dupa 2 luni de tratament. A mai ajutat si faptul ca am renuntat la fumat, cafea, sucuri acidulate si beau numai apa si mananc mai curat. Macar nu mai sunt asa complexata .. partea buna e ca sunt experta in machiaj corector

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Buna seara fetili..sau dimineata ca e ora 1 la mine. De ce nu dorm io..ca ma ia grija sa vad ce s-a mai discutat aici cat am fost eu pe plantatie

Lumi, welcome back!

Iulix, Hannen da' voi unde v-ati ascuns??

Sa va zic ce revelatie am avut eu acu 5 minute la dush...eu nu mananc legume!!!! Adica, mananc...de 2-3 ori pe saptamana..si si atunci castraveti sau rosii..altceva e kk la mine. De acum incolo trebuie sa ma fortez sa bag macar 1 leguma/zi! Fructe manac zilnic..ff variat.

Asa ca acu lovesc o salata cu rosii, castraveti, neste vinete si fasiute de salata verde...

Elena si Deus..daca ati vedea tenul meu acum..n-ati mai zice de-al vostru..am niste monstruleti de cosuri...groaznic! De la 13 ani ma chinui cu ele...si nimic nu functioneaza. Ca norocu' am un fond de ten bun.

Maine sper sa fac niste plyo..daca azi nu mi s-a aratat..

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui eloise

Trec si eu in fuga sa va anunt ca ... m-am indragostit! De Yoga! Wow! E o experienta cu totul deosebita si ma intreb cum am trait pina acum o viata fara asta . Concret: de 3 zile fac programul Power yoga total body workout si e minunat, abia astept sa vina momentul in care sa-mi fac ora de exercitii. Am gasit pe net si o instructoare de yoga care mi-a placut: Sadie Nardini. Are multe filmulete pe youtube si un corp incredibil :-).

In rest toate bune la mine. Noapte buna!

La asa reclamaMa tenteaza si pe mine.Mai ales ca stau cu nervii mai mult pe pereti.Poate ma calmez si eu. :)

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

helloooo, hello everybody in the casa mare..cam slaba activitate mai fomeilor

azi sunt freshhhh, am dormit si eu 9 ore pentru prima data in 7 zile..
am muncit ca migu' 7 zile la rand, doar cu 3-5-6 ore de somn maxim..toata lumea la munca complimente peste complimente "ce tratamente faci tu, ca arati mai tanara pe zi ce trece" ( de ce nu primesc asa multe complimente cand ma simt eu super fresh??), iar raspunsul meu "mananc prost si dorm putin"
ma rog, cu mancarea nu as zice chiar prost, in procent de 70% sanatos, restul de 30% d-ale carnavalului, o berica, o pizza, o aluna, o atentie..

cu sportul..nahhh, la mine se stie, e lege si ordine, daca nu 7 din 7 zile, 6 din 7 absolut
deja la mine o zi fara sport e ca o zi fara cafea,ametita,zapacita,fara vlaga si cum fara cafea nici nu vreau si nici nu pot sa traiesc, nici fara sport nu se mai poate si nici nu intentionez sa testez vreuna din variante:-))

in afara de sport si munca, citesc(vreo 4-5 carti ca deja incep sa incurc itele),animale,copaci, un oltean 'stresant' pe cap( a rarit si el painea de o luna, mananca mai mult fructe,legume, mai executa si bullshit-uri cand mananc eu,ca e pofticios deh, dar important este ca a slabit aproape 4 kg si sport face cam de 3-4 ori pe sapt)

azi tre sa mai si gatesc ca nu am mai facut sportul asta de ceva timp si parca simt nevoia..o sa prestez o ciorbita din perisoare de pui si o mazare cu piept de pui

Hannen, hai maaaa revino( fa-te ca ma vezi numa' pe mine:-)) ) eu te astept cu raportul ca nu ne-am chinuit atata sa il descarci pe Shaun si sa nu stiu si eu cum,cat si in cel fel te lesina baiatul ala, pentru ca vreau sa te lesine, la modul bun draga mea

Deus multi, multi..mi-esti draga tare si sa-ti traiasca soacra

in rest, pe toata lumea

mai tarliu vin cu raportul sportiv..azi am forta si inca ceva, vedem..

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Ma bucur sa mai aud despre tine
Hannen e bine.Saluta pe toata lumea si va

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Buna dimineata,

De ieri am inceput un pic de banda.Program injumatatit.Ca o saptamana nu am erusit sa fac nimic din pricina migrenelor.

Am fost la dentist si am discutat cu el.El crede ca din pricina infectiei au aparut migrenele.E mult de povestit si explicat.Mi-a dat sa continui antibiotic si de atunci nu ma mai doare atat de tare.

Totusi ieri cat am alergat pe banda,incepuse sa ma doara din nou.

Raport mancare ieri:

D:fresh+lapte soia si o felie paine
P:un ou fiert,rosii,castraveti,doua bucatele de carne pui la gratar.
C:am uitat sa mananc si cand mi-am amintit m-a luat lenea,am mancat jumatate felie paine.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

Nikole You may be familiar with the caution "Avoid practicing yoga on the full or new moon!" This tradition of observing "moon days" stems from the belief in the Ashtanga system that practicing at either extreme of the lunar cycle leaves you vulnerable to injury. One theory is that because the body consists mainly of water, you are affected, like the ocean's tides, by the moon: On full-moon days the pull of the moon is so strong that your prana (life force) moves upward, leaving you feeling headstrong and liable to push yourself beyond your limits; on new-moon days, the pull of the moon is so diminished that you find yourself lacking motivation. The ultimate time to practice, then, is during the middle of the lunar cycle, when the moon is a half circle and your prana is balanced. You can observe for yourself if this is true. Regardless, conceiving of the moon this way can provide helpful imagery for Parivrtta Ardha Chandrasana.

ma pregatesc de job sper sa aveti/avem o zi frumosa, fara stress

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata', imi pica ochii-n gura dar nici ca as dormi..mi-e foame de fapt, cu strugurii aia de aseara nu prea a tinut vrajeala:-)))
astept sa imi termin cafeaua si apoi execut o gramada de salata de vinete cu paine neagra, ca mi-e o poftaaaa

Deus, poate stii sau poate nu, dar oricum eu iti spun..ciupercuta aia dupa 20 de zile tre' lasata la odihna, timp de 10 zile intr-un borcan cu apa la frigider..eu nu am stiut, trecuse o luna pana sa o bag in pauza, ca maica-mea a omis acest aspect, se astepta sa citesc in stele:-))
si cred ca de la kefirul asta, ca nu stiu de la ce altceva, mi s-au mai estompat petele de sub ochi, se mai vad fara machiaj, dar cu fond de ten spre deloc

Pearl vad ca si tu tot la dus ai revelatii:-))) si eu-s la fel, acolo trag cele mai bune concluzii si iau cele mai bune decizii, o fi din cauza ca sunt relaxata total si mi se deschid neuronii ca porii de pe corp

si apropos de decizii...la anul vreau sa fac un bebe
e frumoasa viata asta fara angajamente si batai de cap, dar e goala si neimplinita parca

revin cu raportul mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lumi, felicitari pt. decizie! La dr ai ajuns?

Eu de astazi sunt medic, cu acte in regulaaaaaaaaaaaaaaaa
Am avut azi prezentarea de licenta, si am incheiat-o cu tot.
Chiar ma gandeam ca de acum daca ma intreaba cineva cu ce ma ocup zic "medic"

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput