Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

pt XIO! Felicitari!!!!

Tocmai mi-am exterminat ( ca sa zic asa..) fesierii...acum ma bag la un abb ripper. It's good to be back!!!

Conform programului "ziua si leguma', azi am mancat la micul dejun sandvish cu cascaval si 2 rosii. Snack: lebenitza.

Revin cu raportul complet mai pe seara.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hopa, deci de azi esti don'soara doctor Xio..felicitari, ce specialitate ti=ai ales??

eu nu am fost la control, nu am avut timp nici sa mor..mai stau si luna asta sa vad cum decurge treaba, acum iau pastilele la o ora cam fixa si tinand cont ca nu am altfel de probleme, dureri, scurgeri anormale sau mai stiu eu,ar trebui sa fie totul in regula

luna trecuta nu doar ca le-am luat la distanta de ore bune, dar am si luat 2 intr-o zi din greseala

oricum va trebui sa merg la un moment dat sa imi fac controale mai amanuntite, daca tot vreau sa fac pasul decisiv

la anul pe vremea asta, s-ar putea sa ma vedeti cum vin cu raportul sportiv si cu burta la gura
oricum deja mi=am facut planul, mai mult de 13 kg nu intra in discutie sa iau, bine si 13 kg mi se pare enorm, dar nah zic vreo 3-4 copilul, cate o mai avea si placenta, mai raman si eu cu cateva, maxim 6 sper...
ehhhhhhh, pana atunci ma apuc eu de sport ca deja o dau in diverse

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

pentru Elena r..vezi ca te cata Hannen pe mail, zice sa mai bagi ochiul la inbox colo

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

pentru Elena r..vezi ca te cata Hannen pe mail, zice sa mai bagi ochiul la inbox colo

Da da,mi-a spus si mie.Elena yo've got e-mail

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Lumi, felicitari pt. decizie! La dr ai ajuns?

Eu de astazi sunt medic, cu acte in regulaaaaaaaaaaaaaaaa
Am avut azi prezentarea de licenta, si am incheiat-o cu tot.
Chiar ma gandeam ca de acum daca ma intreaba cineva cu ce ma ocup zic "medic"

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Felicitari mai!Asta da realizare!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

gata si eu
1 ora cu Shaun-Max interval circuit
45 de min cu Brett-Total body ceva.. e grele tare, nu mai stiu:-)))

si raportez si pentru Hannen
50 de min greutati cu Shaun

cica i=au dat astia un rol in urmatoare serie Rambo si tre' sa faca muschi seriosi, are multi inamici p'acolo de dovedit:-))))

am fugeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu am simtul proprietatii prea dezvoltat...mi-s mandra de tine XIO de mi se umezesc ochii de emotie....BRAVOOOO!!!!![cheers[
Haideti oameni buni sa bem o sampanie, un vin, sa sarbatorim!!!

Eu am dormit ca tuta pana la 10:30, merg sa-mi fac un fresh, sa am si eu un ten mai luminos(desi in directia asta mi-am zis ca ma apuc sa-mi fac eu cosmeticele mele, in fct. de mai noile nevoi ale pielii, imi trebuie intai ustensile si bani de ingrediente, dar viseeeeezzzz la ceva personalizat, propriu si unic)cred ca azi o sa fie...ginger, patrunjel, lamaie, mar.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Termin si eu treaba si ma bag la cardio . Maine sala , ca mi-s dragi fiarele.

Lumi, si eu visez sa fac un bebe la anu'. Oare are Shaun program pentru gravide?

Hannen,cum iti place Shaun? Si de ce nu ne mai onorezi cu prezenta?

Xio, felicitari, dai de baut!

Deus, ne-ai lasat cu ochii in soare cu pozele alea...

Mergi la inceput

Puskin, nu are turbatu' d=astea de gravide
dar ne descurcam noi, cu pilates,ball workouts, tae bo, una alta..
pe mine de m-or tine balamalele si pana cand m-or tine o sa fac si Insanity mai batraneste asa, daca imi da voie si medicul bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna ziua,

Fetelor, multumesc de atentionare! chiar nu am mai intrat pe gmail de ceva vreme si nici aici de la servici nu pot, asa ca ii raspund lui Hannen cand ajung acasa

Xio, felicitari pt reusita!

Iulix, tu pe unde umbli??

Lumi, daca nu ai fost la control mai mult de un an, e musai sa mergi. Chiar daca nu mai ai nimic.. Valabil pt toata lumea de altfel

Ieri n-avui timp de sport ca am bananait toata ziua. Am fost si la un shopping scurt si mi-am achizitionat un sutien de sport de care sunt tare mandra! o sa il probez azi la bootcamp. Cred ca e diferenta mare sa exerzezi cu un sutien adecvat si nu cu cele regulare, plus sunt si mai usor de spalat.

Va pup, o zi sportiva la toata lumea

Mergi la inceput