Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Nah...am facut si abb ripper! ma simt bineeee

Pranz: peste la cuptor cu ciupercute si mujdei. Desert: 3 Oreos cu juma de pahar de lapte

De maine voi fi in concediu 1 saptamana..si ma bag iar la program mai lung de sport. Si daca nu am facut 4 zile, se simte pauza..

Plec la epilat cu ceara, va

P. S...Iuuuuuliiiiiiix....unde te-ai ascuns??

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

M-ati strigat???
In sfarsit ma simt si eu ca un om in sec. XXI. (adica langa PC).
Intai trebuia sa incep cu buna seara si eu ca omul civilizat. Am fost f. f. ocupata si n-am avut timp nici sa respir cu meseriasii la balcon si aseara cand sa aprind calc. nu stiu ce s-a stricat pe la transformator si nu am putut deschide calc. pana acum. Acum sa trec la subiect.
Am auzit de ceva poze de la d-na Deus???
Xio felicitari!!!! Bravo pt. reusita!!! Ma bucur pt. tine.
Luminita welcome back!!! Imi era dor de tine!
Pearl concediu placut si odihnitor!!
Elena un sutien sport mi-ar trebui si mie. Hmm ar cam trebui sa incep sa caut.
Mai fetelor da' aveti ganduri mari cu copilasi la anul!! Si eu voiam un bebelin dar la cum sunt vremurile...
Ca sa ma laud... azi am facut o bunatate de peste (pangasius) ca eu numai de ala mananc cu crema de branza (branza de regim cu pesmet si coaja de lamaie si condimente pt. peste) in tigaie ca nu am avut timp de cuptor cu garnitura de cartofi natur si ciupercute. O bunatate!! Si pt. ca a fost asa yuummmyyy m-am gandit sa introduc o zi de peste/sapt. Cu sportul stau bine; sala cand am timp sau acasa.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Intru si eu in clubul celor care nu isi iubesc tenul. Al meu pe langa faptul ca e mixt mai are si niste semne de la cosuri care nu trec cu nimic si mai nou ma lupt cu alte cosuri care sunt mai incapatanate ca niciodata. Nu se dau duse cu nimic. Iar cand se apropie perioada nefasta zici ca sunt bombardata. Noroc cu fondurile astea de ten ca altfel cred ca ajungeam la balamuc.
Baby ce weekend super ai avut!!
Elena ce competitie nice ati inceput!!! Sa fii pe rimul loc la sfarsit, da??
Luminita imi place semnatura ta!!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

lasa Iulia ca ai timp si de copii, mai copilareste un pic..
cat despre finante niciodata nu cred ca o sa fie timpul potrivit..noi tot asa am amanat, ca sa luam casa(asta e un lucru bun,dar ca idee), ca sa mai strangem bani, ca bla bla si iaca pana o sa si nasc probabil ajung la 32 de ani si bani tot nu sa fie suficienti, iar daca mai stau mult pe ganduri posibil sa il duc la gradi in baston:-)))

ma bag la un film cu crocodili mancaciosi, vreo porcarie probabil:-))), dar nu am chef de ceva prea serios
astept cu nerabdare Inception si Resident evil

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

neata', imi pica ochii-n gura dar nici ca as dormi..mi-e foame de fapt, cu strugurii aia de aseara nu prea a tinut vrajeala:-)))
astept sa imi termin cafeaua si apoi execut o gramada de salata de vinete cu paine neagra, ca mi-e o poftaaaa

Deus, poate stii sau poate nu, dar oricum eu iti spun..ciupercuta aia dupa 20 de zile tre' lasata la odihna, timp de 10 zile intr-un borcan cu apa la frigider..eu nu am stiut, trecuse o luna pana sa o bag in pauza, ca maica-mea a omis acest aspect, se astepta sa citesc in stele:-))
si cred ca de la kefirul asta, ca nu stiu de la ce altceva, mi s-au mai estompat petele de sub ochi, se mai vad fara machiaj, dar cu fond de ten spre deloc

Pearl vad ca si tu tot la dus ai revelatii:-))) si eu-s la fel, acolo trag cele mai bune concluzii si iau cele mai bune decizii, o fi din cauza ca sunt relaxata total si mi se deschid neuronii ca porii de pe corp

si apropos de decizii...la anul vreau sa fac un bebe
e frumoasa viata asta fara angajamente si batai de cap, dar e goala si neimplinita parca

revin cu raportul mai tarziu...

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

mersi Lumi, o sa o pun la odihna...eu sunt cam cu 500 ml de kefir zilnic:-)

buna treaba cu bebe:-) sa nu uiti sa iei acid folic inainte sa ramai insarcinata! asculta la Xio si mergi inainte la un medic:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Luminita ai dreptate. Cred ca o sa mai copilaresc desi mereu am vrut sa am copii tinerica fiind. Vizionare placuta!!! De banii nici nu mai vorbesc ca astia niciodata nu se ajung...

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Lumi, felicitari pt. decizie! La dr ai ajuns?

Eu de astazi sunt medic, cu acte in regulaaaaaaaaaaaaaaaa
Am avut azi prezentarea de licenta, si am incheiat-o cu tot.
Chiar ma gandeam ca de acum daca ma intreaba cineva cu ce ma ocup zic "medic"

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Felicitari iti doresc sa-ti aduca multe satisfactii acesta profesie si sa o faci din suflet

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Eu am simtul proprietatii prea dezvoltat...mi-s mandra de tine XIO de mi se umezesc ochii de emotie....BRAVOOOO!!!!![cheers[
Haideti oameni buni sa bem o sampanie, un vin, sa sarbatorim!!!

Eu am dormit ca tuta pana la 10:30, merg sa-mi fac un fresh, sa am si eu un ten mai luminos(desi in directia asta mi-am zis ca ma apuc sa-mi fac eu cosmeticele mele, in fct. de mai noile nevoi ale pielii, imi trebuie intai ustensile si bani de ingrediente, dar viseeeeezzzz la ceva personalizat, propriu si unic)cred ca azi o sa fie...ginger, patrunjel, lamaie, mar.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

intr-adevar de la un fresh mare/zi, kefir/apa multa si un fond de ten/crema de la Vichy ai tenul luminos:-) al meu toata lumea-l laudahttp://www.vichy.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

raportez ca mi-e somn si azi dorm 8 ore...nu ma intereseaza nimic, maine vreau sa fiu ca un tantar de sprintena:-)))

ce toamna frumoasa!

am baut acuma un kefir mare, imi bolboroseste burta intr-o veselie:-)
urmeaza o supa crema de legume si nani...ma simt bine

Va

Hannen de ce este suparata? de ce nu mai intra la noi?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nu am incercat niciodata vichy!
dintre chimicale am ales Clinique si Avene, insa mai nou vreau sa-mi fac singura cosmeticele din ierburi chinezesti,vreau sa incerc usor usor, niste formule pe care le am de mult timp in vedere, dar nu am avut nici instrumente, nici materie prima.

Oricum cred sincer ca sanatatea/ frumusetea vine in proportie de 90% din interior.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput