Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Lumi, ce ma bucur sa te "vad" . Sa stii ca ma tin cu dintii de Shaun, ne intalnim cam de 3 ori pe saptamana .

Deus, astept si eu poze.

Baby, ai promis ca vii cu povesti si ne-ai lasat cu ochii in soare.

Sa mai scriu si eu ce mananc. Ieri de exemplu:
Mic dejun : 1 mar, 2 prune,iaurt, seminte de in, migdale si caju
Pranz: ton la gratar, mancare de legume ( vinete, ceapa, ardei)
Gustare: iaurt, afine congelate,proteina, stevia
M4: 2 oua fierte,urda, un pic de slana,salata din rosie, castravete, ardei, ceapa

Azi am program cu Shaun, nu stiu ce, dar vad eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Neata,

Lumi, ce ma bucur sa te "vad" . Sa stii ca ma tin cu dintii de Shaun, ne intalnim cam de 3 ori pe saptamana .

Deus, astept si eu poze.

Baby, ai promis ca vii cu povesti si ne-ai lasat cu ochii in soare.

Sa mai scriu si eu ce mananc. Ieri de exemplu:
Mic dejun : 1 mar, 2 prune,iaurt, seminte de in, migdale si caju
Pranz: ton la gratar, mancare de legume ( vinete, ceapa, ardei)
Gustare: iaurt, afine congelate,proteina, stevia
M4: 2 oua fierte,urda, un pic de slana,salata din rosie, castravete, ardei, ceapa

Azi am program cu Shaun, nu stiu ce, dar vad eu .

slanina????? ce fain ai scris

Lumi ma bucur ca esti bine si in forta! mai bei kefir? eu beau zilnic

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Da, slanina . Am primit un pic de la cineva de la tara, e "curata" si foarte gustoasa. Mai bag asa cate 1 feliuta transparenta din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Puskin bravoooos

Deus, da beau in fiecare zi kefir..poate d-aci mi se trage intinerirea asta de care ma lauda toata lumea

ma apuc de sporturi extreme

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

40 de min greutati cu Chalene si 30 de min Cardio recovery cu Shaun

Cardio recovery mi se pare cel mai bun exercitiu pentru muschii de la picioare..ador muschii la picioare, nu foarte exagerati, dar sa se vada ca faci sport serios

ma apuc de mancare

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

40 minute de core cardio & balance, azi mai batraneste asa ca e prima zi de ciclu.

Lumi, si mie imi place cardio recovery. Spor la gateala, ma paste si pe mine diseara cand vin de la cumparaturi. Sau poate nu, ca mai am cate ceva pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut salut!!!

Mda, cam cu okii-n soare va lasasi, da' nu intentionat ...n-avui timp nici de mine!
!
First of: Wrlcome back Lumi!!!! Si eu ti-am simtit dorul tare!

Mmmm vreau sa zic ca Deus arata traznet...da' nu suna bine daca ne tot complimentam asa reciproc ...acum serios, schimbarea nu e foarte mare, dar scoate foarte tare in evidenta pe de-o parte parul care e de niste bucle demne de invidiat, si pe de alta parte trasaturile fetei si culoarea aia sanatoasa a tenului...e beton, da' mai bine sa puna si o poza doua sa vedeti...ma chinui aici sa descriu...

Cat despre Herculane...nu am facut poze.
Ce am facut: am incercat 6 trasee...am ras copios deoarece toate au nume de animale: mielu', scorpion, anaconda, fluturasul de stanca, vipera in..sau cu?!?!?...picioare...aaa, ultimul s-a chemat hercules, deci nu animal. Bun. Din astea 6 am facut 3 onsight, adica m-am dat pe ele si m-am dus pana sus din prima(vipera, hercules si fluturasul). Restul 3 asa: anaconda e mega greu, l-am facut pana sus dar numai miscarile, ca m-am lasat in coarda de cel putin 5-6 ori)...apoi mielu' am crezut ca mor de ciuda...o singura miscare nu mi-a iesit si a trebuit sa ma las in coarda...apoi am mers pana su dar nu am mai avut timp sa il reincep din nou...iar scorpion nu mi-a placut tare mult asa ca nu am mers pana sus de plictis si pt ca aveam in aceeasi zi inca vreo 2 in program. Am incercat si un al 7-lea traseu dar doar a intrat in el si mi s-a parut tare greu...nu era de mine.

Va las ca m-am intins...all in a fost mega tare la herculane. Niste energii pozitive...pfuai...nu dejaba face misa nu stiu ce spirale de integrare in absolut pe acolo pe la herculane. Stie misa ce stie! Parol!

Ton sur ton cu misa va doresc cat mai multe experiente transcedental transfiguratorii...sportive, evident
!!!!!

Va pup dragelor

p.s. in rest merg la ora 12 la sala la tae-bo luni, miercuri si vineri si la step marti si joi...si dupa ele la stretching sau la fitness yoga, depinde ce are Deus in program...si in + luni si marti e sala de escalda, miercuri pauza joi si vineri sala de escalada si weekendul in natura la cocotz...sala de escalada s eintampla in jur de 8 seara

Aaaa si maca powder rockzzzzz!! Deus, guarana cum se prezinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

bun revenit, Lumi spor la odihna ca la sport vad ca ai bravo!
MD: fulgi de ovaz, lapte, pudra in, mure, seminte susan
Snack: crackers integrali cu unt arahide
Pranz: ca ieri plus ton
Snack: cateva alune& un patratel mic cioco neagra85%
sper sa ajung acasa devreme sa trag niste sport. avem de luat niste podea pt pod.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ooooo.. lume noua!!! Lumi, bun revenit! Am remarcat noua semnatura, f tare si adevarata! Eu cu muschii de la picioare nu sunt prietena deloc!! Am niste gambe de fotbalist de pe vremea cand eram karatista infocata nu pot purta fuste scurte in nici un caz .. asta este!

Eu executai bootcampul aseara si o ciorba de legume pe langa mazarea cu pui de luni. Iubesc mazarea!!! daca as putea manca numai mazare, fasole verde si loboda (de care mi-e un dor de nu mai pot ) as fi cea mai fericita!

Baby, tare de tot weekendul tau la Herculane!! Imi place si mie tare mult statiunea, am fost de cateva ori cand eram mica deci nu stiu cum arata recent, dar trebuie sa fie tare frumos. Mai am cateva alte statiuni pe care le port in suflet cu drag, printre care Caciulata, Vatra Dornei si Sangeorz Bai, pe langa cele de la mare (dar care s-au schimbat radical intre timp)

Pupici si spor la sport!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Trebuie sa fac si eu ceva cu Shaun asta sa vad ce si cum...tot stau pe tusa :-)

Baby esti draguta, nu stiu ce vedeti voi la tenul meu ca eu il vad nasol...si-s ca maimuta in oglinda sa-l picalesc zilnic:-))) mi-a mai spus tipa de la gimnastica medicala ca se vede ca beau cate 500 ml de suc natural zilnic ca tenul meu este stralucitor! eu una vad ca-s batrana la ten:-)))

sunt franta, franta, franta, ma dor toate de parca sunt cel mai lenes om de pe planeta:-)ma duc la nani sa ma incarc cu energie:-)

maine-i luna plina, nu se recomnda sa faceti yoga!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput