Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Seara buna,

am fost la sala si am facut exercitii cu greutati pentru toate grupele musculare. Aproximativ 50 minute.

Acum ma bag la un film.

Elena, Ema, ma bucur ca vi s-a parut interesant articolul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am revenit acasa...obosita:-)
am fost, m-am vopsit un roscat frumos si mi-am pus niste suvite rosii:-)
sa vad cum o sa fac si poza:-) tot creata si cu parul lung, transformarea nu-i radicala, pur si simplu arata bine parul

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

No servus!

1. Pt Deus: PO-ZEEEE, PO-ZE!!!!

2. Vreau sa ma plang si io cuiva ca am o saptamana de kko. Lucru, somn, lucru, somn..ce sport frate, ca nici vasele nu am vreme sa mi le spal! Maine am stand-by (aka shed acasa si daca au nevoie de mine ma suna)...si sper sa nu ma sune, si sa reusesc sa fac ceva miscare, ca ii duc dorul la tony

Cu mancarea nu va zic, am mancat ce am apucat..de gatit - cine are vreme. Ma razbun acuma pe 2 pere..

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Elena, da am sac de box, nu atarnat. e super sa tragi pumni si eu mi-am dorit sa am diverse chestii de sport la casa mea. nu prea am loc totusi.
asa ca am prestat banda, sport cu greutati si boxat un pic. imediat dupa sport 50gr iaurt gras grecesc.
sa-ti fie de bine, Deus. pozici.
Pearl, odihna placuta. sper sa nu te sune sa mergi la munca. stiu cum e ca sotul e oncall 1 data la 2 sapt, e f naspa.
Cina: ciorbica de legume cu orez. baut zeama si mancat grosul cu o lingura de pesto rosu.
fug la odihna, intai culcat copil& poveste. si apoi o carte cred.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Trec si eu in fuga sa va anunt ca ... m-am indragostit! De Yoga! Wow! E o experienta cu totul deosebita si ma intreb cum am trait pina acum o viata fara asta . Concret: de 3 zile fac programul Power yoga total body workout si e minunat, abia astept sa vina momentul in care sa-mi fac ora de exercitii. Am gasit pe net si o instructoare de yoga care mi-a placut: Sadie Nardini. Are multe filmulete pe youtube si un corp incredibil :-).

In rest toate bune la mine. Noapte buna!

Mergi la inceput

eloise ai dreptate...yoga este un vis, iti da o stare mirifica! si eu sunt topita dupa ea, am deja mai multe dvd-uri, doar timp sa am ca le-as face pe toate zilnic:-))))

incerc sa fac maine poze, poate se si vede ceva:-) suvitele rosii sunt subtirele...va poate spune Baby cu care m-am vazut azi

Apropo, Baby asta, este foarte tare!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Buna dimineata

raportez, un pahar urias cu apa si lamaie, o cafea si ma pregatesc de job.

Azi este ziua soacrei...mergem la masa

Lumi mi-e dor de tine
Hannen cum este dupa post revenirea

Allure ceva pont pt coloana cervicala, ceva exercitiu miraculos sa ma trezesc cu ea fresh nu tare ca si de tabla? please

Vasi va doresc o zi frumoasa

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Va pup, fetelor..is numa in trecere ca merg la munca...

Las' ca vine concediul...si numa sport & plaja fac!!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Revin, tot pe fuga.

Baby, astept si eu poze de la cocotz :-). Tre sa fie o experienta foarte speciala.

Nikole, ce mai faci? Sper ca cel putin binisor . Nu stiu ce sa spun despre intreruperea tratamentului, e drept totusi ca trebuie sa o intarci intii. S-a mai obisnuit Luana cu formula? Tu cum te mai simti? Inceraca sa faci rost zilnic de o jumatate de ora-o ora doar pentru tine, sa te aduni, linistesti, sa faci yoga. Asta pina reiei tratamentul si incepi terapia.

Pearl, ce fain ca la tine abia de-acum vine concediul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

helloooo, hello everybody in the casa mare..cam slaba activitate mai fomeilor

azi sunt freshhhh, am dormit si eu 9 ore pentru prima data in 7 zile..
am muncit ca migu' 7 zile la rand, doar cu 3-5-6 ore de somn maxim..toata lumea la munca complimente peste complimente "ce tratamente faci tu, ca arati mai tanara pe zi ce trece" ( de ce nu primesc asa multe complimente cand ma simt eu super fresh??), iar raspunsul meu "mananc prost si dorm putin"
ma rog, cu mancarea nu as zice chiar prost, in procent de 70% sanatos, restul de 30% d-ale carnavalului, o berica, o pizza, o aluna, o atentie..

cu sportul..nahhh, la mine se stie, e lege si ordine, daca nu 7 din 7 zile, 6 din 7 absolut
deja la mine o zi fara sport e ca o zi fara cafea,ametita,zapacita,fara vlaga si cum fara cafea nici nu vreau si nici nu pot sa traiesc, nici fara sport nu se mai poate si nici nu intentionez sa testez vreuna din variante:-))

in afara de sport si munca, citesc(vreo 4-5 carti ca deja incep sa incurc itele),animale,copaci, un oltean 'stresant' pe cap( a rarit si el painea de o luna, mananca mai mult fructe,legume, mai executa si bullshit-uri cand mananc eu,ca e pofticios deh, dar important este ca a slabit aproape 4 kg si sport face cam de 3-4 ori pe sapt)

azi tre sa mai si gatesc ca nu am mai facut sportul asta de ceva timp si parca simt nevoia..o sa prestez o ciorbita din perisoare de pui si o mazare cu piept de pui

Hannen, hai maaaa revino( fa-te ca ma vezi numa' pe mine:-)) ) eu te astept cu raportul ca nu ne-am chinuit atata sa il descarci pe Shaun si sa nu stiu si eu cum,cat si in cel fel te lesina baiatul ala, pentru ca vreau sa te lesine, la modul bun draga mea

Deus multi, multi..mi-esti draga tare si sa-ti traiasca soacra

in rest, pe toata lumea

mai tarliu vin cu raportul sportiv..azi am forta si inca ceva, vedem..

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput