Abdomen extra plat (45)
Raspunsuri - Pagina 19
z333 spune:
aaa Clau, apropos de melodia aia "Music makes me free", nu vrei sa stii mama cum fac cand ma apuca:-)))) sunt buna de dus la circ:-)))
am talent bre'
plecccc ca si menta imi place sa o frec la greu se pare
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
puskin spune:
Neata,
Raportez si eu pentru ieri o ora de tras de fiare la sala, antrenament pentru tot corpul cu greutati. Ma simt bine!
Azi avem Shaun in program, pe la pranz asa . Sa vedem ce bagam azi.
Pup fetele , pe toate, fara exceptie.
claucia spune:
Lumi esti haioasa tare, numai la tine ma gandesc cand aud melodia cu muzica si libertatea , da, da, fugi la munca m-a imbatat mirosul de menta, mai las-o ca deschid geamul, e prea tare
Cu copiii, primele 6 saptmani sunt grele, primele 3 - 6 luni asa si asa, dupa 1 an e super!
Gata, ma duc la yoghinul meu cu codita, zi tu IUlix la tine are sau nu are sonor? La mine nu, si il vad cu VLC, de obicei nu avea sonor cu Media Player, mai incerc. Sau poate asa este, daca tot nu avea sonor m-am concentrat pe liniste asa, am fost tare atenta si am executat tot. Oricum se repeta mult posturile, mai adauga ceva, imi place mult mult, am mai zis?
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
eloise spune:
!
N-am mai trecut de citeva zile, am fost ocupata. Am multe restante la subiect si desigur o sa uit sa scriu tot ce as fi vrut dar incerc sa mentionez tot ce-mi amintesc.
Xio, felicitari pentru absolvire! Acum te indrepti spre rezidentiat in alta tara inteleg. Te-ai gindit la o specialitate? Mult succes!
Lumi welcome back si felicitari pentru decizie! Sa fii sanatoasa si sa-ti impinesti visele! Ah, si felicitari pentru avansare!
Ema, felicitari si bafta la noul job! Si pe mine m-ai siderat cu notiunile pe care le stapinesti in domeniul camioanelor :-)
Si gata cu felicitarile de acum .
Allure, bine ca s-a rezolvat. Deci se mai intimpla incidente de astea si pe acolo :( ? Credeam ca doar pe la noi.
Deus, te prinde bine noua culoare. Cum mai e la job, s-a rezolvat ceva in programul tau dupa ce ai discutat cu seful?
Claucia, si eu fac Power Yoga Total Body si imi place teribil. La mine se aude cu sonor indiferent de player, si pe comp si pe dvd. Asta remarcam si eu, cit de relaxanta poate fi yoga, cit de odihnit te simti dupa o ora de exercitii care nu sint totusi chiar foarte usoare.
Uite un program de 30-40 minute care iar imi place mult, e doar online 1. http://www.youtube.com/watch?v=yf1MtRZx_J4
2. http://www.youtube.com/watch?v=XtCRQ9E8sTQ&feature=channel
3. http://www.youtube.com/watch?v=AkgqchMqosw&feature=channel
4. http://www.youtube.com/watch?v=I8Ct_ZMRsIQ&feature=fvw
Ah, ce vroiam sa va intreb... am ceva probleme la posturile yoga in care se pune presiune pe incheieturile miinii si pe metacarpiene (oasele palmei). ADica ma dor si le simt fragile cumva. Ce-i de facut? Ma tem sa nu patesc ceva nasol daca insist (si insist :D).
Cine stie ce raport sportiv eu n-am, ca de obicei, ii dau inainte cu Pilates, dar mai rarut, cam o data la doua zile, in rest zilnic cite o ora de Yoga si cind/daca am timp jumatate de ora de Pilates.
pearl84 spune:
Servus fetelor
Claucia, m-am uitat peste programele de yoga..sunt faine, poate deseara le execut si eu. Simt nevoia sa le dau picioarelor mele o pauza..ca tot plyo si legs and back mi le lucreaza.
Azi am in planul sportiv fie abb ripper combinat cu flotari (normale si pe genunchi)si cu tractiuni (cu un picior pe scaun, normal) cate pot, fie programele astea pe care le-a pus Claucia
Am revenit acasa, azi trebuie sa ma gospodaresc un pic: curatenie, calcat, mancare..d-astea "distractive".
Iulix, de unde ai descarcat tu programul de yoga cu tipul cu codita (nu mai stiu cum ii zice..parca total power something)?? Eu am cautat pe torrente si nu este..il faci de pe youtube?
MD: paine prajita cu unt, miere, branza. Cafea cu lapte
P: supa de pui cu taitei. Salata beuf
Gustari: struguri, prune, nuci.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
pearl84 spune:
Mda..acuma vad ca Eloise a pus programele..si eu ii tot dau inainte cu Claucia. Scuze fetele!!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
z333 spune:
3 oreeeee am stat sa ma lupt cu animalosul..3 oreee
si pentru ca nu as fi eu daca nu as face si prostii, m-am apucat ca o gospodina ce sunt sa iau borcanele din frigider la sters..
si sterg unul, inca unul, vine si borcanul cu mustar aproape gol, vine si borcanul cu mustar neinceput si surprize surpinze cu Andreea Marin, il scap din mana.. prin toata casa numai mustar, cioburi si in frigider of course ca doar trebuia stres si el nu??
si 1 ora mi-a luat sa caut cioburile prin casa, sa scot mustarul de pe gresie si din frigider si acuma vin si-l intreb eu pe 'dastaptu' ala care a scos-o p-asta cu "cioburile aduc fericirea", ce fericire mi-a adus mie prietene faptul ca am stat o ora sa curat casa de cioburi??
nu eram eu mai fericita daca faceam sport deja si nu asudam sa caut cioburile tale norocoase??
zic sa-si bage mintile in cap ala de o scoase p-asta cu cioburile ca uite asa isi face omul de lucru[
in fine, imi beau a doua cafea si ma apuc de sport, ca mi-ajunge atata gospodareala pe ziua de azi
P.S. daca aveti nevoie sa distrugeti ceva prin casa si nu va lasa inima, apelati la mine cu cea mai mare incredere, e gratis, dar curat nu va fac
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
puskin spune:
Lumi este de coma . Permis de conducere ai?
Tocmai am terminat un Plyometric cu Shaun, 40 de minute si dupa am papat un smoothie bun bun din afine congelate, chefir si proteina.
Ma intorc la treaba.
z333 spune:
auzi la ea permis de conducere... pai cred ca asta mi-ar mai trebui
nu,nu, nu ma bag si la d-astea ca si asa e traficul varza in tara asta, eu ii fac p-astia sa mearga pe camp dupa aia
la mine oricum e ceva la ordinea zilei sa fac tampenii,de obicei inainte sa plec la munca ca sa fiu sigura ca intarzii,iar daca trece ziua fara nimic 'supernatural' inseamna ca-s bolnava sau legata de pat.. numele meu mic este DEZASTRU:-)))))
ei bine, ma apuc de sport
z333 spune:
inca nu am terminat cafeaua..
toate ca toate, dar voi va dati seama ce va fi cand o sa mai fac inca unul ca mine???..eu nu vreau sa ma gandesc prea mult, pentru ca eu mica am fost multttttt mai pericol ca acum( nu am timp si spatiu suficient sa povestesc, dar credeti-ma ca am fost senzatie)
va fi distractie:-))))
gata, ma apuc de nebunie