Abdomen extra plat (45)
Raspunsuri - Pagina 20
z333 spune:
gata si sportul adevarat
Cardio Balance ball- 50 de minunte
si 1 ora cu Tracy Anderson- Method mat
ma duc sa fac o baie lunga si fierbinte, pentru ca MERIT pe deplin
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
Elena_R spune:
Hahaha Lumi, ai fost tare de tot cu cioburile tale
Chiar am vazut un film de curand cu o tipa la fel de pericol public, sunt sigura ca te-ai identifica cu ea hahaha You again, ii zice si e f amuzant
Eu am sarit peste bootcamp ieri () ca am avut sindrofie simandicoasa dupa lucru . Azi iar nu ajung acasa mai devreme de 10 seara, si asa am tinut-o toata saptamana pana acum . Recuperez maine si vineri sigur
Ema, ce fain ca te pricepi la chestii asa tehnice
va pup si o zi/seara frumoasa
claucia spune:
Lumi go for it, iti dai seama sa mai fie un Lumi mic si saltaret , super!
Ai fost haioasa rau cu frigiderul si cioburile te si vad, numai trista nu esti tu cu asa o situatie, parca te si vad luptandu-te cu frigiderul parte in parte
Pearl, esti o scumpa, iti trimit pe PM Power Yoga total body workout, am primit si eu pe PM e usor de dat jos, se incarca imediat.
Acolo este nenea cu codita pe un varf de munte pe o salteluta cu cer albastru, ce mai, o nebunie!
Si da cu VLC are sonor, frumooooos, cu Media Player nu.
Cu ce ma imbrac eu la concert la Remos? Ma gandesc cu blugi si un top fara maneci/bretele etc, va arat eu in poze. Ca tot v-am aratat rochita de nasa dar fara poze cu mine in ea. Dar nu le-am primit, not yet.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
pearl84 spune:
Claucia, mersi..dar uite la mine zice ca mai are 11 ore pana se descarca. Am dat numai clik pe el..si acu se tot descarca, dar ff incet...
Pana acuma inca n-am facut sport..sunt inainte de ciclu, balonash si fara chef
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
z333 spune:
frigiderul ca frigiderul, dar sa ma vezi cu masina de spalat ce ma plimb prin tot holul:-))
intr-o seara s-a miscat de la locul ei cand centrifuga si cand s-a oprit ii zic olteanului 'du-te mai draga si aseaza masina aia la locul ei, ca ma ia ameteala cand o vad de-a curmezisul asa'
se duce oltenia si il aud ca se screme p-acolo..zic 'da-te mai m.u.i.e.r.e sa-ti arat eu meserie'
si se puse piticania de patruj si ceva de kile sa se lupte cu animalul de masina plina cu rufe
si dupa aia ii zic ' vezi ca inventeaza astia o metoda sa facem copii fara voi, v-ati ras de fata pamantului':-)))))
tre' sa mananc si eu ceva ca nu avusei timp astazi
o sa caut filmul ala You Again, abia astept sa mai vad o sclerozenie ca mine:-)))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
nikole spune:
Lumi esti belea, m-ai facut sa rad
Am venit de la dentist, o grama de bani las si pe acolo, vreau sa-mi pun aparat, am de pus 3 implanturi, nu's cum m-oi descurca, dar trebuie, doar n-oi ramane fara dinti
Elena, nu te descurci cu 2000$, cel putin eu nu, noi cheltuim in jur de 2000$/luna, pe mancare, asigurari, cheltuieli de intretinere,si ceva iesiri, o data/ sapt sa zic...deci, un trai decent.
Acu' daca mai adaug saloane, acupunctura, haine, cosmetice, nu mai zic de jucarii, prostii...sar bine de 3000$, insa deja asta e lux, suntem pe undeva pe la mijloc.
Merg sa-mi fac un fresh, sa adorm prunca, si sa imi fac nebuniile:respiratiieSI yoga, eu fac THIGHT TRANSFORMER cu Sadie Nardini.
Eloooo, ai vazut pozele de facebook ale lui Sadie??
Are si niste video suuuuper, poze, ceva materiale interesante de citit.
Elena_R spune:
Clau, si eu merg la un concert sambata .. LLCoolJ, nu ca as fi mare fana, dar am primit biletele gratis asa ca de ce nu
Cine sunt Ramos astia?
Mie mi s-a pus pata pe niste cizme pe care sa le pot purta peste skinny jeans. Am fost total impotriva acestor blugi si acum cand ies din moda m-a apucat si pe mine dragul sa ii port.
Ma gandesc la asa ceva http://www.denimology.com/2007/01/vb/11.jpg
Asa ca acum imi trebuie cizme Ceva mai rock & roll nu asa simple, ca simple am din alea stramte pana la genunchi. Sau le iau pe alea cu ciorapi opaci negrii, o fusta scurta gri, un tank top si geaca de piele..
decizii ...decizii ..
Sa pui pozele sa ma inspir si eu
Elena_R spune:
Nikole, da, stiu cum e, cand le pui pe toate pe hartie te ia durerea de cap. Acuma s-a apucat barbatimiu sa introduca veniturile si cheltuielile intr-un program pe computer (Microsoft Money daca va tenteaza) si acuma avem n-spee mii de grafice, bugeturi, proiectii.. te doare capul! nici nu vreau sa ma uit peste ele ca plang! cica cheltuiesc prea mult si trebuie sa ma incadrez in buget Whatever! eu tot imi iau cizme!
Multa bafta la dentist! eu am mers deja de atatea ori ca nici nu mai imi e frica deloc.. ma duc la el ca la coafor buna idee, chiar trebuie sa imi fac programarea de 6 luni la cleaning
claucia spune:
Elena esti o draguta si sunt siguta ca ti-ar sta bine si jeans cu cizme si cu ciorapi grosi, cizme sa fie.
Ramos 'astia' e Remos, mai precis Antonis Remos, un cantacios grec. Si concertul nu e chiar concert, adica este dar nu e afara. Mai precis este intr-un club in Bucuresti, se sta la masa, mesele sunt de 10 pers si pe a noastra a inchiriat-o seful sotului. Mai sunt inca 6 invitati of course.
Uite-l aici pe Remos, eu am si CD-uri, imi place. http://www.iconcert.ro/antonis-remos-in-kristal-glam-club-din-bucuresti.html
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Elena_R spune:
oops, i-am pocit numele, sorry ! nu stiu de ce am vazut eu Ramos, ma gandeam ca sunt o trupa spaniola... baba nu vede da' le potriveste
Distractie placuta!