Abdomen extra plat (45)
Raspunsuri - Pagina 18
z333 spune:
bun, vin cu raportul turbat
Max cardio conditioning cu Shaun-50 de min
30 de min greutati cu Chalene-triceps, biceps, lower body
10 min Ab burner
greu rau cu abdomenele astea, mie imi vine sa plang, le percep ca pe o pedeapsa
Georgia,Iulia merci
eu as zice asa, sa schimbi ordinea exercitiilor la sala, sa faci mai multe repetari, sa cresti greutatea, sa adaugi pe langa sala si ceva dans,alergat,cardio,whatever...si sa bei f multa apa
eu nu as cheltui banii pe nutritionist...
Iulia eu zic sa lasi cantarul..masoara-te mama, uita-te in oglinda, daca iti place ce vezi la naiba cu fieratania aia fara constiinta, baga-l in dulap si vezi-ti de programul tau sportiv
fug la baita, cred ca stau pana ma stafidesc
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
iulix spune:
Luminita incepe sa imi placa ce vad, asa ca m-am gandit si d-l cantar poate sa moara de ciuda ca pe el nu ma mai urc!!!
Georgia lasa nutritionistul. Cum a spus si Luminita regandeste-ti programul sportiv. La sala nu ai un antrenor care sa te ajute, sa iti spuna unde sunt zonele care trebuie lucrate? Si inca ceva: daca poti si iti place incearca pilates; la mine functioneaza de minune. Sper sa treci mai des pe la noi.
Eu am halit ciorbita de legume, apoi 3 linguri de mancarica de fasole verde si salata de rosii cu castraveti si ceapa (pe asta nu am mancat-o ca nu o suport... ) si acum ma duc sa stau 2 secunde cu burta la soare.
Va pup si o dupa-amiaza placuta va doresc.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
SabinaY. spune:
Neata,buna seara,n-am fugit...dar nu-mi mai ajunge timpul...Ca tot vrea Lumi bebe
Pentru ca pierdeam fff multa vreme cu Pc-ul,nu-l mai deschid decat seara,dupa ce culc fetele.Daca mai apuc sa intru de la munca,bafta mea...
am inceput saptamana bine.Doua zile m-am tinut de sport si mancat ok.Dar kg nu mai pleaca mai!Insa imi pare ca picioarele s-au subtiat...sa fie oare adevarat,grasimea sa fuga si in loc sa creasca masa musculara?Ce vis frumos ar fi si asta pentru mine...
Maine seara,am intalnire cu sora mea.Mergem la un film si dam iama in pop-corn.
Va pupacesc pe toate,ca imi sunteti dragi si datorita voua ma tin de sport si dieta sanatoasa.Mai ales de freshuri
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
georgia_c spune:
lumi,iulix pt fete ca m-au luminat..nici eu nu prea inclinam catre nutritionist, era un gand dat de stagnarea asta mult prea sacaitoare
cred ca si organismul meu s-a cam obisnuit cu stilul salatica (adica mai soft asa ,desi nici inainte nu mancam eu prea multe "cestii", avand ceva probleme cu tiroida , daca scapam purcica in lucerna aia eram)
..despre sport ce sa va zic , m-am indragostit de stilul uneia dintre antrenoare si sunt prezenta cam de 4 ori daca nu 5 ori pe sapt la orele ei.... bine e ca lucreaza diferit in fiecare zi
iulix..cantarul...hmmm.. daca esti inainte de menstra (iti poate arata si cu pana la 1.5kg in plus) , sau daca te cantaresti dupa week-end (care de obicei e mai "generos") da ..s-ar putea sa nu fie prietenul tau ..dar ..din proprie experienta (eu care imi notez in fiecare zi ce mananc) iti spun , ca e un indicator destul de bun a ceea ce-ti priieste si ce nu..la mine se vede imediat daca am pus gura pe dulce ..ok daca nu in fiecare zi , macar la sapt si tot merita sa te cataresti...in aceeasi zi a sapt in aceleasi conditii..(miercurea de ex, dimi ,nemancata si cu executat
pt mine (-) kg si faptul ca pe cm se vedeau modificari , a fost cel mai bun impuls sa perseverez...iar azi cand un coleg cu care nu m-am mai vazut de ceva vreme mi-a zis ...ia uite ce ai slabit..am zis clar fara discutie merita osteneala ..si merita sa mai dau macar un 8kg jos
va pupacesc dulce si spor la extraplat
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 M-am ambitionat mai fetili...am facut plyo azi. Complet si fara sa leshin! Azi imi iau biletul de avion pt acasa..abia astept! Deus, vin sa te vad, ca si asa imi fac veacul prin bolero de cate ori ajung in cj. Pearl Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata. |
da un semn cand ajungi sa stam la o poveste
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
seara buna, sunt obosita intr-un mod placut:-)
raportez pt azi yoga si abdomene/picioare lucrate pana simti ca arde:-)))
si ca si ieri 90% din zi suc natural cca 1 l si ceva - cu spirulina,seminte de in, seminte de canepa - telina, macris, lamaie vrede, mere, sfecla rosie, strugure si dovleac:-) seara o salata cu de toate...ma simt curata pe interior intr-un mod placut
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
neata
se anunta ploaie si parca-s batuta cu sucitorul
azi o zi usoara la job dar presimt ca o sa ma simt adormita...vreau la nani
vasi va doresc o zi frumoasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
emaaimee spune:
buna fetele,
ieri:
MD: ca de obicei
Snack:2 mere
Pranz: chifla integrala cu hummus& rosie
Snack: nuci
Cina: hrisca cu legume& peste
azi:
MD: la fel
sport ioc, ma fatzai la servici nu am mers la Ikea azi cu mr.
prima zi a fost ok, colectivul e super, relaxat, ni se aduce cafea/ceai/snack/sandwich la nas.
trebuie sa ma mai uit pe la bucatarie sa vad unde imi pot pone si eu mancarea mea. ca nu vreau doar sandwich ori irish breakfast, cioco, etc.
vreau sa imi aleg program de la 8-5 de sapt viitoare. ca sa am timp de facut teme cu fata, sport, etc.
Nikole, dau copy de la dragele mele de cta
job- workshop administrator. domeniu- Motor Industry. sa ma uit in Cv ce fac: facturi, garantii Scania& Irizar cu coduri pt diverse reparatii, coordonat campanii tehnice( Bus&Coach), chestii de contabilitate, management conturi clienti, am organizat Maintenance Schedule pt Bus& Coach( chemat la service si tinut evidenta). am avut grija de flota Scania&Irizar(reparatii, garantii, diverse rapoarte, campanii tehnice- safety& recall) a singurei companii de transport intern( in afara Dublinului, prin tara) de stat din Irl, care au in flota lor si vreo 300 autobuze d-ale noastre. si alte, alte, alte chestii tehnice boring pt voi cred. pe care eu le-am invatat cu drag
am lucrat la Dept Bus& Coach, la firma importatoare produse Scania http://www.westwardscania.com/buses-coaches/
si de maine voi lucra la unul din dealers
http://www.mcelvaneymotors.com/
dept nostru s-a inchis si toate autobuzele noastre se vor duce la dealer-ul la care voi lucra eu.
ma voi ocupa de mai multe tipuri de trucks( garantii, etc), nu numai Scania. nu imi e teama de camioane Scania pt ca sasiul e la fel ca la autobuze. iar body e mai putin complex ca al unui bus, deci mai putina bataie de cap. vad ca au si commercial vehicles, Volkswagen, etc.
fuug.
claucia spune:
tot citesc da' nu am mai scris, nu de altceva dar in gand "va vorbesc" (how weird is that? ) dar cand sa ma pun pe scris ceva se intampla, plec, ma duc pe carari, ies afara, era soare, ba fac yoga (alta poveste, va spun imediat, etc).
Dar nu am putut sa nu intru acum sa spun ca EMA esti super tare! Mi-a placut atat de mult cum ai scris despre jobul tau, inca sunt cu gura pana la urechi! Tie ti se par normale dar sa citesc cum
"nu imi e teama de camioane Scania pt ca sasiul e la fel ca la autobuze. iar body e mai putin complex ca al unui bus, deci mai putina bataie de cap. vad ca au si commercial vehicles, Volkswagen, etc.
fuug."
esti super tare, bravo tie, sa iti fie de bine cu noul job!
Lumi, uelcam bec, imi place atat de mult sa te citesc, esti ca o rotita, mereu in miscare, cand scrii nimic nu e lent ci ca tine parca te si vad intr-un dans pe melodia aia cu free si freedom si ce libertate mai era pe acolo , esti exact inversul plictiselii cum s-o chema aia
Super decizia cu bebe, e greu la inceput, sincer zici ca te-a lovit cu tancul inceputul, insa merita fiecare secunda, este o implinire pe care nu o poti explica, pur si simplu maternitatea si a fi mama cresc odata cu copilul, nu le stii dinainte, nu e usor, insa sunt sentimente si emotii noi care cresc si apar de te si mira de unde la varsta asta cand credeai ca le stii pe toate!
Eu dupa ce am dat iama in dulciuri, ce vina am eu ca am primit muuuulte din Grecia, si Tsoureki (este un soi de cozonac mai compact imbracat in cioco alba si cu un soi de piure de castane prin el, o nebunie), bine nu tot tsoureki este asa, asta pe care il am acum, dar e traditional cu tot felul de umpluturi. E bun, dar mai mult decat atat are gustul copilariei ca la bunica mea, de scortisoara prezenta peste tot, si in chiftele...o nebunie.
Si pentru ca in weekend ma duc la concert la Remos, adica sambata, trebuie sa arat intr-un fel competitiv, asa ca gata, cumpatare si austeritate la mancare de cateva zile, si mai ales yoga!!!
Am primit un program frumos, Power Yoga Total Body Workout, cred ca l-am primit de la aceeasi persoana Iulix, ne-am intersectat la un alt subiect. Imi place mult si spre surprinderea mea, ma si incearca ma si relaxeaza, mai mult e challenging la corp dar linistitor la cap, foarte poetica descrierea mea .
Am facut cam 40 min din total, a venit puiuta mica acasa de la plimbare si m-am intrerpt, insa a fost deajuns pentru inceput, foarte foarte frumos, abia astept sa continui. Spre surprinderea mea, pot face orice, nu pasesc ci sar ca baiatul cu codita, stau in toate posturile, se simte ca am facut atata timp sport la sala, ma sustin muschii nu sunt piftie, am muncit domle da' chiar daca nu se vede bine, stiu eu ca ma tin balamalele Astazi fac iarasi. Am primit si ZUmba , am facut si din ea, dar pana am invatat bine pasii in prima parte m-a cam parasit entuziasmul. INcerc pe cel expres.
Hai ca iar scriu 3 pagini odata in loc de mesaje normale de om sanatos la cap!
Mancarea s-a intors la cele serioase, oua in apa, rosii tot timpul, imi plac atat de mult, wasa si branza cam asta la brunch, cafea de dimineata. IEri am prestat o supa de pui cu legume si mazare cu pui, buuuun asta am mancat pe la 6 si am incheiat ziua.
Eu ma intorc la birou pe 1 noiembrie si gata cu huzurul si cu linistea... se anunta schimbari, poate nu rele dar asa par de aici, sefii nu mi-i cunosc dar mereu e asa, si la primul copil m-am intors si nu stiam nici un sef. Dar ne-am cunoiscut repede. Eu lucrez in acelasi loc de 10 ani, sper ca acest an departe de "lumea dezlantuita" sa nu ii faca sa creada ca nu mai stiu nimic
Va pup si spor la sport si la mancat sanatos!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
z333 spune:
neata..eu cu cioco neagra si cafea
astept sa se dezghete frigiderul, ce chef am sa sterg animalul:-)), tre sa fac si putina ordine, tre' sa imi termin un film inceput azi noapte( Case 39 ) si apoi sport
maine sper sa primesc o recompensa(asa mere treaba cu mine), o partida de shopping( imi trebuie geaca de toamna, blugi, vreo bluza doua, trei), ca am avut placerea si am dezghetat animalosul, altfeliu ii dau cu animalosul in cap:-)))
Ema, foarte tare frateeeee...m-ai dat gata cu sasiurile, recunosc ca pe mine ma sperie camioanele:-))))
Clau, sper ca ai bagat si pentru mine niste dulciurele d-alea ca nu ma supar delocccccccc
cred ca si eu bag yoga azi, ceva pentru spate(mai vedem)
cat despre copil, sunt atat de speriata de schimbarile ce vor avea lor, incat de abia astept sa vina clipa:-)))
primul an e mai greu, cand caca,pisa si urla, apoi o sa facem sport impreuna:-))) abia astept sa ma prostesc cu jucarele si cantecele si desene, strambaturi, prosteli si d-ale copilariei, ei atunci chiar ca o sa fiu si mai dusa cu pluta ca acum:-)))
no, ma apuc sa inspectez animalosul..
revin
haaaa, iaca si vecinii mei ursuzi se uita la Dexter(l-au dat la maxim nene), credeam ca sunt singura indragostita de criminal:-))
gataaaaaaaaa, bye
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene