Abdomen extra plat (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

multam fetelor

per total sunt o nesimtita, a trecut ziua fara sport, dar a inceput bine sapt chiar si asa
printre promovari am si sarbatorit un an de casa noua, al doilea an vreau sa il sarbatoresc cu un sufletel crescand in mine, doamne ajuta

si am vazut filme..
A nightmare on Elm Street= total bullshit
Dexter, primul ep din seria 6= il iubesc pe Dexter Morgan
si Predators=mi-a placut
iar Adrien Brody, desi nu e un barbat frumos, e atat de sexyyyyy,are un corp bestial si vocea aia super hottttt, iar rolul de tip dur il face si mai sexy
cu siguranta o sa mai vad filmul asta de cateva ori, numai pentru el

am mai vazut un film f bun cu el de curand- "The experiment", un thriller psihologic exceptional bazat pe fapte reale(daca stii sa te detasezi), doar ca eu ma implic prea mult si m-a dat rau de tot peste cap filmul..per total cutremurator,tulburator, te face sa iti pui multe intrebari

inca astept Inception si pe Milla( o alta superbitate de femeie) in Resident

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

apropo de Milla, nu stiu daca ati vazut, dar eu in ultimul timp observ ce ma intereseaza cel mai mult, are un ingeras de fetita de-a dreptul adorabila
http://images2.fanpop.com/images/photos/3000000/Milla-and-Ever-in-Gap-Ad-milla-jovovich-3046747-1000-1332.jpg

http://www.blogvedete.com/wp-content/gallery/milla-jovovich-se-casatoreste/2ldamu0.jpg

omg cat este ceasul, sunt extraterestra rau:-)), ma duc in lumea somnului sa visez predatori

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Iulix ptr cresterea parului f bun e masajul scalpului cu coconut oil.
Poti combina cu pudra de fenugreek, dar e mai greut de aplicat, plus ca mirosul e puternic, s-ar putea sa-ti displaca rau, e un miros specific de condiment hindu, destul de piscaret

Eu faceam masaj de 3/sapt cu 2-3 ore cel putin, innainte de dus, in sarcina, chiar am avut un par superb.
Caut aici in disperare coconut oil, sa ma apuc din nou de tratamentele mele, ptr corp si par, e uleiul meu preferat.

Lumi, e frumoasa rau fetita Milei, impreuna insa sunt
Abia astept sati vad bebelul, cred ca esti pregatita sa devii mama...se simte asa...in aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

neata

este o zi superba!ascult enya "if i could be where you are" - de vis melodia asta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Lumi, felicitari si bafta . Seful tau are dreptate, nu e nevoie sa va iubiti .

Deus, cum merge la sala? S-au linistit apele?

Nikole si eu ador untul de cocos. Ia zi-mi, tu cum il folosesti? Eu l-am folosit ca masca pentru par si crema de corp si de fata.

Ema am uitat sa te felicit pentru jobul nou. E bine ca ai gasit deja si ca va dau si redundancy money .

Elena sa ne spui daca ti-a placut la climbing.

Eu astazi merg la sala, la fiare .Ador fiarele si nu suport cardio .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Neata si de la mine

Azi musai ma bag la ceva sport (cred ca kempo, ca nu am yoga mat la mine)...desi am chef numai sa stau la cafelute si barfe

Deus, super melodia..filmul ii in top 3 la mine (titanic, stapanul inelelor, forrest gump).
Allure, acuma am citit faza aia naspa....ce sa mai zici de asa specimene..
Puskin, io astept de 2 luni sa deschida sala si piscina la noi in cladire..cand ne-am mutat au zis ca in 2 saptamani vor fi gata.

MD: paine prajita cu branza, rosii, unt. Cafea decofeinizata.

Azi plec acasa din capitala...reintru in rutina.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

neata, ce bine e sa dormi pana tarziu
tot cu o cafeluta cu lapte si zahar brun va servesc, ca marul l-am mancat singura
merci Ruxi

Nikole, anul trecut daca ma intreba cineva de copil il bagam intr-a mama-sii de nu se vedea si-l pofteam sa mi-o ia inainte:-)), acum sunt de-a dreptul disperata..de cand am fost acasa la maica-mea si am petrecut zilele alea cu nepoata-mea sunt fara scapare(desi e un copil dificil, nu m=am speriat)
sunt asa curioasa si eu sa vad ce o iesi din mine si oltenasul asta

oke, gata cu cartofii prajiti, gata cu berica, de azi ne revenim la sentimente umane
azi, cum trebuia sa fie ieri, am cardio,greutati si cred ca bag si 10 min de abs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

M-am ambitionat mai fetili...am facut plyo azi. Complet si fara sa leshin!

Azi imi iau biletul de avion pt acasa..abia astept! Deus, vin sa te vad, ca si asa imi fac veacul prin bolero de cate ori ajung in cj.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello girls

ce fac extra platele ?
vad ca apar ganduri de bebici ... super fain ... f bine ... fa-l pe bb cand inca esti tinerica si ai rabdare ..felicitati si pt noua pozitie .. ce sef ai ... n-as fi zis ca mai sunt specimene de-astea prin ro

Allurefata draga , las-o inplata domnului de muratura .... eu una ma feresc de urari cu coliva nu de alta dar mi-e sa nu se prinda si mi-ar parea ffff rau ...

despre mine ... in primul rand imi pare rau ca nu prea apuc sa scriu ..insa acum chiar se impune , caci nu ma descurc deloc sigura
deus ,fetele am nevoie de un sfat .. de mai bine de 1 luna (dupa o scadere de 10kg ), m-am blocat..oscilez intre 66si 67 de kilisoare de m-am saturat..stiu de platou , ma asteptam sa apara ..dar 1 luna mi se pare mult ..ma tin in continuare de sala, de dieta , simt insa ca imi scapa ceva ..sa ma indrept catre un nutritionist ?credeti ca merita cam 300ron ca sa-mi spune , chiar nu stiu ce!
va pupacesc , promit sa trec mai des , si astept un sfat

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua si de la mine. Am venit de la sala, am halit 1 covrig drept gustare si acum ma duc sa mananc o ciorbita.
Nikole mercic pt. raspuns, dar nu cred ca o sa gasesc pe aici coconut oil.
Luminita felicitari si multa bafta!!
Deus super melodia.
A scris Hannen ca nu ne mai viziteaza??? Hmmm... eu nu am vazut.
Allure bine ca s-a terminat toata incurcatura repede.
Pearl bravo!!!
Eu sunt suparici... Cantarul nu vrea sa fie prieten cu mine... Desi eu vad ca s-au mai dus din sunculitele, el imi arata ca m-am mai ingrasat!!!!! Si de ciuda nu ma mai cantaresc.
Eu am facut aseara yoga. Si e greuuuu!!!! Ori nu sunt eu obisnuita, ori imi era prea somn ca sa concentrez, dar cand vedeam cum sarea nenea ala ma lua ameteala.
In alta ordine de idei diseara iar ma petrec ca e ziua cumnatului meu. Hi hi... iar manacat, iar urlat ca sunt grasa...

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit
!!"

Mergi la inceput