Abdomen extra plat (45)
Raspunsuri - Pagina 16
nikole spune:
mi-e dor de hannen si conchitel:(
lunch time:rabdari prajite 0 calorii...nu am nimic pregatit...
z333 spune:
gata, am dat raspunsul..
chiar l-am intrebat pe seful meu(pentru ca noi am avut f multe dispute de=a lungul timpului): "tu stii ca nu te inghit si nici tu nu cred ca ma iubesti prea mult, de ce din 12 persoane m-ai ales tocmai pe mine, ca eu ma asteptam mai degraba sa ma dai afara decat sa ma promovezi?"
cica: "pai tocmai de aia, ca esti un om direct, spui lucrurilor pe nume, nu pupi pe nimeni in fund si nu trebuie sa ne iubim, trebuie doar sa colaboram perfect":-))))
acu' ce-o iesi om vedea, oricum l=am anuntat ca eu intentionez sa fac un copil, dar a zis ca tot nu se razgandeste in privinta alegerii
am si mancat, buuuunnn, meritam dupa juma' de an sau mai bine
ma bag la un film " A nightmare on Elm Street" si apoi un cardio cu Shaun..greutati maine, ca ziua de azi a fost cam ciudata
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
Allure spune:
of! mi-am promis acum vreo luna ca nu mai scriu aici nimic in afara de sport (si terapii la cerere) ca sa nu intoxic topicul cu inutilitati darrrrr...nu ma pot abtine am niste nervi de...de...!!!
azi dimineata m-am sculat cu un chef (deh, zi libera!) m-am apucat de sport...cind saream mai tare cu Shaun si curgeau apele de pe mine, bate postasul la usa...doamne! bine ca am fost acasa!!!
deschid: o scrisoare recomandata de la CMTO, asociatia profesionala de care apartin...zic: "hopa! asta nu e de bine!"...pun tv pe stand-by si deschid scrisoarea... care ma anunta ca mi s-a suspendat membershipul cu ei, respectiv dreptul de a mai practica meseria
Nici nu mai vedeam sa citesc, mi-au trebuit minute in sir sa dibuiesc unde scria si motivul...cica nu mi-am platit fee-urile la ei, bla-bla
Zic, nu se poate...cotizatia impreuna cu malpractice insurance trebuie platita pina pe 1 Oct, azi aveam de gind sa o reinnoiesc.
Pun mina pe telefon si vorbesc cu o tanti care zice ca de fapt mi s-a suspendat pe motiv ca n-am completat si trimis formularul de "Self assessment tool" care e in obligatia noastra, formular trimis de ei prin posta la adresa de scarbici care evident nu ajunsese la mine, eu de unde sa stiu?
Acuma cica sint buna de plata $35 fee de reinstatement si $600 penalizare Ce spui vere??? Am sarit din hainele de sport in alea de strada si m-am dus direct la ei la office, noroc ca sintem pe aceeasi strada si m-am luat cu tanti la hartza, ca la mine in profilul personal de pe siteul lor scrie ca vreau sa primesc posta acasa nu la office...ea cica "Nu, ca l-am schimbat eu recent ca sa poti primi scrisoarea de avertisment" - minciunea sfruntata evident, cum sa aiba voie sa schimbe ea date in profilul meu profesional privat? In fine, mi-a oferit ocazia sa completez formularul pe loc, sa platesc cei $35 cu promisiunea ca anuleaza pe cei $600...dar evident ca nu i-a placut atitudinea mea si ma trezesc ca vine directoarea lu peste cu o fatza acra, cu niste buze subtiri si stringind din ele: "Do you have a problem? Do you wanna argue?"...zic "I am done arguing, thank you!", era clar ca daca deschideam gura ma nimicea din 2 vorbe...Scroafa! Dupa ce ca era greseala lor, tot eu am platit $35 din buzunar si m-am ales si cu onoarea nereperata
Dati-mi un vomitiv, ceva, ca vreau sa borasc! ...mi-a stricat jumatate de zi! ce planuri frumoase si pacifiste aveam eu azi! S-a dus naibii tot zen-ul meu de luni..
Mai stau sa se duca ciorba mincata si intru din nou la Shaun in clasa, poate ma mai calmez...
Scuze... mi-a mai trecut nitel, chiar n-aveam cui sa ma vait!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
emaaimee spune:
si mie mi-e dor de ele, Nikole. nu am auzit de metoda Linden, pls trimite-o. multa sanatate
succes, Lumi.
Ruxi, pup u back.
offf, Allure, sunt nasoli astia cu birocratia lor bine ca ai rezolvat-o.
io-s un pic speriata ca sora mea a avut o prelevare de tesut dimineata( are un chist pe os la tibie) si de fapt i s-a scos chistul.
si maine mai incep si jobul nou, am niste emotii. deh, incep mai devreme. am niste emotiii.
va pup
nikole spune:
Woooowwww, Allure, bine ca erai acasa, dar si mai bine ca esti ok cu inima...600$?!!!
Si se vede treba ca esti diplomata, eu cu problemele mele de la bibilica, cu siguranta imi sarea tandara mai rau...:(
da' adica de ce, si cum te nimicea???pai daca e greseala lor, nu are nimeni ce-ti face, ori nu stiu cum o fi sistemul la voi...sau nu ai cum dovedi ca cineva ti-a schimbat setarile?!
bine macar ca ti-a anulat amenda aia de 600$, si chiar...bine ca s-a nimerit sa fii acasa...
n-ai ce face, ce vomitive...respiratie pe fiecare nara pana uiti de tine...si-un vin rosu daca ai prin casa
Ema, trimit materialele, dar da accept pe mess, si lasa-l deschis pana se face transferul, av dura ca-i ditamai' materialul:)
dar iti va ajuta, sunt comvinsa 100%!
Ema, in ce domeniu lucrezi??
ce mi-e dor si mie sa fac ceva productiv...in industria muncii, si contra cost of course...cost de macar 2000$...visez neica, aici asta e salar de mare boss!
Elena_R spune:
Ziua buna sportivelor,
Am avut un weekend relaxant si fun si am ajuns in sfarsit sa vad mult asteptatul Wall Street ahhhh iubesc agitatia New Yorkului si tot ce-i legat de stock market si stilul acela de viata! ce geek sunt
Azi mi-am pus in cap sa imi iau juicer! A facut soacramea in weekend un suc asa bun de morcovi si mere ca am zis ca e musai sa am si eu masinarie din aia. Asa ca m-am pus pe citit reviews si acum sunt si mai rau in ceata! Asa ca va cer ajutorul daca sunteti dragute cele care posedati minunea de storcator sa ma lamuriti si pe mine cu cateva intrebari:
- De care fel este? pe sistem de centrifuga sau masticatie? A doua varianta am inteles ca este mai buna, dar si costa mai mult (cel pe care am pus ochii e $250, dar asta poate stoarce si frunze si grau incoltit, comparat cu cel pe centrifuca, care cica nu poate)
- Deus, am vazut pe blogul tau retetele de fresh-uri .. tu pui morcovii cu tot cu coaja? si cu frunze? le nimiceste bine? cum se storc fructele moi ca banana sau afine? semintele de in le adaugi in suc dupa ce l-ai preparat?
- la ce alte aspecte trebuie sa ma uit cand il cumpar? Ma tot gandesc ca as lua unul ieftin, am gasit si la $100 cu reviews f bune, dar zic ca daca tot dau un ban macar sa am si calitatea dorita.. plus ca ma tine o vreme.. numai sa ma tina avantul, asta e problema
Va multumesc anticipat pt orice idee
Ema, felicitari pt noul job!!!
Allure, ce aiurea! bine ca ai rezolvat, desi cum au procedat ei a fost foarte urat si nu ar fi trebuit ca tot ei sa fie cei cu chef de hartza si cu fatza acra! uff, iti trebuiesc nervi de otel pt tampenii din astea, dar dupa o sedinta de sport sunt sigura ca te vei simti mai bine
Nikole, chiar te descuri bine cu un salariu de $2000 pe luna acolo? Aici de-abia iti ajunge pe o masea , considerand o chirie/mortgage si intretinere in jur de $1000, cheltuieli cu masina pe la $400, mancarea alti $200 de persoana plus alte nimicuri, deja s-au dus banii. Eu sper la ceva peste $5000 pe luna
Auzi, dar tu nu ai putea sa lucrezi de acasa, sa zicem in domeniul traducerilor? La cate limbi sti, trebuie sa fie ceva cerinta pt asta.. Si asa ai avea si un program flexibil.. zic si eu
Hannen, nu te-am uitat iubita, dar la cat de imprastiata sunt nu am ajuns sa ma dumiresc exact ce si cum. Dar in seara asta rezolv! Pe cuvant de soim (ca pionier nu am mai apucat sa ma faca )
Revin pe seara ...
Elena_R spune:
aaaa!!! am uitat sa va zic!
Vineri seara mi-am programat sa merg la....... rock climbing! abiaaaa astept! poate ma prinde si pe mine bug-ul asta ca sa ii tin companie lui Baby in povestiri de-ale catzaratului hahahah
Well, ce o sa fac eu e joaca de copii, mi-am luat numai starter package care include prima lectie de 2 ore, echipamentul si inca o zi de catarat. Dar cred ca o sa imi placa
Allure spune:
asaa...am terminat Cardio Power and Resistance si m-am linistit cu nervii...e bun si baiatul asta la ceva! daca am timp diseara fac niste toning pentru picoare/ coapse
i-am urat doamnei cu pricina (in gind desigur) sa-si ia coliva de aia $35 pe care i-a smuls cu nerusinare din munculitza mea care trudesc din greu pt fiecare banutz.
niko, nu puteam sa ma iau cu aia in gura ca ma lasa fara licentza si nu mai puteam sa ma duc miine la munca...sau mai bine zis nu mi-o activa, ca era deja suspendata
ma consolez cu ideea ca in viata mai si pierde omul...macar asta nu e o pierdere mare si s-a rezolvat relativ repede
ma duc la dus ca trebuie sa fug la masaj...acolo o sa ma relaxez complet si o sa uit de urita aia cu fatza acra de lamiie strepezita
elena, juiceru' prin masticatie rules!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Deus spune:
Lumi felicitari pt promovare
Allure... si asta trece
Xio - cand va mutati impreuna?
Elena un storcator adevarat care mie mi-ar place ma costa cateva sute de dolari asa ca ma multumesc cu un moulinex zdravan
"Storcator de fructe Moulinex JU570D37 "
ce stoarce orice:-) frunze/radacinoase/fructe...tot ce vreau. Ce-i moale, gen fructe de padure, piersica, caisa,banana etc le bag in blender si doar le fac pireu dupa care le amestec cu sucul facut in robot. Semintele de in le pun la final cu lingura si amestec
si totusi unde-i Hannen? eu nu am prins sau vazut mesajul in care ne-a zis ca nu ne mai cauta
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney