Abdomen extra plat (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Amina_Marina spune:
Divelor, sunt comozi, cel putin asa i-am simtit eu la probat, azi nu m-am incaltat cu ei ca nu am avut unde, la scoala nu ma duc in adidasi. Poate la market, pilates si cumparaturi in jurul casei.
XIO spune:
Ma alatur eu, Lumi, cu mentiunea ca e cappucino si are zahar normal.
Azi am programare, cred ca aleg pana la urma tunsoarea pe care o are Meredith din Grey's anatomy.
Allure, superfaina geanta!
Cand am incercat ieri rochia pt. absolvire am incercat si o rochie office care pana acum statea mai mulata ca e marimea...34. Prin urmare chiar am slabit un kil.
Abia astept sa ma mut cu prietenul meu, sa vedeti atunci mancaruri de mancaruri
Ca asa am acasa toate prostiile (gogosi, tiramisu), acolo vom manca sanatos si atat. plus sport la sala de langa....ahhhhhh
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Deci Xio atunci sa ne tinem bine ca o sa arati de o sa salivam toate pe aici!!!
Puskin bravo pt. realizare!!
Amina daca te simti bine in ei e super!!!
Luminita, Xio multam de cofee, cappucino, dar eu de abia astept sa imi fac un ceai din fructe de padure.
Gata cu netul... ma duc acasa la mine (ca acum sunt la prieten acasa), apoi la curs (bleahhh... nu imi place deloc) si poate incerc ceva yoga astazi. Am ajuns la concluzia ca imi trebuie un sutien sport asa ca trebuie sa iau magaazinele la puricat. Gata si cu vorbaria... i will be back diseara.
ici si o saptamana minunata sa aveti!!
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"
z333 spune:
mda, nu am facut sportul inca..am avut o intalnire neprevazuta de serviciu, am primit o propunere de avansare, agent responsabil pe toata Timisoara
pfuuu, sunt intr-o mare dilema, nu stiu ce sa fac..
dezavantajele ar fi ca o sa imi pun toti colegii in cap, nu o sa ma mai suporte nimeni, o sa fie cam limitat timpul meu liber(tre'sa imi fac si orele mele si treaba asta de responsabil), o sa trebuiasca sa fac si interviuri(alta bataie de cap, daca aleg vreun dexazat pica pe mine beleaua:-)))
avantajele ar fi salariul mai mare, perfectionare in 'how to become a cold bitch' :-))),schimbarea functiei in cartea de munca si experienta intr-ale managementului
no, pana diseara tre' sa dau un raspuns..ma apuc sa fac curat ca asa gandesc mai limpede
sport fac diseara
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
emaaimee spune:
salut toate sportivele
am vazut poze frumoase, am si comentat.
Allure, spune-mi cand vrei sa vii si se rezolva. camera la subsol nu am, dar lucram la attic multu' de exercitii am sa ma uit si eu.
Nikole, esti overexcited din cate observ eu. este de la starea ta de anxietate, am patit si eu. si posibil sa fie si side effect de la pastilele pe care l-ai intrerupt. mergi la dr. si vb cu el/ea. multu pt healing codes, foarte buna pt mine daca mai ai material poti sa imi trimiti
Xio, mai ai intrebari despre Irl? daca da, da-mi Pm sa nu le obosim pe fete
Lumi, mersic de cafea. bine ca ai scapat de raceala. off, ideal ar fi fost sa iti dea timp mai mare de gandire. vezi daca-l poti extinde cumva. oricum, succes, sigur vei gasi solutia cea mai buna
ieri s-a schimbat planul sport. am plecat la 4 fara( pe jos) de acasa si am venit la 7.30. am mers cu dra, mama si tata. am cules mure, am mers la rau, am stat pe acolo. ne-am topait, alegat, sarit. noi 2 capritzele mr saracul a mesterit in pod.
azi as vrea sport, dar mergem la Ikea sa luam niste rafturi pt in pod. sper sa nu ajungem prea tarziu acasa.
MD: la fel zilele trecute
Snack: mure culese ieri
va pup
puskin spune:
Raport sportiv: 40 minute de pure cardio cu Shaun . Ma doare tot corpul...
Lumi, pune bine in balanta si sunt sigura ca ai sa iei hotararea cea mai buna pentru tine .
Ema .Ce program fain ati avut.
nikole spune:
Ema , ai auzit de www.panic-anxiety.com/" target="_blank">Linden method?
daca crezi ca te-ar ajuta, iti pot trimite programul, si mai am ceva materiale, dar nu vreau sa te bombardez,am materialele dr Norm,cateva dintre ele, insa tocmai bune ptr "imblanzirea" emotiilor, guided imagery for feeling the body, si guided imagery for balancing the emotions and feelings...mi se par cam grelute, sunt bune daca stai bine cu concentrarea...sunt ptr mai "avansati"
Cunosc starea de overexcited, ahhh...urasc starea aia de agitate, ce simt eu acum e altceva...e...energie, desi nu sunt agitata,din contra...
trebuia sa merg azi la medic, dar m-a sunat asistenta sa canceleze consultatia, ramane pe joi...asa e cu medicii ultra-super cunoscuti si ocupati, asa ca...astept.
Am dormit groaznic, m-am trezit cu dureri in tot corpul, abia reusesc sa ma indrept de spate cand ma ridic din pat!
merg sa arunc niste acai in robot, sa-mi fac un suc ...
z333 spune:
dap, cred ca o sa accept primele 3 luni de proba, sa vad exact cam cum decurge treaba, daca se merita banii astia in plus pentru bataia de cap care va fi(sau poate nu va fi big deal)
cat despre dragele mele colege, mi-a zis al meu sef ca oricum marea lor majoritate nu ma suporta si oricum el stie ca pe mine ma doare in cot de gura lumii, asa ca, asta ar trebui sa fie ultima mea grija, ca mi-i pun pe toti in cap..
mda, pur si simplu ma adora femeile:-))))
drept pentru care acum pregatesc niste snitele la cuptor cu unt pe deasupra si cartofi fierti, taiati cubulete si prajiti cu multttt usturoi pisat, o crema de usturoi excelenta si bere rece cat cuprinde
revin diseara cu sportul..
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
pearl84 spune:
Helou, Helouuuuuu
Iaca si eu prin zona..scriu si apoi va cetesc din urma. Ieri si azi nu am facut sport defel...ieri am vizitat prin Abu Dhabi..Sheiq Zayed grand mosque...ceva turn cu vedere panoramica ..d-astea. Adevarul e ca am umblat pe jos o gramada, deci ceva calorii tot s-au dus. Pun si poze in album.
Azi n-am avut curent toata draga de zi..deci laptopul nu mi-a mers (am unul absolut antic)...deci nici pe tony n-am avut un' sa-l vad.
Ma duc la un restaurant libanez sa mananc.
Maine sigur fac multa miscare..va
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Deci Xio atunci sa ne tinem bine ca o sa arati de o sa salivam toate pe aici!!! Puskin bravo pt. realizare!! Amina daca te simti bine in ei e super!!! Luminita, Xio multam de cofee, cappucino, dar eu de abia astept sa imi fac un ceai din fructe de padure. Gata cu netul... ma duc acasa la mine (ca acum sunt la prieten acasa), apoi la curs (bleahhh... nu imi place deloc) si poate incerc ceva yoga astazi. Am ajuns la concluzia ca imi trebuie un sutien sport asa ca trebuie sa iau magaazinele la puricat. Gata si cu vorbaria... i will be back diseara. ici si o saptamana minunata sa aveti!! ........................................................................ "Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe "In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln "Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda "Sky is the limit!!" Only me |
Gind la gind cu bucurie, eu ma gindeam de vreo saptamana sa-mi iau, am inteles ca sutienele normale nu sunt recomadate cind faci sport pentru ca nu -ti lucreaza pectoralii. Duminica(ieri) cind mi-am luat adidasii, am cumparat si sutien pentru sport de la nike;
http://www.nike.com/nikeos/p/nikewomen/en_US/brafinder
E lozz
MAine am pilates si-l testez.