Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Zozela mai vrea sa tina samburica in burtica, deci sa ne indreptam gandurile in aceasta directie Are membranele putin fisurate, dar nu pierde mult lichid, bea in continuu sa-l completeze ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 3 saptamani !!

Pai sa stea! Eu ce zic! Din cate stiu are deja 35s implinite, nu?

Cristina Toma Andrei 37+

Da, Chichi, Zoze a implinit 35 de saptamani chiar azi! (chiar imi spunea joi cand am fost la Crina ca ea schimba semnatura lunea si e cam in aceeasi perioada cu mine).
Ne rugam si noi pt ea sa mai tina buburuza nitel la caldurica!
Doamne ajuta!

danaisa20 fericita 35+
cu

O sa fie foarte bine, n-am nici un dubiu!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

News, news! Avem bebelus nou!

Am primit mesaj de la ddanagh: "La ora 10.0 s-a nascut Eric, cu 3,9 kg, prin cezariana. Suntem bine amandoi."

Sa-ti creasca mare minunea, sa aiba parte de mult noroc si sanatate!

Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

sa iti traiasca flacaul! sa fie sanatos si Dumnezeu sa ii dea numai lucruri frumoase!
iar pentru mamica, dorim o recuperare rapida si sa se bucure de Eric!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Felicitari Ddanagh! Si bine ai veni bebe Eric! Ce bebelini grasuni avem! Sa cresteti mari si sanatosi!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

cami, cred ca e ceva cu baietii astia ai nostri. fetele se pare ca sunt cumintele noaptea.
dar cum a reusit Tudor sa raceasca? eu il astept pe tati sa vina de la serviciu si ma duc la farmacie sa fac in casa o trusa pt bebe cu nurofen, paracetamol supozitoare si chestii de prim ajutor si o burtiera pt mami, caci am o burta....de 5 luni.

Am racit eu dupa ce m-am intors din spital si se pare ca i-am dat si lui. N-am facut febra, doar durere de gat si apoi nasul. Asa ca il tratez doar cu ser pentru nasuc. Noi n-am iesit inca afara, ma gandeam ca astazi fiind soare sa-l scot macar putin.

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

multumesc aniast...
acum am primit si eu vestea pe mail.

sa-ti traiasca minunea Dana si sa fiti sanatosi toti 4.
Doamne Ajuta!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

cami, cred ca e ceva cu baietii astia ai nostri. fetele se pare ca sunt cumintele noaptea.
dar cum a reusit Tudor sa raceasca? eu il astept pe tati sa vina de la serviciu si ma duc la farmacie sa fac in casa o trusa pt bebe cu nurofen, paracetamol supozitoare si chestii de prim ajutor si o burtiera pt mami, caci am o burta....de 5 luni.

Am racit eu dupa ce m-am intors din spital si se pare ca i-am dat si lui. N-am facut febra, doar durere de gat si apoi nasul. Asa ca il tratez doar cu ser pentru nasuc. Noi n-am iesit inca afara, ma gandeam ca astazi fiind soare sa-l scot macar putin.

Camelia mamica fericita de Tudor

of, biata de tine! si eu am avut o usturime in gat acum cateva zile, dupa ce am ajuns acasa, dar am dat vina pe tubul ce mi-a fost introdus in gat in timpul cezarienei.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iomur

Buna dimineata dragi mamici si viitoare mamici!
Ma bucur mult pentru voi toate si sa dea DD sa fie toti bebelusii sanatosi si plini de viata!
Nu v-am mai scris de mult, dar de citit v-am citit, desi mie inima mi-a fost franta de buna vestire. Dar sunt alaturi de voi si sincer, inca mai sper si eu intr-o minune, desi se pare ca nu se mai intampla nimic pentru mine. Dar ma bucur din suflet pentru voi!

Ionela

Ne bucuram ca ne-ai scris si iti tinem pumnii sa apara si bebele tau mult dorit. Nu dispera, sigur totul va fi bine intr-o zi !

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

bun venit Eric

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna neata!

De cateva zile imi pierd noptile aiurea iar ziua dorm de rup. De azi, am pus piciorul in prag, ma obosesc ziua ca sa dorm noaptea.

ddanagh, felicitari pentru micul Eric, sa fiti sanatosi si norocosi!

Maine schimbam semnatura si mergem sa ne cantareasca ochiul magic al ecografului si sa punem la punct detaliile despre nastere.
Incep sa am mici emotii cu privire la marea intalnire cu puiutul meu.

Gata, ma duc sa mai robotesc cate ceva prin casa. Pup!

uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Anna bafta la eco!!Tinem pumnii!
Paticut bine ca te-ai mai dres macar putin! Las' ca trece ea si raceala!
Felicitari Ddanah!!!Recuperare usoara si mult laptic pt bb! Bun venit bb Eric! Sa fii sanatos!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput