Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

mamici, cum va dorm bebelusii noaptea? al meu e pasare de noapte, se trezeste la 12, la 2.30, la 4.30 si dupa ultima trezire se mai culca la 7.30.sunt zombi de somn. ziua doarme non-stop, il trezes eu ca sa manance, si-l cred, ca doar e obosit .

Pity o fi ceva cu baietii Tudor? azi-noapte Tudor a stat aproape treaz (sau la tzitzi) pana pe la 3, apoi a mai dormit ceva, dar eu sunt zombi. El este si racit si ma gandesc ca nu putea respira bine, ca pompita nu-si prea face datoria. Acum doarme dus de pe la 10, dar eu nu pot sa dorm,astept tura de dupa-amiaza!

Am pus si noi poze in albumul bebicilor

facem si noi galerie pentru DDanagh, sa aiba nastere usoara si bebe sanatos si ne rugam pentru Zoze sa mai stea bebe la caldura,daca trebuie.

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

neata!!

bafta Anna_Ivan la eco dupa-amiaza...
hai DDanagh iti tin pumnii ca totul sa fie foarte bine... multumesc de sfat !

ana - m-am dres jumate...asa ca inca mi-s infundata dar nu asa rau ca ieri sau alaltaieri...

zoze - toate cele bune si pentru voi si daca trebuie ne rugam sa mai stea pruncusorul in burtica lui Mamii... odihneste-te si gandeste pozitiv..

nerantula - multumesc pentru PM.

alina feier.. sa va fie de bine zugravitul si curatenia..

burticile.. si mamicile

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Zozela mai vrea sa tina samburica in burtica, deci sa ne indreptam gandurile in aceasta directie Are membranele putin fisurate, dar nu pierde mult lichid, bea in continuu sa-l completeze ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 3 saptamani !!

Pai sa stea! Eu ce zic! Din cate stiu are deja 35s implinite, nu?

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

deci ar trebui sa trimit o motata la culcare, nu?!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Maitreyi, magdyi2001 si hadrianae! Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei.

Zozela, tin pumnii sa stea bebelina cumintica la caldurica

Eu de ieri dimineata am inceput sa elimin din dopul gelatinos Aseara am avut dureri in partea de jos a spatelui, asa ca niste taieturi si ceva contractii dureroase dar neregulate care pareau sa devina regulate insa dupa ce ne-am imbracat sa mergem la clinica au incetat, asta se intampla pe la 1 noaptea. Acum sunt in asteptare, bagajul e deja in portbagaj...stiu ca mai pot trece si 2 sapt de la eliminarea dopului pana la nastere dar...voiam sa intreb fetele care au eliminat intai din dop, dupa cat timp ati nascut?

Deocamdata nu am cine stie ce dureri, ma mai doare din cand in cand spatele dar lejer.

S-avem o sapt plina de vesti bune.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Zozela mai vrea sa tina samburica in burtica, deci sa ne indreptam gandurile in aceasta directie Are membranele putin fisurate, dar nu pierde mult lichid, bea in continuu sa-l completeze ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 3 saptamani !!

Pai sa stea! Eu ce zic! Din cate stiu are deja 35s implinite, nu?

Cristina Toma Andrei 37+

Da, Chichi, Zoze a implinit 35 de saptamani chiar azi! (chiar imi spunea joi cand am fost la Crina ca ea schimba semnatura lunea si e cam in aceeasi perioada cu mine).
Ne rugam si noi pt ea sa mai tina buburuza nitel la caldurica!
Doamne ajuta!

danaisa20 fericita 35+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA si de la noi
Chiar daca nu v-am mai scris demult am citit in fiecare zi tot ce ati scris pe aici si tin si eu sa FELICIT MAMICILE SI BB care s-au nascut de cand nu v-am mai scris eu.
Nu stiu la cine trebuie sa apelez ca sa ma treceti si pe mine acolo la ODISEE pt. ca atunci cand este marea intalnire sa scoateti si pt. mine niste motate ca si incurajare poate o sa fie totul mai usor asa
VA si astept ceva raspunsuri

CAMELIA 38+ SI MAMI DE ALEXIA (27.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
..voiam sa intreb fetele care au eliminat intai din dop, dupa cat timp ati nascut?

cumnata mea a nascut in aceeasi zi (dar ea dupa ce a eliminat dopul s-a gandit sa faca o plimbarica, si i s-a rupt si apa dupa cateva ore)

Tutz 37+ cu Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

nastasie, as vrea sa pot sa dorm ziua, dar nu reusesc, poate si din cauza caldurii si cum bebe e pus in camera cu AC nu am putut sa fac putina racoare, in casa la noi sunt 30 grade.
cami, cred ca e ceva cu baietii astia ai nostri. fetele se pare ca sunt cumintele noaptea.
dar cum a reusit Tudor sa raceasca? eu il astept pe tati sa vina de la serviciu si ma duc la farmacie sa fac in casa o trusa pt bebe cu nurofen, paracetamol supozitoare si chestii de prim ajutor si o burtiera pt mami, caci am o burta....de 5 luni.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

News, news! Avem bebelus nou!

Am primit mesaj de la ddanagh: "La ora 10.0 s-a nascut Eric, cu 3,9 kg, prin cezariana. Suntem bine amandoi."

Sa-ti creasca mare minunea, sa aiba parte de mult noroc si sanatate!

Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput