Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 6
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 Multumim, Chichi, pentru incurajari Sa dea DD sa ai degetele aurite Multumim si pentru vesti asta inseamna ca mai avem un bb azi? Valentina37+ |
Asa sper sa am!
Un bebelin avem sigur de la Ddanagh! Ideea e daca avem 2 sau nu! Sanatosi sa fie!
Cristina Toma Andrei 37+
Nerantula spune:
Zozela mai vrea sa tina samburica in burtica, deci sa ne indreptam gandurile in aceasta directie Are membranele putin fisurate, dar nu pierde mult lichid, bea in continuu sa-l completeze ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!
tutz spune:
Hai Ddanagh
Zoze in cate saptamani este? (nu o gasesc in listuta.. poate-s chioara)
Oricum, ii tinem galerie sa mai stea inauntru, daca asa isi doreste
Mari-paun vad ca ai DPN maine!! pai te cred ca esti ametita si zombi. sa te simti mai bine, se sa se intample intalnirea cea mare cat mai repede!
Chichi - nu se prinde acum ce-i cu pisicuta roz, dar poate vede pe la 16 ani pe poze si ma va injura :)))
Tutz 37+ cu Julia
ana_25 spune:
CHICHI
TUTZ daca vede poze peste 16 ani,ii spui ca asa era la moda,pisici roz pt baietei!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
Alina_feier spune:
Buna dimineata si de la noi dupa o saptamana de absenta motivata in sfarsit am terminat cu zugravitul si curatenia.
Dar vad ca multi bebelushi au aparut in doar o saptamana, le urez multa sanatate sa creasca mari si frumosi si sa ii bucure pe parinti, iar pt proaspetele mamici le doresc recuperare rapida si mult mult lapte.
Alina 38+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
anna_ivan spune:
iti tinem pumnii Zoze
mai noi mai stim ceva de moshulika???
azi ma duc la dr abia astept sa vad cat a mai crescut pruncul si poate stabilim si data
35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 CHICHI TUTZ daca vede poze peste 16 ani,ii spui ca asa era la moda,pisici roz pt baietei! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
:)) corect...moda se schimba tot timpul! U never know
Cristina Toma Andrei 37+
Pity27 spune:
buna dimineata si de la noi! CAFEA???????????? as bea si eu una, cu lapte si o TIGARA ( nu am mai fumat de multa vreme....)dar nu indraznesc.imi e teama ca il agit pe micut.
mamici, cum va dorm bebelusii noaptea? al meu e pasare de noapte, se trezeste la 12, la 2.30, la 4.30 si dupa ultima trezire se mai culca la 7.30.sunt zombi de somn. ziua doarme non-stop, il trezes eu ca sa manance, si-l cred, ca doar e obosit .
avand in vedere vremea de afara voi ii mai scoateti la plimbare? noi am iesit pt prima data sambata vreo 50 de min in gradina botanica si ieri ne-a tusit de vreo 6 ori, astfel ca ne-a fost frica sa-l mai scoatem.
am 11 zile de cand nu am mai iesit din casa , cu exceptia celor 50 de min.
aura, mami de TUDOR 09.09.2010
nastasie spune:
pity, de ce nu dormi cu el ziua sa recuperezi.eu il am si pe cel mare ca ce as mai rupe patul de somn.asa am facut si eu la primul, stateam si il pazeam in loc sa ma odihnesc.cand e vant tare nu il scot, insa in rest il scot chiar daca e mai racoare.
fug!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
simona24 spune:
neatza mai pe la pranz, si de la noi!
scot motatele pentru zoze si ddanagh ; sa aveti bebei sanatosi si sa vina repede pe lume.
donna, astept cu mare placere acel PM. azi vreau sa fac un pic de ordine prin casa, dar nu vreau sa imi las sotul intr-un morman de carti, haine si ce-o mai fi aici. mi-am mai propus sa fac si ceva de mancare, dar sa vad cum am sa ma simt.
mai vroiam sa scriu ceva, dar normal ca am uitat!
si o saptamana magnifica cu bebei sanatosi si frumosi!
simona cu matei 38+