Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 9
eveline spune:
Bine ai venit pe lume ERIC, sa cresti mare, sanatos, fericit si iubit!
Felicitari DDANAGH! Refacere usoara!
37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
ana_25 spune:
CAMI ce frumusete de baiat ai! Sa-ti traiasca!
Am vazut si poze cu Larisa ! Nicopic,sa-ti traiasca printesa frumoasa!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
eveline spune:
Azi am intalnire cu "calu'". Cred ca e prima data in toata sarina cand abia astept sa merg...sunt tare curioasa ce s-a intamplat pe "acolo" de ultima data cand m-a vazut doctorita. Am avut o saptamana aiurea, cu contractii dureroase insa neregulate....cu toate astea la fiecare dintre ele imi statea inima in loc. Ultima data cand am fost (martea trecuta) colul era lung, inchis si posterior...cica prea repede nu ma apuca nimic... si de a doua zi au inceput durerile. O sa vad ce-mi spune azi... Nu stiu acest travaliu fals cat afecteaza starea colului si in ce masura afecteaza cicatricea de la fosta operatie...ma gandesc sa nu considere dr ca nu-mi fac prea bine atatea contractii dureroase pe uter cicatriceal, chiar daca travaliul e fals, si sa vrea sa intervina mai repede...
Abia pe la 19 m-a chemat la ea, ca nu-s prinsa in programarile facute la cabinet, si ca sa nu i le dau peste cap cu totul ma duc mai pe la sfarsitul programului...parca vad ca ies pe la 21... Dar macar de as avea vesti bune...
37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
nadiutapm spune:
buna dimineata si de la noi,
am fost dimineata la Municipal pt o eco si am venit cu vesti, bebelina e bine, cica nu se grabeste sa vina, are in jur de 3500 gr +- stiti voi, insa lichid in cantitate medie stie cineva daca o poate afecta cu ceva ca si la 36 saptamani mi-a zis sa bag multa apa ca are lichid putin, iar eu beau apa non-stop.
[red]Felicitari DDanagh pt bebe grasunel asa fie sanatos si necolicos[red]
tinem pumnii stransi pt Zoze, sa fie asa cum doreste ea, sa mai stea bebe la caldurica.
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena
danaisa20 spune:
Felicitari Ddanagh! Multa sanatate pt amandoi si refacere rapida!
Am inceput saptamana cu bebe!
danaisa20 fericita 35+
cu
paticut spune:
Eveline... bafta dupa-amiaza spre seara la "calut". asteptam vesti bune!
nadiutaPM - tie felicitari pentru BB grasunel. eu am lichid la limita inferioara a normalului de la 31 saptamani si se pare ca totul e ok... inca. asa ca nu-ti face griji..la 38 saptamani e normal sa fie bb mare si lichid putin. daca uterul s-a marit de 1000 de ori la ora asta ...unde sa mai fie si bb si lichid??
of nu mai am rabdare pana maine.
da anuta.. chiar mi-e mai bine.. acu nu'stiu daca ii de la tuica sau de la faptul ca deja si-a facut mendrele de 4-5 zile...raceala asta!!
sper sa-mi treaca mai repede ca e tare nesuferit sentimentul asta de surzenie, infundat..etc
fulguta... si eu schimb maine saptamana.. bafta multa la eco!
iomur...cunosc starea ta de spirit de acum. eu am avut o extrauterina imediat dupa ce m-am maritat.. si apoi L-am asteptat parca un infinit de ani pe Miron. a venit dupa 15 ani. ma simt batrana dar ii multumesc lui Dzeu pentru minunea pe care a facut-o cu mine...fara nici un fel de medicatie sau altceva. asa ca nu dispera.. sunt convinsa ca foarte curand se va intampla aceasta minune si cu voi! roaga-te mult !! ajuta extraordinar...si sa ai credinta. Doamne Ajuta
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi...chiauni de somn...ca si al meu bebe a fost cu baietii ,,in club'' si nu mi-a dormit de la 10 seara la 2 jumate dimineata. A plans, s-a scremut, nimic nu a iesit pe unde trebuie ci a varsat tot ce mancase la 11...acum doarme, sper sa ii fie mai bine. Oricum la 16.30 suntem programati la pediatru sa vedem ce e de facut...
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
aniast72 spune:
camy81, te rog scrie datele tale (UM, DPN si DN) ca sa te pot trece in listuta. Sigur vor veni si majoretele dar sa stim si noi cam cand sa le scoatem.
Mari-Mariuk, tot m-am tinut sa-ti scriu sa te linistesc putin cu scaunele (mai degraba lipsa lor) ale lui bb Vlad. Nu te panica si renunta la termometre, supozitoare...vezi ce zice pediatrul si fii consecventa pe un singur lucru. Ti-as mai recomanda "Lass Baby" dar deja ai incercat prea multe. Vladi, (feciorul meu al mare) facea scaune doar martea si sambata (cate un mega scaun) fara exagerare. Am incercat si eu de toate dar asta era tranzitul lui intestinal. Pentru un bebelus alaptat e firesc sa aiba si un scaun pe saptamana. O sa vezi ca se va regla de la sine. Comparativ cu Vladi, Alex face scaun la fiecare masa...deci cand imi adoarme la san si ma bucur ca-l pun usurel in pat, atunci se apuca sa faca kk, trebuie sa-l schimb si se trezeste...
Andreea, mamica fericita de bb mic (06 septembrie 2010) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
nadiutapm spune:
Paticut , multumesc pt raspuns sa inteleg ca e in regula, sanatate maxima si sa nu te mai chinuie raceala asta ca tare pacatoase sunt.
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena
donna79 spune:
Bun venit bebe Eric!!! Felicitari Ddanagh!!!
Pentru Zoze nu scoatem majorete, mai bine un ...dop.
Pupici pt tot clubul mamicilor de baieti petrecareti. Parca vad ca in curand ma alatur si eu, o sa incepem sa scriem noaptea pe forum, ca ziua vom dormi...
Eveline succes la "incalecat", sa ne aduci vesti bune!
Nadiuta ce bebelina pufosica ai in burtica . Bravo!
Mariuk, sa se faca bine cat mai repede Vladut!
Paticut ... Dumnezeu face minuni cu noi! ziceam ca eu am asteptat mult (6 ani) dar tu...
ma duc sa vad poze acum...
Donna 37+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!