Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

Buna dimineata dragi mamici si viitoare mamici!
Ma bucur mult pentru voi toate si sa dea DD sa fie toti bebelusii sanatosi si plini de viata!
Nu v-am mai scris de mult, dar de citit v-am citit, desi mie inima mi-a fost franta de buna vestire. Dar sunt alaturi de voi si sincer, inca mai sper si eu intr-o minune, desi se pare ca nu se mai intampla nimic pentru mine. Dar ma bucur din suflet pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimineata,
am vb cu dr aseara...tre sa sun din nou diiseara sa vedem ce facem...ca se deschide azi Giulestiul...
Oricum nu mai pot, sincer, am o ameteala cumplita, seara ma dor toate oasele...sunt zombi.
Deci, mi-e rau si ma duc sa ma intind ca nu mai pot... vb mai tarziu

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata si de la noi

Ieri am lipsit toata ziua, am fost la un botez in familie.
M-am ales cu niste glezne "subtirele", ca m-am speriat aseara.
Toate femeile de la petrecere si-au aruncat o privire asupra burtii mele si mi-au spus ca voi avea baiat
In plus, cica n-as apuca octombrie
Ce stiu ele?

Ddanagh nastere usoara si refacere rapida.

Valentina37+

Mie-mi "prezic" babele pe strada!"Vai doamna,aveti burta cam lasata! cred ca mai aveti vreo 3-4 zile!" Sau alta mi-a zis ca mai am o saptamana! Aaa,si a trecut deja saptamana!
Vineri am fost cu o vecina la banca,si bodyguardul de la usa (un mos) imi zice " duamna,o sa aveti un baietel" Eu ii zic frumos ca e fetita,dar el nu si nu,ca e baiat ca stie el! S-au tacanit toti!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Buna dimineata si de la noi

Ieri am lipsit toata ziua, am fost la un botez in familie.
M-am ales cu niste glezne "subtirele", ca m-am speriat aseara.
Toate femeile de la petrecere si-au aruncat o privire asupra burtii mele si mi-au spus ca voi avea baiat
In plus, cica n-as apuca octombrie
Ce stiu ele?

Ddanagh nastere usoara si refacere rapida.

Valentina37+

Mie-mi "prezic" babele pe strada!"Vai doamna,aveti burta cam lasata! cred ca mai aveti vreo 3-4 zile!" Sau alta mi-a zis ca mai am o saptamana! Aaa,si a trecut deja saptamana!
Vineri am fost cu o vecina la banca,si bodyguardul de la usa (un mos) imi zice " duamna,o sa aveti un baietel" Eu ii zic frumos ca e fetita,dar el nu si nu,ca e baiat ca stie el! S-au tacanit toti!

Cred ca dau ecograful in judecata si ii bat pe toti, daca din oul kinder surprise nu iese ce trebuie sa iasa

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
Cred ca dau ecograful in judecata si ii bat pe toti, daca din oul kinder surprise nu iese ce trebuie sa iasa

Valentina37+

Aoleo!! Pai daca nu-mi iasa fetita mult dorita,atata-i bat pana se face fata! Nici nu concep sa nu fie fetita!. hmmm!
Deci daca Andreea,care se astepta sa fie baiat, a facut fetita,ar fi si culmea sa nu facem si noi cate o fetita mumoasa! Eeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Valentina37+

Aoleo!! Pai daca nu-mi iasa fetita mult dorita,atata-i bat pana se face fata! Nici nu concep sa nu fie fetita!. hmmm!
Deci daca Andreea,care se astepta sa fie baiat, a facut fetita,ar fi si culmea sa nu facem si noi cate o fetita mumoasa! Eeee!

Neatza!!

Mie mi-e ok si baiat, dar o sa-mi rog doctorita sa-mi schimbe rochitele roz-bonbon pe niste salopetute verzi-albastrii...
Si sacul de dormit roz cu pisicuta cu ceva mai "barbatesc"

Tutz 37+ cu Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata fetelor!

Anuta eu urasc pestele, dar praji cu ciocooooo!

Botosel ce-mi plac mie oamenii bine intentionati si extrem de inteligenti! Stati fetelor linistite nu va mai agitati asa! Bebelinele raman bebeline si se nasc la termen, cu marja de eroare 2 zile, nah!

Va anunt ca Zoze are membranele fisurate de vreo 2 zile, eu am aflat azinoapte printr-un pm, a fost internata la Municipal, azi probabil se transfera la dr ei la Giulesti! Va tin la curent daca mai aflu ceva! Hai Zoze!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Scoatem si noi niste motsate pt Ddanagh!!!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Multumim, Chichi, pentru incurajari
Sa dea DD sa ai degetele aurite

Multumim si pentru vesti
asta inseamna ca mai avem un bb azi?

Valentina37+

Mergi la inceput

Tutz nu se prinde el ce e cu pisica aia! Cu rochitele in schimb...

Iomur ma bucur c-ai mai "dat" pe la noi! Eu sunt sigura ca exista un DD sus acolo care are grija de noi! O sa ai o surpriza atunci cand te astepti mai putin! Mult curaj si multi de la mine!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput