Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 4
Viovio spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am azi o zi...tot pe drumuri si abia pe seara mai apuc sa intru sa vad vestile noi.
Ddanagh nastere usoara si refacere rapida.
clary sa ai parte de nunta botez asa cum iti doresti.Voi sa fiti sanatosi si fericiti.Vremea conteaza mai putin (asta daca nu ai planificat evenimentul in aer liber )
Sa aveti o zi buna!
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
nastasie spune:
neata si de la mine.eu m-am trezit ca razvan e racit.acu a luat-o cu tuse si durere in piept.sper sa scape calin.asa ca azi nu-l duc la gradi.
dau si eu o cafeluta.ca-s rupta de somn.sper sa doama amandoi la pranz macar 1 ora.
am vazut si eu bebelusii.o minunatie.
clary, si al meu la fel e:il tii de manute ar vrea sa se ridice, capul si-l tine, deja ne vede foarte bine.e un curios...face niste ochi mari cat cepele cand e atent la ceva.sa aveti o nunta si un botez asa cum v-ati dorit.
fug la trebi.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
anna_ivan spune:
neatzaaa.....
va invit la o cafeluta pt trezire.
am vazut o multime de poze cu bebelusi
Doamne ce minunatii
35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
eveline spune:
Buna dimineata!
CLARY si eu iti doresc o nunta si un botez minunate!
HAI DDANAGH! Nastere usoara!
Ma dus sa vad ce gasesc de papa prin frigider...
37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
RalucaElenaM spune:
Buna Dimineatza tuturor!
Eu sunt foarte emotionata maine merg la spital iar daca este cazul probabil ma opreste acolo dak nu...nush ce ma fac ca doctoritza este plecata in week=end din tzara si sper sa nu am eu norocul ala, ma bucur pentru fetele care s-au acomodat cu bebeii..mie mi-este atat de frica ca tare nepriceputa sunt, de ceva zile am crampe ca si cum ar trebui sa merg la baie si asta mai ales seara si dureri jos ca si cum as fi la menstruatie...oare se apropie momentul?tare mi-e frica de plecarea medicului.
Eu tot ma uit la bebei insa numai pe picassa ptr ca eu n-am priceput unde si cum se intra in albumul bebeilor, poate ma ajuta cineva...plsss, oricum bebeii din albumul mamicilor sunt de nota 20, mi-am format in minte ca bebelushii nou nascuti sunt mai uratzei si nu-s ca cei din filme insa cei de pe albumul mamicilor sunt ca aia din filme, toti sunt frumosi!
bebecris ai fost sambata la babyexpo??
Am cumparat si noi carucior 3in1 suntem foarte incantati de el, am facut ture prin casa, am un bebelush de jucarie de cand eram mica l-am plimbat cu caruciorul:) sa speram ca n=o sa fie ca iarna trecuta si c-o sa ne putem plimba ..
Scuze de palavrageala lunga, din pacate asa sunt..ma exprim in mai muuulte cuvinte:(
37+ Sara Maria
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clary am intrat sa vad bebelusi..ce copii frumosi avem in odisee..ii astept cu drag si pe ceilalti sa se alature gradinitei. Lora,adelina m-a dat gata..e atat de scumpa ...si are niste obrajori tocmai buni de pupat toata ziua. Imi plac la nebunie bebelusi care se nasc cu par mult in cap..tare mult mi-am dorit sa aibe si bianca par si sa-i fac "tepi"..dar ea ,mititica are par de-o baie.. Daca va spun ce dezamagita am fost cand am vazut-o ca nu are deja parul cret..am uitat ca perisorul asta se schimba in cateva luni ..si ma rog ca celalalt sa fie daca nu cret..macar buclat..nu sunt intreaga la minte,nu? Fericita mamica de bebe-Bianca Gabriela |
Hai ca m-ai distrat de dimineata, clary...auzi, dezamagita ca nu are parul cret...dar tu crezi ca bebelusii se nasc deja cu zulufi? Stai, mama draga, sa mai creasca putintel, ca perisorul asta moale de-acum e posibil sa-i si cada, in mare parte.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buna dimineata mamici si burtici!!
Va poftesc si pe voi (daca va place pestele) la peste afumat cu rosii si branzica!
Aaaa,si praji cu ciocolata!
Clary sper sa ai o zi frumoasa la nunta/botez!
Raluca ai PM!
Cami sa va treaca "mucii" si sa nu-l ia si pe bb!!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
LoraG76 spune:
'Neata!
Alynta, pupam bolfosenia de Maria, e dulce tare!
Eu nu mai apuc sa va scriu....imi cer mii de scuze, dar ieri am umblat toata ziua pe la pensiunile din zona, sa vedem unde facem petrecerea Adelinei - vineri o botezam si sambata facem petrecere. Pana la urma, cred ca facem undeva inafara orasului, la o pensiune din comuna Hangu, de unde se vede Ceahlaul si barajul de la Bicaz, zona e superba. Mergem azi sa stabilim ce si cum.
Don'soara mea e cu ochii pe mine ca pe butelie - cum ma asez la calc., cum se trezeste...
Laptele e la fel de putin la mine si ea e nervoasa ca nu prea-i place laptele praf...sunt necajita, dar n-am incotro, beau ceaiuri, lapte...si tot atat ramane. Sper macar sa nu se termine si asta putin care e...chiar nu ma asteptam sa intampin astfel de probleme, credeam ca-s povesti alea cu "nu am lapte suficient/nu se satura copilul" si ca erau mamicile prea comode...offf...asta e.
In rest, totul e ok, azi o s-o cantarim din nou pe bolfosenie, sa vedem cat a luat in greutate.
Va pup pe toate si pe burtici si pe mamici si pe bebici si pe albinuta Maya, in special!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi
Ieri am lipsit toata ziua, am fost la un botez in familie.
M-am ales cu niste glezne "subtirele", ca m-am speriat aseara.
Toate femeile de la petrecere si-au aruncat o privire asupra burtii mele si mi-au spus ca voi avea baiat
In plus, cica n-as apuca octombrie
Ce stiu ele?
Ddanagh nastere usoara si refacere rapida.
Valentina37+