Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Felicitari, ddanagh! Bine ai venit, Eric!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aniast72 spune:
paticut, nu te-am uitat cu intrebarea despre flacaii mei dar intru printre picaturi ca ma titileste Alex la greu si intru pe apucate de pe telefon. Iti trimit imediat pe PM datele mele de Facebook.
donna, oare ti-am mai spus ca ador postarile tale? Ai un umor tare fin, exact pe gustul meu.
LilianaR, tu ce mai faci? Nu te-am mai "vazut" de ceva vreme. Da te rog un semn sa stiu ca esti bine si ca ai scapat de temeri.
Zozela, picioarele incrucisate, da?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mari-Mariuk/Mari-Mariuk.jpg)
Mari-Mariuk spune:
Noapte buna si linistita burtici!
O noapte fara ,,iesit in clubul galagiosilor'' pentru mamici, doar cate o vizita-doua la ,,restaurantul Tzitzi''
sa faca puii nostri iubiti si sa doarma linistiti apoi.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camisv/camisv.jpg)
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramohd Camisv cum a fost sederea la clinica President? asa rapid daca ai timp sa povestesti. |
La President a fost mai mult decat f.bine. Nu este nevoie sa-ti duci nimic de acasa, decat cosmeticele (sapun si sampon sunt acolo) si camasa de noapte de schimb (iti dau ei una, dar este din aceea de spital pentru operatii, nu se inchide la spate). Eu mi-am luat camasa mea a doua zi, dupa ce mi-a scos sonda. Avand cezariana, mi-au prins bine chilotii de unica folosinta de la ei, caci aveau un elastic lejer, asa ca eu n-am folosit nici chiloti de la mine. Mancarea a fost buna si adecvata pentru mamici care tocmai au nascut, aveai posibilitatea sa alegi intre 4 meniuri,pentru ziua urmatoare. Eu am stat in camera de 2 paturi si am avut colega de salon, operata in aceeasi zi cu mine, asa ca am avut cu cine povestii. Pe bebei ii aduceau/luau cand voiai (era telefon in camera si puteai suna), personalul amabil. Pentru mine a ramas o amintire placuta!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Felicitari, ddanagh! Bine ai venit pe lume , Eric!
Camelia mamica fericita de Tudor
donna79 spune:
citat din mesajul lui aniast72 donna, oare ti-am mai spus ca ador postarile tale? ![]() ![]() |
![](japonez.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Donna
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!
donna79 spune:
citat din mesajul lui sorana_23 Donna ce mai face tatal tau, cum se mai simte ? sorana ![]() ![]() |
Multumesc de intrebare, e mai bine acum. L-au tratat in spital pana azi si de cateva ore e acasa, cu tratament pana la sfarsitul saptamanii. La telefon parea OK. Cred ca am crizat eu putin mai mult, cum nu-l puteam vedea am crezut ca e mai rau decat in realitate.
![](pupic.gif)
Donna
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
sorana_23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Multumesc de intrebare, e mai bine acum. L-au tratat in spital pana azi si de cateva ore e acasa, cu tratament pana la sfarsitul saptamanii. La telefon parea OK. Cred ca am crizat eu putin mai mult, cum nu-l puteam vedea am crezut ca e mai rau decat in realitate. ![]() Donna ![]() ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica! |
ma bucur ca e mai bine. stiu cum e sa nu poti vedea exact despre ce e vorba. si mama mea a facut o criza de angina pectorala acum vreo doua luni si pana nu am ajuns la spital sa o vad am fost tare speriata. acum si ea e bine, totul e sub control si face tratament.
sorana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
donna79 spune:
Mariuk bravo pentru vestile bune! Chiar ca e Fat Frumos micutul tau!
Simona, tinem pumnii stransi pentru maine si asteptam sa vedem pe cand dam liber la motate sa se agite!
Mari sunt sigura ca vei gasi modalitatea de a o obisnui pe Ema cu noua formula a familiei voastre si cu rolul de sora mai mare.
iar pentru maineee... Hai Luy!!! Nastere usoara, recuperare rapida si un bebe bun, cumintel si sanatos!!!
Donna 37+ cu
Tudor Gabriel
tanamera spune:
Iarasi mi-a picat netul,abia acum a revenit,trebuie sa aleg alt provider.
Luy multumesc,in vis eram cu tine la shopping,iti eram foarte recunoscatoare ca m-ai ajutat cu multe sfaturi.
In sfarsit am perdele,masura potrivita
,maine sper sa reusesc sa pun 2 poze.
O noapte cat mai linistita pentru toata lumea,burtici,mamici si bebelusi! 35+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png